Ben küçükken en çok babamı severdim.Şimdi;gün geçtikçe soğuyorum.Yardım edin lütfen.

Çok teşekkür ederim Abuela:) Hemşehrilerimi görünce seviniyorum be .

Çok sağol ... Evet sadece dua ediyorum, tek yapabildiğim bu zaten . Başka bir şey gelmiyor ki elimden . ALLAHdan başka derman var mı ?

Estağfurullah neden haddini aşasın aksine çok iyisin .

Çok teşekkür ederim gerçekten .

Size yazicam diye uye oldum yazmayada cabaladim defalarca insallah bu seferistemeolur.babanizdan sik sik harclik isteyip biriktirin taksitlerinizi odersiniz.babaniz kardesinize ve o kadina mahcup olmadik istemedigi icin aksatmadan dediklerini yapiyor.sizin kahir cekmekten usanmicana emin size babanizla evlenmeden sizin adiniza bi ev almasini onlarin evlendiginde orda oturabileceklerini ama bunun sizin ve bi yerde babanizin menfaatine bunu anlatin guzelce.okadina cvbini verin cekilin cunku sizi bi kere ezerse evlenince dunurlerede rezil eder.babaniza bisiy olursa bekar oldugunuz surece bosansaniz filan bile ilerde emekli maasini sizinle paylasmak zorunda o kadin yani haklariniz var sizde sinmeyin para biriktirin.Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…