• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartiyorum objektif yorumlara ihtiyacim var

Bak ne güzel örnek verdin benim kardeşlerim de evli ve hepsi anne yani biraz olsun daha iyi anlamaları gerekirdi bekar ve anne olmamış bir genç kıza oranla ama baktım ki hiç öğle değilmiş isin asli. Anladım şimdi herkes kendi yoluna anlaşan kardeşten fayda yokmuş hayatta
Tabi ki bazı kardeşler çok vefalıyken bazıları elden uzak oluyor. Mesela annemin kardeşleri; annemin cenazesinin ikinci günü terkettiler gittiler bizi sebepsiz. Onlar da kardeş işte sözde. Bu kardeş meselesi biraz da şans. İnşallah senin çocukların birbirileriyle çok iyi kardeş olurlar.

Evet her ay giderek azalıyor haliyle leke şeklinde adet görüyorum . Ama yumurtam var anne olabilirim yani. O zamana kadar bitkisel kür ler yapıyorum yumurtam çoğaldıkça diye tedavi öncesinde hazırlık yani
1 damla ile adet görsen hamile kalırsın diye biliyorum . inşallah. senin için de bence hala güzel ümitler var . canını sıkma bak.
ilaç vs vermiyor mu doktor adet olmanı normal hale getirmek için

Tabi ki bazı kardeşler çok vefalıyken bazıları elden uzak oluyor. Mesela annemin kardeşleri; annemin cenazesinin ikinci günü terkettiler gittiler bizi sebepsiz. Onlar da kardeş işte sözde. Bu kardeş meselesi biraz da şans. İnşallah senin çocukların birbirileriyle çok iyi kardeş olurlar.
Amin Allah razı olsun. Vefa çok başka birşey insanlar arasındaki bağ i güçlendiriyor ve herkeste yok. Rabbim can sağlığı versin gerisi boş senin de basın sağ olsun bu arada anne gibisi yok dünyada

1 damla ile adet görsen hamile kalırsın diye biliyorum . inşallah. senin için de bence hala güzel ümitler var . canını sıkma bak.
ilaç vs vermiyor mu doktor adet olmanı normal hale getirmek için
Kendiligimdn leke gibi de olsa adet oluyorum o yüzden ilaç kullanmıyorum çok şükür ki umut var hem Allahtanda umut kesilmez dua ile de herşey mümkün . Ben elimden geleni yapayım gerisi Rabbime kalmış.

Belki de sizin kafanızi dagıtmaya calısıyolardır üstünüze varmak istemiyolardır. Ama yanlış sekilde yapiyo olabilirler canım belki de cok hassasın suan da.

O evet çok hassasim tabiki bu konularda . O kadarda iyimser olmamak lazimmis dün akşam konuşmayı denedim ve öğrendim . Herkes o kadar düşünceli değilmiş hayatta kardeş deyip de biseyler ummamak gerekiyormuş canim

Canım ben değersiz olduğunu düşünmüyorum.
Yazık belki ablanlar nasıl bir tepki vereceğini bilememişlerdir

Canım ben değersiz olduğunu düşünmüyorum.
Yazık belki ablanlar nasıl bir tepki vereceğini bilememişlerdir
Canım öyledir diye umud ediyordum hep yukardaki yorumlarda da belirttim dün akşam açık açık konuştum ve ağzının payını aldım. Artık yapılacak bişey yok bundan sonra kimseden bişey beklememek lazimmis

Bence konu işlemin sonucu nasıl oldu diye aramamalari da değil. İnsan böyle günlerde aranmak, değerli olduğunu hissetmek istiyor. Arayip havadan sudan bisyler bile sorsalar, gelip seni bı yerlere goturseler kafa dağıtmak için bisyler yapsalar o zaman seni üzmek istemedikleri için konuyu açmadığını düşünebilirsin. Ama yanında olduklarını hissedersin

Sizi anlamayan insanlara derdinizi anlatmayin. Daha çok uzuluyosunuz böyle. Her seyin hayirlisini istemek lazim. Hayırlısıyla inşaAllah tüp bebek tedaviniz olumlu sonuc verir de sağlıklı bi bebek sahibi olursunuz.

Bence konu işlemin sonucu nasıl oldu diye aramamalari da değil. İnsan böyle günlerde aranmak, değerli olduğunu hissetmek istiyor. Arayip havadan sudan bisyler bile sorsalar, gelip seni bı yerlere goturseler kafa dağıtmak için bisyler yapsalar o zaman seni üzmek istemedikleri için konuyu açmadığını düşünebilirsin. Ama yanında olduklarını hissedersin
Kesinlikle haklısın :(

Allah gönlünüze göre versin inşallah bebek sahibi olursunuz.

Bence ablalarınız konunun üzerinde bilerek durmuyorlar sizi üzmemek için. Kendimi onların yerine koydum, sanırım ben de böyle şeyler söylerdim.

Ben anne oldum da başım göğe mi erdim derdim, ki gerçekten de öyle bence bazı şeyler.. Aa nasıl olamıyosun bak ben oldum çok şükür dese biri karşımda daha çok sinir olurdum şahsen..

Bence güzelce biraz desteğe ihtiyacınız olduğunu dile getirin, konuşmaya ihtiyacım var deyin o zaman daha açarlar onlar da kendilerini.

Öncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayım :KK43: çok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii
Bizim bi komşumuz vardı o da erken menepoza girdi ama kendiliğinden çocuğu oldu.Yani ne olacağı belli olmaz.

Öncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayım :KK43: çok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii

değerli arkadaşım ablalarına kızma . onlar sana tüh..vah.. deseler sen daha da çıkmaza girersin. o yüzden fazla üzerinde durmuyorlar. Herşey Allah dan. İnşallah bu ay senin ayın olur ve bi mucizen olur. Allahın mucizelerine inan ve umudunu kaybetme.

Teselli etmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. Benim yöntemim de budur, sormamak fazla üstüne düşmemek. Büyütmemek. Çünkü ah vah edilince, üstüne fazla düşünce karsimdakinin dünyanın en büyük derdine sahipmis hissine kapilmasina sebep olmaktan korkarım. Ablalarini sen daha iyi tanırsın. Böyle olabilir mi?

Çok iyi anlıyorum canım seni Allah yardimcin olsun benim bile yaklasik 1 yıldır olmadığı halde pskolojim çok bozuk.bu ara pek takmamaya calissamda olmuyor.napalim bu da bizim imtihanimizmis demekki.. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Back