- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
öncelikle '' Kesin İzmir'li'' yiz, hemşehriyiz..
Sen daha hayatının İlkbaharındasın, güzel yaşa, dolu dolu yaşa bu baharını, gün gelecek bu üzüldüklerine üzüleceksin aynı ben gibi!!! o nedenle önce kendini, daha sonrada herkesi, herşeyi Özgür Bırak...
herşey olacağına varır, burası bir sınav yeri ise, herkes versin sınavını, ipleri elinden bırak ve hayatını yaşa, hayat sana verilmiş en büyük Armağandır. Sen KPSS ne odaklan, kazan şu sınavı ve buradan bizlerle müjdeli haberi paylaş lütfen.
Sen gibi, yüreğinde merhamet olan, vicdanlı, anneye babaya saygılı ve sevgili olanlar mükafatını görür. naçizane önerim sadece dua et, unutma ki bizim şer gördüklerimiz hayır olabir. yaradan neylerse güzel eyler. paylaşımlarını okudukça, kocaman yüreğin karşısında içim titredi ve yüreğim kanatlandı, üstlendiğin yük senin yaşını başını aşmış, sana kıyamayarak ,bir büyüğün olarak nasihatlerde bulunurken haddimi aştıysam affola..
Çok teşekkür ederim Abuela:) Hemşehrilerimi görünce seviniyorum be .
Çok sağol ... Evet sadece dua ediyorum, tek yapabildiğim bu zaten . Başka bir şey gelmiyor ki elimden . ALLAHdan başka derman var mı ?
Estağfurullah neden haddini aşasın aksine çok iyisin .
Çok teşekkür ederim gerçekten .