Ben mi abartıyorum ya

melisaa3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
41
-1
24
24 eylül stajımın son günüymüş, hemen çağırdılar,senin stajın bitmiş diye, uzatmak için bugün okula gittim, hoca reddetti, 2 gün daha yapmam gerek normalde ama kabul ediyorum dedi hastanedekilerle de vedalasmadım, sabahtan beri ağladım hem okulda hem yolda sizce ben mi abartıyorum? yarın vedalasmak için gidicem, bide staj defterimi imzalatıcam, sorumluya çok üzgünüm
Arkadaşıma söyledim, o da sen abartmışsın baya, onları bir daha hayatında görmeyeceksin dedi

Virgüller parayla değil diye bu kadar gereksiz yerde kullanmayın bence, üzülürler.

Niye ağladığınızı anlamadım vedalaşamadınız diye mi? Gider teşekkürler her şey için dersiniz biter gider, şu anki şirketimde 8 senedir çalışıyorum yarın işten ayrılmam gerekse ağlamam 3.5 dk sürer herhalde, staj için niye bu kadar bağlandınız?

Arkadaslarin hakli. 12 yildir tam zamanli aktif olarak calisiyorum yanimdan kim bilir kac stajyer gecmistir. Sosyal medyadan ekleyenler disinda hic birini hatirlamiyorum valla.

Arkadaslarin hakli. 12 yildir tam zamanli aktif olarak calisiyorum yanimdan kim bilir kac stajyer gecmistir. Sosyal medyadan ekleyenler disinda hic birini hatirlamiyorum valla.
Geçen bi kız yazdı bana LinkedInden. Ulen diyorum kim bu, en son ayıp olmasın diye gizli sekmeden profiline girdim de bizim eski stajyermiş

Alıştım onlara

Yengeç burcusun galibasen böyle duygusal pıtırcık olursan çok üzerler seni.
Gider vedalaşırsın ne var bunda. Ya tabi insan alıştığı yerden kopmak istemiyor ama yapacak bir şey yok
İşte bunu anlatmaya çalışıyordum, maalesef öyleyim,en ufak şeye ağlıyorum düzeltmeye çalışacağım ama bu huyumu..

ağlayacak bir sey yok. komple hastanecek tasinmiyorlar ya
yarin gidersin, vedalasirsin. bir ara mola saatlerinde gider tatli götürürsün
ben de son isimdeki arkadaslarimi cok seviyorum. ne zaman yolum oralara dusse 12.30 molalarina denk getiriyorum zaman gecireyim diye. sonrasinda ofiste takiliyorum herkesle sohbet muhabbet geciyor
sanki giriste ozel izinle- kimlikle alinan bir yer mi? yine gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…