- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midesizler işte. Ben hala konduramıyorum nasıl böyle birşey yapar DiyeBu erkekler nasl bu kadinlarla beraber oluyor sonrada bel soguklugum var acaba hastami oldum diye şüpheyle yasiyorlar
Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Çünkü ne gitmeyi ne kalmayı beceremiyorum.
Eşimin beni sevdiğine inanıyorum çünkü her fırsatta bunu dile getiriyor ancak düşünmeden edemiyorum neden yaptı bunu diye!
Üstelik benimle birliktelik yaşarken neden başka birinin bedenine ihtiyac duydu. Eksik miydim ne aradı sorularım hep cevapsız kalıyor sadece bir anlık hataydı diyor. Birine aşık olup birlikte olsa etkilendi derdim çekip giderdim hayatından ama para karşılığı birliktelik yaşamış bir insan.
Ne aradı acaba neyimi beğenmedi ya da ne eksikti düşünüp duruyorum.
Sürekli o eskort kadının fotoğrafına bakarken buluyorum kendimi. Sonra kendime kızıyorum kadının ne sucu var ki onun işi sadece.
Ve en önemlisi hiç ama hiç güvenmiyorum. Her an aldatacak gibi hissediyorum.
Ama dedim ya birşeyini de görmedim sonrasında.
Sizce evliliğime devam mı etmeliyim yoksa sınav sonrası herşeyimi alıp defolup gitmeli miyim?
Önümde yaklaşık 3 ay var. Hep bu saatlerde aklıma geliyor uykuya hasretim psikolojik olarak bitigim yardım eder misiniz? Ben ne yapayım?
Psikolojik destek almak ise yarar mı?
Antidepresan kullandım ama ders çalışıyorum yürüyen ölü gibi oluyorum ilacı içince
Bazı konularda sizinle anlaşamasak da bu tutumunuza tamamen katılıyorum :) benim de böyle bir durumda izleyeceğim yol bu olurdu, tabi kabullenirsem. Konu sahibi şüpheyle yaşanmaz çünkü ya sizi bitirir ya ilişkinizi. Kendinizi bitirmektense ya bir şekilde içinizi soğutup devam edeceksiniz ya da gücünüzü toplayıp evliliği bitireceksiniz.Sizin sevdiğinizi ve boşanma taraftarı olmadığınızı anladım ben. Böyle bir durumda olsam ceza verirdim. Herkesin cezası ayrı bazı kadınlar 1 ay yatak ayırır bazı kadınlar kredi kartı limitini doldurur. Şimdiye kadar bunu yaşamadım ama yaşarsam adamın aklına şüphe düşürürüm ben. Işte eşitlik olsun diye ben de 1 kere jigolo tuttum derim. ya da tutacağım. vs . Erkekler sizin karakterinizi bildiği için inanmayacaklardır. Ama beyinlerinin bir köşesinde ya yaptıysa düşüncesi kıymık gibi sürekli batacaktır. Ben eşime bir iki kere tehdid bile ettim sen yaparsan ben de yaparım diye sonuc: birkaç tabağı kırdı, duvarları yumrukladı elleri morardı.
Galiba benle yasamak zor.
Ya ben de ilk açtığı konudan beri boşanın diyorum ama net boşanmayacak belli.Daha önce aldattığında da anlamamissiniz . Siğil olmasa idi anlamayacaktinız . Şuan nasil eminsiniz ?
Ya bı de paralı gitmiş , planlı , bir anlık gaflet değil . Size Hiv , sifiliz , veya Hpv nin kanser yapan türlerini de bulaştırabilir .
Ve siz evlilik öncesi beraberlik yaşamanıza rağmen aldatmış .
Ayrılın .
Kesin ve net .
Sonra eş mağduru olup enfeksiyon kapmayin.
Her erkek aldatmiyor !
Ya ben de ilk açtığı konudan beri boşanın diyorum ama net boşanmayacak belli.
Hatta yani adama ayrılık muhabbetini bile açmamıştır.
Kaç konu açtı hep aynı yav sınavı da ne hikmetse gelmek bilmedi.
Sınav işin bahanesi yani bu sınav kaç konudur var sınavım geçsin sınavım geçsin ben ona da inanmıyorum kaç üç ay geçti hala sınav olmadı....
Yani konu sahibesinin ayrılacağı yok daral geldikçe konu açıyor o kadar...
Tercih eder misiniz bilmiyorum ama youtubedan meditasyon videoları dinlemenizi öneririm.Özellikle affermekle ilgili olanları...
Eşiniz için değil kendiniz için affetmelisiniz bu yıpratıcı süreçten en çok siz yara almışsınız sizce hakediyor musunuz?
Ben eskort kadın mevzuunda hep bulaşıcı hastalıklar yönünden düşünürüm.Çok ama çok değişik ruh halim var. Bol inişli çıkışlı. Mesela bir anda sinirlenip bağırdığım oluyor. Bazen eve gelmek istemiyorum. Kendi evim gibi hissedemiyorum. Çoğu zaman aksam olmasını istemiyprum. Bu durumu nasıl düzeltirim bilmiyorum ki eşimin yapacağı birşey olduğunu sanmıyorum. Sorun Benin beynimde düşüncelerimde. Ders çalışmam gerekirken beynim sürekli bunlarla meşgul
Cok uzuldum durumuz icin bir de sinava hazirlaniyorsunuz. Nikah icin gereken saglik raporunu tek almistim ve esime blof yapip cinsel hastalik cikti tahlilinde itiraf et ne haltlar yedin diyerek israr ettim. O derece takintiliyim yani.
Aklima ilk gelen sey ilerde riskli bir hamilelik gecirseniz esiniz nefsine bu sefer hakim olabilecek mi acaba?
Öyle bir ihtimalin olmadıgını soyledi.Merak ettim kusura bakmayın, eşiniz birşey itiraf ettimi