ben mi abartiyorum objektif yorumlara ihtiyacim var

Aynen Öyle insanlarda haklı yanlış analsilmaya çok müsait bu konu sorsalarda yanlış anlayıp uzulecegim sormasalarda .. Ama bunlar benim kardeşlerim transfer olduğumu bildikleri halde aramamalari normal mi ? O konuyu açmadan konussalardi havadan sudan boş boş konussalardi insanın hiç mi telefonu çalmaz hadi arayamadin bir mesaj at bari yada sonucu da mi merak etmezsiniz demekki cok ta önemli değil benim yaşadıklarım .. kardeşim değilde arkadaşım olsalardı zerre uUlmezdim in anki

Bundan sonra bende kardeşlik kavramını onların anladığı şekilde anlayıp uygulayacagim madem el kadar faydaları yok yada el kadar değerin yok bundan sonra böyle . Zaten her aciyi her derdi tek başına yaşıyor insan ben kimseden pohpohlanmak istemedim beni simartin demedim sadece insan sonucu dahi mi merak etmez dedim.. Neyse canım bundan sonra tek kardeşim dimdik ayaktayım kimsenin kimseye faydasi yok

Sana kendımı anlatayım senınkıler yıne arayıp sormus ben 22 yasındayım evlıyım 3 yılı bıtırdım 4.yıldayım bunun 2 yılı tedavılerle gectı pko yum ve ahm degerım 0.06 ve hıc yumurtlamam olmadı bı kac kez oldu kalıtesız hormon bozuklugu var ve bu ıkı yıl boyunca kulandıgım tum ılacları sınır stres uyku duzensızlıgı ve kılo almama sebep oldu 53 kg ken sımdı 72 ve sureklı kılomda sabıt kalıyorfum en fazla 54 55 oluyordu 72 kg dahada alıyorum ve rahım fılmlerı o kadar emekler ugraslar dr kendı yumurtanla olmuyor dıyor adet duzensızlıgıde söylekı 3 ay 5 ay bazen 6 olamıyorum ılacla bıle zor yanı bu kadar sıkıntı strese ailem ne yapıyor bılıyomusun kendı annem babam tenezzul edıp arastrmıyorlar destek olmuyorlar bana babam olmasa olmaz evlat edın dıyor hıc yardımcı olmuyor ayda 1 arar hıc sormaz bıle anneme gelınce annem kendj kendıne zaten ıyı davrANMIYORdu hep bı cıkardılar pesındeydı ölumcul bı hastalıknısım gıbı ne arıyor ne soruyor amelıyat oldum 2 kez ıkısıde ne geldı ne aradı kardeslerıme gelınce bırı 20 18 yasındalar onlarında görusturmuyor 1 yıl oldu sebebıne gelınce evıne yenı dolap yaptıracak ılk defa arması onada esıme yaptırtmak ıstıyor esımın meslegı degıl bu yanı parasını sız verın yaptırın dıyor bız de krefı ödryıp evı zor gecındırıyoruz yaptırmadık dıye bana agza alınmıycak laflar söyledı kardeslerımlede görusturmuyor sımdı sen söyle bı anne baba böyle yaparmı bu anlattıklarım devede kulak kalır

Dünya senin etrafında dönmüyor çocuğun olmuyor diye ölüp bitelim mi yani dediler yetmez mi
Acaba diyorum bir kaç arkadaş mı edinseniz?
Çünkü abla da abla anne de anne gibi bi tavır herkesi yorabilir gibime geldi.
Bundan sonra siz de onların hiçbi ihtiyaçlarını gidermeyin, işlerim var müsait değilim deyin..
Şu sıra duygusal olmanız çok normal,sakin kalmaya çalışın bakın havalarda iyi gidiyo,çıkın hava alın spor yapıp stresinizi atın.Hava almak iyi gelebilir..

ablalarınla ilişkini bilemiyoırum ama sanki seni üzmemek adına hepsi bi şeyler söylemeye çalışmış . aklına getirmemek için çok sormamışlar sanki. seni bunaltıp üzmemek adına.

ne demelerini isterdin sen mesela.
ne söyleselerdi sevinirdin.
olur takma kafana diyen ablama içlenmişsin . menepoza girdim nasıl olur diye.
ama sana tüp bebek yapan doktora demiyorsun ki tüp bebeğim nasıl olur . çelişki var.
burada sanki duygusallığından alıngan mı davranıyorsun diye düşündüm açıkcası.

peki hiç söylediniz mi.
abla ben bugün transfer oldum. ama beni arayan kimse olmadı. merak eden kimse olmadı . çok üzgünüm . çok stresliyim. bunu paylaşacağım kimsem yok diye.
ya da bunu bi mesaj olarak attınız mı.
hadi onlar düşünmedi . yoğun vs ki bunun yoğunluğu vs si yok tabi. aramaları lazımdı.

ama siz de bi önemli noktayı onlara hatırlatsaydınız bence geri dönüş daha farklı olurdu. bu kadar da üzülmezdin belki.

canım şimdi mesela ben böyle bi şey olduğunda acaba seni incitecek miyim diye sormaya korkarım.
acaba çok mu üstüne gidiyoruz diye düşünürüm.
hamile misin , hamile misin. transfer ttutu mu .vs vs derken
hani hamile kadınlar hep daha doğurmadın mı lafından nefret eder ya . hep soruyorlar artık fenalık geldi derler. bunu büyük dert ederler .
bilemezsin ki kim nereden alınacak . kime dokunsan ağlayacak.
o yüzden ben yine bize yazacağın yere onlara bi mesaj atsaydın derim. annen varsa annen ile konuş. bi aranmayı beklerdim anne diye.
o zaten iletir onlara senin düşünceni.

İnsan böyle bir cümleyi bırak kardesine, anne olmak için çabalayan düşmanına bile söyleyemez... Çok üzüldüm...
Ben de inanamadım hala okuyorum mesajları tekrar tekrar ki yanlış mi anladım acaba diye . Ama aynen öyle yazıyor .. Allah büyüktür elbet bu acı da geçer diyorum sadece

Ben de inanamadım hala okuyorum mesajları tekrar tekrar ki yanlış mi anladım acaba diye . Ama aynen öyle yazıyor .. Allah büyüktür elbet bu acı da geçer diyorum sadece
Allah sana çifter çifter versin inşallah .
Allah yardımcın olsun bu yolda.
güzel günler görürsün inşallah . kimselere takma kafanı . gün gelir öyle can ciğer olursunuz ki. bunu da bilemezsin. hayatın neler getireceğini kimse bilemez inan .

Evet canım sağol yorumun için bunlar hep iyi niyet den oluyor bende öyle düşünüp burdaki arkadaşların yorumları sayesinde açık açık güzel güzel incindigim yeri anlattım herşeyi söyledim ama ilginçtir ki çok garip çok test cevaplar aldım uzulmeyeyim diye öyle yapmihprlarmis gercekten anne olamayisimda bi gariplik yokmuş simarijlikmis dünya etrafımda donmuyormus vb. Öyle cevaplar aldım ki gerçeği öğrenmiş oldum artık iyimser değilim yani. Annemle de konuştum herkes kendi derdinde kızım olsa ne olmasa ne çocuk işi boş is dedi çıktı isin içinden .. daha neler neler de dilim.varmıyor ışte

Amin canım Allah razı olsun. Gün gelir devran döner hayatın ne getircegini bilemeyiz tabiki ama zor günüm de yanlizim bunu da unutmaz kalbim

çok garip bi aile
hiç mi teselli sözü eden yok. hayret verici bi şey . yılbaşında bayramda bi arada olabiliyor musunuz
paylaştığınız özel şeyleriniz yok mu.
insan derdini anlatmadığı sürece içi şişer.
birileri ile iki çift laf edersem kendime gelirim .
gerçekten üzüldüm.
kendinize bi arkadaş edinin ki her şeyinizi paşlaşın. çünkü bu zamanda şart artık.

Tr
Transfer oluyorum dua edin diye toplu mesaj attım . Ve ne arayan ne cevap veren oldu mesaj göründü okundu yani ama günlerce laf olsun diye mesaj atan da olmadı sonucu soran da.. dün dedim ben böyle şeyler yaşadım üzüldüm diye ama. Verilen cevaplar öyle uzucuydu ki keşke hiç acmasaydim konuyu

Bayramlarda ancak bir araya gelebiliyoruz onda da herkes kendi derdinde bu yaz baya kaldım memlekette ama soran olmadı naptin diye babam haricinde bi tek onunla konusabiliyorum tedavi sürecimde tek destek cim babam di inanabiliyor musun.. çocuğuna bakıcı bulamayan anlamın ücretsiz izine çıkması daha büyük bir dert mis velhasili

doktorlar ne zaman tranfser yapacak.
Şubatta tedaviye baslayacaktik tekrara ama doktorum nisan ayına erteledi test yaptırdık kromozom analizi onun sonucunu bekliyoruz sonuca göre tedaviye başlayacağız . Bakalım kısmet bende gün sayıyorum heyecanla

Çelişki yok aslında yumurtam var benim yani anne olma ihtimalim var az da olsa menepoz a girdim demedim giriyorum dedim yani tedavi surecindeyim benim için kısa ama yorucu uzucu bir dönem desteğe ihtiyacım var. Menapoza giriyorum dediğim halde acele etme dmeleri normal mi ? Gerçekten normalse haklılar cunki ben her ay adet olurum insllah diye dua ediyorum o kadar acelem var ki tahmin bile edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…