- 9 Ağustos 2023
- 3.079
- 6.514
-
- Konu Sahibi melisaa3456
24 eylül stajımın son günüymüş, hemen çağırdılar,senin stajın bitmiş diye, uzatmak için bugün okula gittim, hoca reddetti, 2 gün daha yapmam gerek normalde ama kabul ediyorum dedi hastanedekilerle de vedalasmadım, sabahtan beri ağladım hem okulda hem yolda sizce ben mi abartıyorum? yarın vedalasmak için gidicem, bide staj defterimi imzalatıcam, sorumluya çok üzgünüm
Arkadaşıma söyledim, o da sen abartmışsın baya, onları bir daha hayatında görmeyeceksin dedi
Ne için bu kadar ağladınız? Staj bitti diye etrafa resminizle aranıyor posterleri asıp hastaneye girişinizi yasaklamadılarsa boş bir vaktinizde gider vedalaşırsınız.24 eylül stajımın son günüymüş, hemen çağırdılar,senin stajın bitmiş diye, uzatmak için bugün okula gittim, hoca reddetti, 2 gün daha yapmam gerek normalde ama kabul ediyorum dedi hastanedekilerle de vedalasmadım, sabahtan beri ağladım hem okulda hem yolda sizce ben mi abartıyorum? yarın vedalasmak için gidicem, bide staj defterimi imzalatıcam, sorumluya çok üzgünüm
Arkadaşıma söyledim, o da sen abartmışsın baya, onları bir daha hayatında görmeyeceksin dedi
ya sonrasında git vedalaş kapı duvar mı oldu çalıştığınız yerErken bitti diye değil, ordakilerle vedalaşamadım bile, hepsi benim 2 gün sonra gideceğimi sanıyodu, ayrıca oraya alıştım hepsi de iyi yardımcı olumşlardı okula gitmek zulüm bana
Çok düşünmeBugün tatlı alıp gittim, vedalaştım hepsiyle, sonra merkeze gittim puan için ,zarfı tam kapatmamıslar,acıp baktım biraz daha cesaretli olabilir yazmıslar, olumsuz yöne el becerisi geliştirebilir, demişler ama gene iyi vermişler şimdide hak etmediğimi düşündüm ,o puanı ama olumlu şeyler de yazmışlar, karar veremedim
Haklısınız deneyeceğim..Çok düşünme
uzun yıllardır aynı işyerinde çalışıyorumErken bitti diye değil, ordakilerle vedalaşamadım bile, hepsi benim 2 gün sonra gideceğimi sanıyodu, ayrıca oraya alıştım hepsi de iyi yardımcı olumşlardı okula gitmek zulüm bana
İş hayatında bukadar duygusal olma çok ezerler seni biraz erkek Fatma ol iş konusunda24 eylül stajımın son günüymüş, hemen çağırdılar,senin stajın bitmiş diye, uzatmak için bugün okula gittim, hoca reddetti, 2 gün daha yapmam gerek normalde ama kabul ediyorum dedi hastanedekilerle de vedalasmadım, sabahtan beri ağladım hem okulda hem yolda sizce ben mi abartıyorum? yarın vedalasmak için gidicem, bide staj defterimi imzalatıcam, sorumluya çok üzgünüm
Neye karar vermedin? Ne kadar çok düşünüyorsun böyle.Bugün tatlı alıp gittim, vedalaştım hepsiyle, sonra merkeze gittim puan için ,zarfı tam kapatmamıslar,acıp baktım biraz daha cesaretli olabilir yazmıslar, olumsuz yöne el becerisi geliştirebilir, demişler ama gene iyi vermişler şimdide hak etmediğimi düşündüm ,o puanı ama olumlu şeyler de yazmışlar, karar veremedim