Ben küçükken en çok babamı severdim.Şimdi;gün geçtikçe soğuyorum.Yardım edin lütfen.

Konuşucaz bugün gelicek. Büyük ihtimal bu akşam konuşucaz. Ama ağzımı açıp tek bir laf edesim bile yok Jag.
O derece sindim artık. Diyeceğim de nolacak? Gücüne giden cümleler kurup zaten çok yerinde olmayan en küçük bir şeyde yükselen tansiyonu ve rahatsızlanan kalbini yormak da istemiyorum.
Düşünüyorum söylediklerim canını acıtınca ya kalp krizi geçirip ölürse, ya da hastanelik olursa.
Ben o vicdan azabı ile nasıl yaşarım ?
O zaman daha mı mutlu olurum? Diye soruyorum kendime.
Evlensin daha iyi ölmesindense diyorum.
Ama bu gidişle sıkıntıdan ben kalp krizi geçircem. 3 gündür doğru düzgün yiyemiyorum.
Ve sürekli başım dönüyor kalp çarpıntım var.
Benim de bünyem zayıf sanırım 2 kere yüz felci geçirdim sıkıntılı olduğum dönemlerde.
Ne desem de vazgeçse diye düşünüyorum. Ama mümkünatı olduğuna da inanmıyorum.
Ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum...

aynı evde yaşamasaydın
gitme derdim
en azından millet desinki
kızı bile onaylamıyor
ama yüzyüze bakacaksın
gitmemen senin için daha büyük sorun olur
çok çok iyi bir bahanen olması lazım
yoksao kadın hergün iğneler seni
gücüm yeterveriririm ağznının payını diyebiliyorsan
bırak ne halleri varsa görsünler
gitme

Sağolasın canım benim . YOK kötü bir şey demediğini biliyorum öyle bir düşüncem yok zaten canım .
Aynen ALLAHtan ümidimi kesmiyorum. Rabbim bana bir mucize hazırlayacak biliyorum.
Geceleri uyurken çok zorlanıyorum, RABBİM bunu görüyor olmalı .

Rabbim yardımcın olsun. dua et. gün doğmadan neler doğar ümitsiz olma. zor bi durum ama en azından bi baban var. benim babam hayatta değil yüzünü resimlerden hatırlıyorum hayatta olup da böyle olmasını da istermiydim bilmiyorum ama bide şöyle düşün biz insanlar böyle sorumluluk sahibi olabiliyoruz, atacağımız adımlarda daha dikkatli ve düşünür oluyoruz , belkide sağlam adımlar atabilmemiz için yanlışları görmemiz yaşamamız gerekiyor. insanın hayatta başına herşey gelebiliyor, takdiri ilahi hepimizin yaşayıp görmesi gereken şeyler var. duanı eksik etme, umarım herşey gönlünce olur.

Annem iyi, annem beni düşünür. Yani ALLAHa şükür o böyle yapmazdı.
Sadece biz annem ile çok zıttız.
Mesela şuanda nikaha gitmemem için üstüme geldi 1-2 kere.
Sadece kendi istediğini bana yaptırmaya çalışır çok. İnat etti mi benim fikrimin bir önemi kalmıyor. Ama küçük şeylerde.
Böyle büyük şeylerde önemser fikrimi.
Annemde yaşasam bile yine babamı görmeye geleceğim dolayısı ile birkaç gün kalacağım.
Ben babamı reddedince o psikoloji ve huzursuzlukla yaşayabilecek biri değilim.
Çok düşündüm . :/

bencede canım benim ama annenin yanına tasınsan hiç değilse seniin için daha iyi olur diye düşünüyorum annenle aranız bozukmu

En başında sana danışsaydı bu durumu şimdi bu noktaya gelmeyecekti iş..
Sakin ol sorc

Eğer annenin yanında daha rahat ederim diyorsan,
bence annenin yanında yaşa derim ben..
Çünküü o kadınla aynı ewde zor olucak sana görüceksin..
Ne warsa annelerde war..
Çok nadirdir merhametsizi çıksınn içinden..

en çok neye sinir olluyorum biliyormusun

bazı çocukların ebeveyinlerinden daha mantıklı ve sorumluluk sahibi olması

yaşımıza göre hareket etmemize hak tanımıyor onların düşüncesizlikleri

ne diyebilirim ki umarım babanın gözündeki perde kalkar
olacakları idrak eder...

gel seni neşelendireyim ...astrolojiye göre 23 temmuzdan önce yapıln evlilikler

kaos ve sorunlu oluyormuş =)

Şimdi daha iyi anladım. Evet baban aç, gerçek bir eve aç. Biraz şans , biraz şartlar ona istediğini vermemiş. Belki de ne istediğini tam olarak hiç bilemedi. Onun için de zor aslında bireysel düşününce. Aslında bir çok rolde başarısız olsa da özünce iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Öyle olmasa dediğin gibi eğlen, gez, toz, gününü gün et, neden bir evliliğin sorumluluğunu alasın ki.
İşte karşındaki insanlar da bu noktasını iyi keşfediyorsa kullanıyor. Her erkek ister inkar etsin, ister kabul etsin, kendinden yaşça küçük kadınları beğenir. Kadın da bunu kullanıyor.
Evlenirlerse ne yapılabilir ki? Mesela sizinle aynı evde yaşamayı kabul ediyor mu evlendikten sonra?

Ah kuzum benim. Burada bir çok kişiye çat çat cevap veririm, laf sokarsa sokarım . Ama gerçek hayatımda, üstelik benim evimde olan yakınıma kadar gelmiş kişilere böyle olamıyorum. Bana laf da soksa laf sokamıyorum. Çünkü aşırı sinirli oluyorum ben.
Yani keşke ona onun gibi cevap verebilecek olsam.
Ama ben o kadının annesine sövsem yine de bana mısın demeyecek biriyken, onun bana olan ufak kötü bir sözü beni yataklara düşürür hasta eder.
Mizacımız ters onunla. Onun büyüdüğü yer, büyüdüğü kişiler çok farklı.
Babam bir çok şeyi görüyor ve biliyor aslında. Ama sanki ağzı, haraketleri bağlanmış gibi !
Sağol kuzum . Çok sağol :/

Nişana 2-3 gün önce haber verdiniz, evliliğe 1-2 ay önce.
E siz zaten ben olsam da olmasam da evleneceksiniz. Fikrimizi soran yok. Aynı evde yaşayacağımız halde bizi karşısına alıp konuşan yok.
Bu durumda ben nikaha gelmesem de olur, gelesim de yok. Siz evlenip gelin iki başına buyruk genç gibi demeyi düşünüyorum ?

İnan bana ben ölmesindense , o kadına katlanmayı yeğlerim canım. Hani demişsin ya ister miydim?
Ben böyle düşünüyorum . Bence sen de benim gibi düşünürdün.
Babamla çok zor günlerden geçtik biz. Yani evet belki de zor günlerin çoğunun suçlusu o .
Belki bir çok şeye onun yüzünden katlandım ama beni arayıp sormadığı bir günü de yoktur.
Hani evlilik bitti deyip arkasını dönüp giden babalardan da olmadı. Ben bu yönüne karşı vefam olduğu için , alıp başımı gidemiyorum zaten.
Ama gün doğmadan doğsun benim umudum artık inşallah.
Çok sağol canım ....

bencede canım benim ama annenin yanına tasınsan hiç değilse seniin için daha iyi olur diye düşünüyorum annenle aranız bozukmu

Yok yok değil canım . Annemi çok seviyorum. Zaten tek evladıyım. Benden başka hiiiiiiiç kimsesi yok. Bi anneannem var.
Bir ben. Kardeşleri bile yok onun. Bir tanecik bile.
Var teyzem ama uzakta. Evlatlık verilmiş olduklarından. Öz kardeşleriyle bile uzak büyüdüğü için o kardeşlik bağı yok.
Annem babama göre daha sıkar beni, zıtlaşır benle genelde.Her ana-kız gibi galiba :) Hani annemin yanına gitsem bile, yine babamı görmeye geldiğimde bu evde kalıcam. Değişen pek bir şey olmayacak :/

Ah canım inan ki aynı yerden yaralıyız.. Ben de bu hayalleri çok kurdum, çok istedim.. Benim babam yüzüne bakılacak adam olmadığı için bu düşünceleri silip atmak kolay(!) oldu sayılır. Özel zamanlarda elbette yan yana olacaksınız.. Bir adım daha geride tut derim, o zaman daha az yüzün kızaracak, daha az üzüleceksin bence.. Ben kendi yaşadıklarımı göz önüne alarak yorum yapıyorum.. Madem istediğin gibi biri olmuyor o zaman bir adım geride duracak.. Keşke sen kadar olgun olsaydı baban da.

Çok üzüldüm yaşadıklarına zor bi durum konuşabilsen keşke babanla sana değer veriyorsa seni dinleyecektir ama yok ben illaki bildiğimi okurum derse yapacak bişey yok canım sende çok çalışıp kendini kurtaracaksın ve kimseyi düşünme sen 24 yaşında bunları düşünebiliyorsan babanda düşünebilir emekli maaşıyla o kadınla geçinilemeyeceğini ilerde daha zor olacağını düşünmüştür heralde. Babanda olsa her koyun kendi bacağından asılır diyeceksin önüne bakmaya çalışacaksın yoksa düşüne düşüne kendini heba edersin sana yazık olur

Bir de zaten aranızda sürtüşme varsa, ki senin onaylamadığını da bildikleri halde gitmeye zorlaman kendini çok gereksiz olur. Gitsen de gönlün nasıl olsa orada olmayacağına göre ve bunlar da bunu bildiğine göre, Allah’ın bildiğini kuldan saklamaya ne gerek var. Gitmeyeceğini çok rahat söyleyebilmelisin. Sen de en nihayetinde babanın öz kızısın.

En başında sana danışsaydı bu durumu şimdi bu noktaya gelmeyecekti iş..
Sakin ol sorc

Aynen. Fikir almak danışmak bile değildi belki istediğim. Ya bir konuşma, bir haberin olsun . tarzı bile yok.
Genç insanlar bile şöyle der; nişanlanırlar, önümüzdeki yaz ya da sonraki yaz evlenicez diye net bir tarih koyarlar.
Böyle pat diye çıkmaz ki. Tamam 2-3 yıldır çıkıyorlar ama yine de 1 sene öncesinden belirlenir böyle şeyler.

sen izmirlimisin bende izmirliyim genede annenin yanında olman senin için gene en iyisi her gün tahammül edecegine bir kaç gün tahammül edersin okadar suna bak şimdiden sana laf sokuyorsa oooooooo kesin her seyine karısırrr ayyy canım benim yaaa babanla bir daha konussan ikna olmamı acaba yani anlıyamıyorum artık sizi düşnmesi gerekirken gene bir evlilik telaşesinde kimse onada evlenme demiyor ama hiç deilse kendi denginden birini bulsun mutlu mesut olsun sizide böle zor durumda bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…