Ben küçükken en çok babamı severdim.Şimdi;gün geçtikçe soğuyorum.Yardım edin lütfen.

Çok teşekkür ederim canım. Sen de bir tanesin ....... Amin hep birlikte inşallah .... Rabbim seni annene ve yaratıcı sevgiline bağışlasın :) Onları da sana .

Çok teşekkür ederim canım. Sen de bir tanesin ....... Amin hep birlikte inşallah .... Rabbim seni annene ve yaratıcı sevgiline bağışlasın :) Onları da sana .

Amin hayatım.. Allah sevdiklerini sana bağışlasın aynı şekilde :)

ben seni çok merak ediyordum, sebebini anladım. çok masum bir enerjin var
umarım tüm dertlerin deva bulur, çok mutlu olursun
şu kpssyi kazanırızda hayatımızı kurtarırız

Gerçekten mi ? Beni merak edeni ben de merak ederim . Yani merak edilecek ve iyi hisler beslenebilecek biri değilmişim gibiyim sanki. O yüzden çok şaşırdım ve sevindimmm ....
Ben de sana hep dikkat ediyordum çünkü.

Çok teşekkür ediyorum çok .

Amin inşallah hepimizin dertleri deva bulsun canım . Şu lanet kpss yi kazansakkk keşkee ah keşke ....

soçum inşallah hayırlısıyla kazanırsın sınavı.
bizim de hayalimiz bu biliyorsun. elbette atanınca tüm sıkıntılar bitmeyecek ama hayatımızda bir eksiklik kapanacak hayırlısıyla .
daha böyle sıkıntılar da Allah yaşatmasın ne diyim.
benim de senden farkım yok

hayatımızda bazı şeyler yolunda gitmiyor, üzgünüz, kırgınız. ama bı bizi yıldırmasın
aksine hırslandırsın
çizelgende gördüğüm kadarıyla da azmeden, sonuca ulaşabilen birisin
inşallah kazanacağız biraz sabır
mesela bu akşam bende çok üzgünüm
ve çözümüm kendimi kurtarmakta

neden merak edilmeyecek biri olasın, ben hiç aksi bir yoruma bile denk gelmedim
insanlara değer verip uzun uzun yazıyorsun bir de

gelin üçümüz kaçalım

Teşekkür ederim yorumunuz için. Benim bir yanım da o kadını huzursuz etmek istiyor zaten :/

Seni Seviyorum Jumb .
Teşekkür ederim .
Allah hepimizin yardımcısı olsun . Dilerim babam en doğru kararı benden önce verir de, sıra bana gelmez .
Dolu dolu olan gözlerin dilerim hep güzelliklere şahit olsun , kimseler ağlatmasın ...

Canım benim, Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah ..... Kazansak keşke ama korkuyorum hem de çok

Üzülme lütfennn.... Sen de mi üzgünsünnn...
Ah ah bu gece nolduysa hepimiz üzgünüz sanırım.

İnsanlara gerçekten kendimden fazla değer veriyorum bazen. Biraz önce bunun dezavantajını yaşadım yine .
Kendimden fazla değer vermemem gerektiğini öğrendim . Keşke böyle olmasaydı ama .... Bazen sevdiğin kadar sevilmiyorsun.

kaçalım babasını satim ya

Sat ya valla ALLAH aşkına Kurtulayım şu dertten . Güldürdün beni gerçekten. Bugün ilk defa güldüğümü fark ettim şuanda.
Sebep olduğun Gülücüğüm için RABBİM seni 1000 kere içten güldürsün inşallah Reng'im ....

oy ben seni yiğem
inşallah kuzum sağolasın sen daha cok gül ama

Son düzenleme:

inşallah, güzellikler seninle olsun

aynen valla kuzucum dertsiz insan var mıdır bilmiyorum. herkesin ufakta olsa sorunları var
çoğu insan geçiyor dar boğazlardan
umarım bizde kendi evimize taşındığımızda hatırlamayacağız bu günleri
bir de katılmadan edemeyeceğim verdiğin değer kadar alamıyorsun hiç bir zaman
en iyisi en çok kendini sevmek..

Son düzenleme:

İnşallah canım benim inşallah :)

öncelikle '' Kesin İzmir'li'' yiz, hemşehriyiz..

Sen daha hayatının İlkbaharındasın, güzel yaşa, dolu dolu yaşa bu baharını, gün gelecek bu üzüldüklerine üzüleceksin aynı ben gibi!!! o nedenle önce kendini, daha sonrada herkesi, herşeyi Özgür Bırak...

herşey olacağına varır, burası bir sınav yeri ise, herkes versin sınavını, ipleri elinden bırak ve hayatını yaşa, hayat sana verilmiş en büyük Armağandır. Sen KPSS ne odaklan, kazan şu sınavı ve buradan bizlerle müjdeli haberi paylaş lütfen.

Sen gibi, yüreğinde merhamet olan, vicdanlı, anneye babaya saygılı ve sevgili olanlar mükafatını görür. naçizane önerim sadece dua et, unutma ki bizim şer gördüklerimiz hayır olabir. yaradan neylerse güzel eyler. paylaşımlarını okudukça, kocaman yüreğin karşısında içim titredi ve yüreğim kanatlandı, üstlendiğin yük senin yaşını başını aşmış, sana kıyamayarak ,bir büyüğün olarak nasihatlerde bulunurken haddimi aştıysam affola..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…