- 11 Eylül 2024
- 41
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi melisaa3456
Geçen bi kız yazdı bana LinkedInden. Ulen diyorum kim bu, en son ayıp olmasın diye gizli sekmeden profiline girdim de bizim eski stajyermişArkadaslarin hakli. 12 yildir tam zamanli aktif olarak calisiyorum yanimdan kim bilir kac stajyer gecmistir. Sosyal medyadan ekleyenler disinda hic birini hatirlamiyorum valla.
Hoşlandığım birisi yokSen neden bu kadar staja taktın geçen de konun vardı hoşlandığın biri var ellam orda :)
Alıştım onlaraVirgüller parayla değil diye bu kadar gereksiz yerde kullanmayın bence, üzülürler.
Niye ağladığınızı anlamadım vedalaşamadınız diye mi? Gider teşekkürler her şey için dersiniz biter gider, şu anki şirketimde 8 senedir çalışıyorum yarın işten ayrılmam gerekse ağlamam 3.5 dk sürer herhalde, staj için niye bu kadar bağlandınız?
26 sında bitmesi gerek, 2 gün geç başladığım içinSiz hangi tarih sanıyordunuz da bu kadar şok etkisi yarattı sizde mesela ?
Benim için kötü değildi, gayet memnundumNe güzel bitmiş işte öğrencilik hayatının en kötü dönemi.
Erken bitti diye değil, ordakilerle vedalaşamadım bile, hepsi benim 2 gün sonra gideceğimi sanıyodu, ayrıca oraya alıştım hepsi de iyi yardımcı olumşlardı okula gitmek zulüm banaStaj 2 gün erken bitti diye ağlayanı da ilk defa görüyorum
İşte bunu anlatmaya çalışıyordum, maalesef öyleyim,en ufak şeye ağlıyorumYengeç burcusun galibasen böyle duygusal pıtırcık olursan çok üzerler seni.
Gider vedalaşırsın ne var bunda. Ya tabi insan alıştığı yerden kopmak istemiyor ama yapacak bir şey yok
Seni çok üzerlerİşte bunu anlatmaya çalışıyordum, maalesef öyleyim,en ufak şeye ağlıyorumdüzeltmeye çalışacağım ama bu huyumu..