- 31 Ekim 2016
- 23
- 14
- 18
E böyle kendini üzdükçe o bebeğin olmasını geciktiriyorsun.Güya ablalarim ya karindaslarim bugüne kadar hiç gizli iz saklimiz olmadı hep birbirinizin derdine dustuk o yüzden böyle yanlız kalisim zoruma gitti zaten kimseyle paylasmadim derdimi insanlar herşey yolunda sanıyor. Ama en azından bu seferki tutmadiysa öbürü tutar deseydiler neden acele ediyorsun demek yerine ki ben menepoz a gireceğim acelem var .
Eee tabi bu ablamin oglu yoktu iki kızı vardı şimdi hamile 3. Erkek olacakmış oturup oğlum olmayacakmı diye aglamisti bu ya telefondaKonunu okudum uzerine de su yorumunu okuyunca kesinlikle dusundugum sey (kusura bakma ama) biraz bencillik var sanki ablalarinda. He bir de icleri gecmis. Ben cocuk yaptim da ne oldu ki demek nasil bir ruh halidir.
Anliyorum destek ariyorsun en yakinlarindan ama yapmuyorlarsa bekleme birsey sen de ayni sekilde davran sadece kendini dusun.
Insallah bu denemenizde tutar bebeginiz..
Evet anne olsam bile evlat edinecegim inşallah mutlaka niyetliyim buna .. takıldığım tek şey bir teselliyi bile haketmeyisimdiÖncelikle Allah sabır versin sana.Yaşadığını en iyi sen bilirsin çok yakınların dahi olsa sana teselli vermekten oteye geçemezler zaten..Herşey insanlar için kendini daha fazla yıpratma bence.Eğer çocuğun olmuyorsada bu çocuk sahibi olmana engel değil evlat edinebilirsin en son ihtimall
Haklısın kimsden bişey beklememek lazim. Allahtan istiyorum ben insallah hayirliaiy/! VerirE böyle kendini üzdükçe o bebeğin olmasını geciktiriyorsun.
Boşver karındaşı falan her koyun kendi bacağından asılır.
Eşine ,evine odaklan,kendini mutlu et bir an önce acelen de varmış.
Sen kendini rahat bırak ve Allah'a sığın olur eğer Allah yazmışsa.
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Canim geçmiş olsun inşallah Rabbim öyle zamanda sana evlat nasip etsin ki aaa nasıl olur Şaş kal inşallah bende aynı sıkıntıları çektim seni o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden benim sana tavsiyem kırıldığın noktaları onlara söyle böyle kötü zamanında değil ama kendini toparla aç konuyu zaten bi şekilde açılıyor sen bana abla böyle böyle yaptın dedin de ve zoruma gitti kırıldım de siz kardessiniz et tirnaktan ayrılmaz ben dedim sonra benimle konuşurken daha dikkatli konuşmaya başladılar ezdirme kendiniÖncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayımçok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii
Aminn canım Allah razı olsun :) henüz hiç bişey olmamış gibi devam ediyor8z hayatımıza hatta a önce anlamın yeni doğan kızına magnet siparişi verdim hayat o kadar normal ki ben kendi kendime üzülüyorum hassasim galiba. Şubat da tedaviye baslayacaktik doktorum erteledi bunu biliyorlardı sormadilar bile Belki tedavi oldum bitti sa niyorlardir. Henüz nasılsın diyen bile olmadı bekliyorumCanim geçmiş olsun inşallah Rabbim öyle zamanda sana evlat nasip etsin ki aaa nasıl olur Şaş kal inşallah bende aynı sıkıntıları çektim seni o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden benim sana tavsiyem kırıldığın noktaları onlara söyle böyle kötü zamanında değil ama kendini toparla aç konuyu zaten bi şekilde açılıyor sen bana abla böyle böyle yaptın dedin de ve zoruma gitti kırıldım de siz kardessiniz et tirnaktan ayrılmaz ben dedim sonra benimle konuşurken daha dikkatli konuşmaya başladılar ezdirme kendini
benim kv demÖncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayımçok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii
Oda onların duyarsızlığı senin hakedişinle ilgili değil..O yüzden kendini değersiz hissetme sakınEvet anne olsam bile evlat edinecegim inşallah mutlaka niyetliyim buna .. takıldığım tek şey bir teselliyi bile haketmeyisimdi
Ben toplam üç tüp bebek denemesi yaptım canım birincide 12 tane yumurta çıktı 12 side boş çıktı bütün hersey iptal ikinci de 4yumurta ikisi iyiydi üçüncü Dr şükür embriyo çok iyi hatta iki tane transfer yaptırdım malesef yine sonuç hüsranAminn canım Allah razı olsun :) henüz hiç bişey olmamış gibi devam ediyor8z hayatımıza hatta a önce anlamın yeni doğan kızına magnet siparişi verdim hayat o kadar normal ki ben kendi kendime üzülüyorum hassasim galiba. Şubat da tedaviye baslayacaktik doktorum erteledi bunu biliyorlardı sormadilar bile Belki tedavi oldum bitti sa niyorlardir. Henüz nasılsın diyen bile olmadı bekliyorum
Ve ben umudu kestim eşim israrlari yüzünden başka bir şehirde başka bir tüp bebek yaptırmayı kabul ettim Dr görüştük ama ben o kadar umutsuzum ki biz buraya boşuna geldik diyorum boşu boşuna yine vucuduma hormon yukleyecegim ve Rabbim kendiliğinden verdi biliyor musun inşallah allahım tamamına erdirir allahım isteyen tüm anne adaylarına nasip ederBen toplam üç tüp bebek denemesi yaptım canım birincide 12 tane yumurta çıktı 12 side boş çıktı bütün hersey iptal ikinci de 4yumurta ikisi iyiydi üçüncü Dr şükür embriyo çok iyi hatta iki tane transfer yaptırdım malesef yine sonuç hüsran
Evet anne olsam bile evlat edinecegim inşallah mutlaka niyetliyim buna .. takıldığım tek şey bir teselliyi bile haketmeyisimdi
Yengem ne dese begenirsin yumurtayı nasip topluyorlar ben Üzgün ağlayarak bişeyler demeye çalışıyorum ablam da ağızdan toplayacak değiller heralde diyo ama sonrasında dediğine demisine yengemi de abkami da pişman ettim ben demeyecrktim tedaviyi falan ama annem yanıma gelmişti söylemek zorunda kaldım tembih etmeme rağmen gider gitmez otmus ama belli et kendini bu hayatta senden önemli değil kimse eşine sarıl sımsıkı inşallah hersey gönlünüzce olurBen toplam üç tüp bebek denemesi yaptım canım birincide 12 tane yumurta çıktı 12 side boş çıktı bütün hersey iptal ikinci de 4yumurta ikisi iyiydi üçüncü Dr şükür embriyo çok iyi hatta iki tane transfer yaptırdım malesef yine sonuç hüsran
Evet sanırım öyle teselli etmek istediler sanırım evlat olsa ne okur olmasa ne olur diyerek ve ben buna kirildim. Hiç bişey olmamış gibi davranmaktanda içim çıktı çok zor gerçektenTeselli ederken kıran çok insan var..
Size iyi gelir diye bişeyler söylemeye çalışmislar..
Durumunuz sizin için zor ve yıpratici.. konuşmayalım bu konuyu diyip kapamaniz en iyisi gibi..
Sağol Canım çok rahatladım su an bu kez dediğin gibi yapacağım önceden yanlız aglardim insanlar hep neşeli tanırlar beni şimdi başlayacağım tedavi sürecinde açık olacağım aileme karşı inşallah bu kez yanımda olurlarAh nasıl ince tatlı bir kadınsınız. Lütfen üzmeyin kendinizi. İnşallah bir bebeğiniz olur, bir tane de evlat edinirsiniz. Yazdıklarınızdan oldukça kırılgan olduğunuzu anlıyorum. Bilirsiniz kardeş de olsak hepimiz birbirimizden farklıyız. Sizin yapınızda şunu sezdim biraz: derdini pek anlatmayan, içinde yaşayan birisiniz sanırım. Bazen biz anlatmadıkça insanlar anlamayabilir, çünkü herkes kendi telaşına düşüp farkedemeyebiliyor. Kendiniz de diyorsunuz zaten herşey yolundaymış gibi davranıyorum diye. Oysaki üzgünseniz lütfen bunu belli edin, içinize atmayın. Hem duygularınızı olduğu gibi paylaşmak sizi de rahatlatır. Bu kırgınlığınızı da belirten bir konuşma yapın mesela. Açık ve dürüst bir iletişim tarzını benimseyin. "Sizi çok seviyorum ve sizlerin de kendinize göre sorunları var biliyorum ama bu tedavi sürecinde keşke biraz daha ilgili olsanız, zor günler geçiriyorum sizin desteğinize yönlendirmelerinize ihtiyacım var" şeklinde belirtin.
Benim de ablam yumurta toplama ne ki kız diye sormuştuYengem ne dese begenirsin yumurtayı nasip topluyorlar ben Üzgün ağlayarak bişeyler demeye çalışıyorum ablam da ağızdan toplayacak değiller heralde diyo ama sonrasında dediğine demisine yengemi de abkami da pişman ettim ben demeyecrktim tedaviyi falan ama annem yanıma gelmişti söylemek zorunda kaldım tembih etmeme rağmen gider gitmez otmus ama belli et kendini bu hayatta senden önemli değil kimse eşine sarıl sımsıkı inşallah hersey gönlünüzce olur
Ben her aşamayı benimle yaşasınlar istemedim ki canım sadece dua ettiklerini bileyim pozitif konuşup destek olsunlar istedim keşke hiç bilmeselerdi en azından bilmiyorlar ki derdim içim içimi yemezdi şimdi biliyorlar ve gene yanlizim diye üzüldüm . Gerçi geçti gitti o günler ama yeni farkettim bunu ilk defa dile getirdimAllah yardımcın olsun.Acaba konuşup canını sıkmaktan çekiniyor olabilirler mi?Şu da var insan kötü olaylarda ayni durum kendi başına gelmeyince karşı tarafın ne hissettiğini ne durumda olduğunu anlayamıyor belki bundandır.Tabi ablalarından bahsediyoruz bu kadar umursamaz olmaları da normal değil.En azından tedavinin ne durumda olduğunu falan sormaları gerekirdi.Onlar umursamıyorlarsa sen de onlar için yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?