ben mi abartiyorum objektif yorumlara ihtiyacim var

Üzüldüm senin adına kuZum ama dediğim gibi var böyleleri yalnız değilsin İnan kafana takma çok derim atsan atılmıyor satsan satılmıyor çünkü ama hiç konuştun mu ablanla bu sorunları ? Ben konuştuğum halde gene aynıyız da ondan diyorum :)

Henüz benim.buna üzüldüğümü bilmiyorlar canım hatta sanırım tüp bebek tutmadiginda üzüldüğümü bile bilmiyorlar hiç bişey olmamış gibi devam edince hayata onlarda kendi telaşında zaten ben kimimki sonuçta daha büyük dertleri var ücretsiz izin alsam mi bakıcı mi tutsam nasıl korunsam hap mi iğne mi vb. Gibi bunlar çok önemli şeyler benimkisi simariklik anlarlar mi bilmiyorum ama bu kez açık açık konuşacağım en azından içim içim yemez

Bence ablalariniz hakli.

Bosver cocugun olmayiversin dunyanin sonu mu?

"Tuh tuh tuh vah vah vah olmuyor mu yazik" deseler daha mi iyi?

Cok soru sorarsalar sen psikolojik olarak baski altinda hissedersin olmayinca da daha cok uzulursun diye korkuyorlar olabilir.

Benim akrabaminda olmuyor. Daha bir gun bile neden nicin hic mi caresi yok diye sormadim. Sorarsam daha cok strese girip uzulur diye dusundum hep.

Benim bebegim olmasa kimse eseleyip deseleyip neden olmuyor diye soru sorsun istemezdim acikcasi.

Anladım canım sen içine kapanık birisin ve herşey çok yolunda gibi gösteriyorsun galiba çevreye , en doğru olanı kırıldığını filan göster ki onlar da en azından sana bi açıklama yapsın böylece sen de rahatlamış olursun için içini yemez dediğin gibi

Allah ol derse her turlu olur. Bizim tanidigimizin hic bir sorunlari yoktu. Tam 10 sene hic cocuklari olmadi ve 10 seneden sonra dogal yolla oldu yine. Oyuzden bana bu tur rahatsizliklar da engel gibi gelmiyo kendini hic yiyip bitirme bu konuda.
Inancin ne durumda bilemem ama Allah'in bir bildigi vardir de gunluk hayatina devam etmeye calis. Ablalarin da buyuk ihtimal konuyu cok siradanlastirip senin daha az uzulmeni saglamaya calisiyolar. Simdi hani vah vah tuh tuh desek daha cok uzulur diye dusunuyolardir.
Allah sana da isteyen hakeden herkesin de kucagini bos bırakmasin insallah.

Canım ümitsiz olma bende tüp bebek yaptım, onlar seni üzmemek için sormuyorlar galiba hassassın sorduklarında senin ne diyeceğini kestiremiyorlardır, yoksa mümkün mü bu kadar kızın durumunu merak etmemesi insan komşusunun tüp bebek sürecini merak ediyor.

Siz aranıp sorulmaktan ziyade, ablalarinizdan sizin için evlatlık çocuk doğurma teklifi bekliyor olabilir misiniz?

Ben üzülmeyesin diye yaptıklarını düşünmedim. Söyledikleri cümleler resmen durumun ciddiyetini hafife aldıklarını gösteriyor. En azından ,dualarımız seninle, yapacak bir şey varsa lütfen çekinme söyle, yanındayız gibi cümleler ile destek verilebilir. Çocuk sahibi olmak lazım değilse önemsiz ise kendileri de yapmasaydı. cık cık cık. .

Aynen öyle canım çok sağol

Su an da toplu bir mesaj yazdım watsapptan ve ben suçlu çıktım dünya benim etrafımda donmuyormus . Olmasa ne olurmuş ki ... konuşmak iyi fikir değildi sanırım

Kötü gününde yanında olması gereken insanlar ailedir. Senin durumun da en çok desteğe ihtiyaç duyulan durumlardan biri diye düşünüyorum. Olmasa ne olur ne demek.??? Ne kadar sığ ve gereksiz insanlar.

Bence seni üzmek istemiyorlar ama sonuçta üzülyorsun. Çok erken menopoza girmişsn çok üzüldüm. Valla bu konularda çok bilgim yok ama ne bileyim nedense içimden bi gün mutlaka çocuk sahibi olacğın geçti. Tüp bebek yada normal bilemiyorum anne olacaksın diye hissediyorum. Kendini üzme ve çok da ilaç kullanma derim. Ananemin annesi dua ve bitkisel karışımla hamile bıraktırıyordu kadınları keşke hayatta olsaydı sana yardımcı olurdu. Bi gün anne olucaksın ama nasıl bilmiyorum inanmalısın

Canm belki seni üzmemek için öyle davranıyorlardır. çok sorsalardıda emin ol neden deşip duruyorlar diye ondan rahatsız olurdun.çünkü hassas bi dönemdesin.bu arada hiçmi adet görmüyorsun sebep bumu.bende çok sıkıntı yasıyorumda adet konusunda inşallah Rabbim sanada nasip eder umutsuz olma

tüp bebek yaptırmış ve tutmamış. eşimin problemi yüzünden asla bebek sahibi olamayacak biri olarak yazıoyorm. yaşımda artık 37. dunyanın sonu degil. üzülme.
cok uzun uuuzuzunnn yazacaktım ama vazgectim.
olaylara lütfen net bak. olmuyorsa olmuyordur. durumu kabul etmek ile başlayabilirsin.
ben üzülüyor muyum hayır. şimdi cocuk istiyor muyum hayır.

Bencede ablalarıniz yanlış yapmışlar. Sormaları,ilgilenmeleri gerekirdi.Sizin dertleşme ihtiyacı içinde olduğunuzu goremedilermi?
İçinize atmayın onlara bütün bu hissettiklerinizi kırıldığınızi filan anlatın. Hem böylece neden bu şekilde davrandıkları anlatırlar belki.Belkide sizi üzmemek için konuyu acmadılar yada belki özur dilerler ve daha dikkatli davranırlar artık..bilemezsiniz..ama kendinizi üzmeyin. Moralinizi yüksek tutun ki minik mucizeniz gelsin:)

Can'ım seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ama bu konuda bizleri anlamakta çok zorlanıyor herkes.
Bence ablanlar tek kelime ile bencil. Bunun başka açıklaması Yok. İnsan kardeşinin derdini dert edinmez mi ya. Bana da üzülme olur bir gün diyor ablam annem. Ama ablanlar gibi de değil. İlk aşılamam tutmadı. 2 gün ağladım. O günün akşamı erkek kardeşim de dahil çıkıp geldiler destek olmak için.
Rabbime sığın. Eşinle dertleş. Bazen arkadaş bile aileden yakın olabiliyor. Kan bağı olmasına gerek Yok. İşte böyle anlayışsız bencil anne ablalar olabiliyor.
Sen güçlü olmalısın. Allah sana sabır ve tez zamanda tüm dertlerini unutturacak ve sana en iyi dert ortağı olacak bir evlat nasip etsin arkadaşım. Ne olur üzülme. Allah büyük.

Su an da toplu bir mesaj yazdım watsapptan ve ben suçlu çıktım dünya benim etrafımda donmuyormus . Olmasa ne olurmuş ki ... konuşmak iyi fikir değildi sanırım
Uzulmeyin lutfen benimde zorlu bi şekilde oldu ilk bebegim. Umudu kesip nasilsa olmayacak dedigim anda ogrendim hamile oldugumu inanamadim bile. Sonrasinda da cok zor bi hamilelik gecirdim. Kizim 30 haftalik dogdu. Cok kucuktu kuvozde kaldi uzun sure bu esnada eşimin tarafı sizin canınız sağolsun dedi sanki bebegim yasamayacak gibi konustular çok kızdım o zaman bazen teselli etmeyi bilmiyor insanlar iyi yapayım derken daha da uzuyorlar insanı. İnşallah sizin gönlünüzce göre verir rabbim bebeginiz en kisa zamanda kucağınızda olur. Siz inanin buna gerisini bosverin.

Şimdi gördüm bu yorumunuzu. Üzüldüm adınıza..neyse sizde onlara öyle davranın yapacak birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…