of of cok zor bir durumdasın ama baban sonucta kararlıysa ne yapıcaksınki bütün bu düşündüklerini babana anlattın mı peki o kadın evlenip sizinle yaşamaya başlarsa ne yapmayı planlıyorsun
yaPcak bişey yok malesef çok zor bi durum ama erkek her yaşta erkek yani. Bi de para olunca ışığı gören sivrisinekler gibi yapışıyolar öyle baban kendi anlayabilir hatasıni o zaman da çok mu geç olur bilemem Inş en yakın zamanda vazgeçer hatasından ama ışte malesef hem genç hem de konuşmayı kullanmayı biliyosa böyle oluyo evlatlarını bile görmüyo gözleri Allah yardımcin olsun
Kendimi odama kapatmayı düşünüyorum. Onlarla paylaşımımı sıfıra indirmeyi düşünüyorum . Babamla da öyle.
Şuanda anneme gidip orada yaşayamam çünkü annemle zor anlaşıyoruz. Ben sinirliyim o sinirli. Bir de 3 bayan birlikte yaşıyorlar. Benim için zor.
Anlattım babama, nişanlanmadan önce, ağlayarak bağırarak ... Sen dedim, deli misin ya ? Ne bu ?
Bu kadın çocuk isteyecek. Şimdiden iğnelemesini yapıyor ALLAH aşkına.
Nikah değil düğün istiyormuş bir de, evi baştan aşağı değiştireceğine de eminim. O düğün ve ev masrafları ile ben yurt dışında eğitim bile alırım.
Ama babam sağolsun ona yedirecek. Ben zaten babamın ikinci eşinin baskıları ve engellemeleri yüzünden istediğim bölümde ve üniversitede okuyamadım.
Öss zamanı babamla eski eşi ayrıldı, düzenim bozuldu... İkinci denememdi üstelik !
Öyle böyle şimdi de kpss de ilk senem temmuzda sınavım var. BU sene benim için çok önemli. Bir baltaya sap olmak için uğraşıyorum. Özel sektör yerine devlete girmek istiyorum çünkü kimsem yok. Ailem yok. Babam malum. Anneme güvenirim bir tek. Babam güvenilcek gibi mi? ALLAH korusun özel sektörde istediğim gibi olmazsa kim tutup kaldıracak beni, kime güvenirim ? O yüzden devlete girmek istiyorum biraz daha garanti diye.
Ama sağolsun babam , her zamanki gibi bu önemli senemin de içine ettiği için. Ben istediğim hiçbir hedefime doğru düzgün adapte olamadan ölüp gidicem bu dünyadan.
canım adına gercekten cok üzüldüm ama yapacak bir şey yok malesef baban küçük insanda değil önünede gecemezsin tek çaren mümkün oldugunca kendi ideallerinin peşine kosmak ve onları kazanmak için elinden geleni yapmak başka çaren gercekten yok
Merhabalar .
Eski konularımdan bilenler bilir belki . Şimdi nasıl başlasam onu da bilmiyorum açıkçası .
Kısaca özet geçmem gerekirse, 5 yaşında annem ve babam boşandı. Babamın ihaneti üzerine.Sonra babam o kadınla evlendi.
Annemde 5 yıl sonra başka biriyle. Fakat annem ve babam ikinci evliliklerinden de boşandı. Babamın ikinci evliliğinden bir kardeşim var.
5 yıl oluyor babam boşanalı . Babam iyi bir babadır. Bana ve kardeşime düşkündür. Bana ayrı bir güveni vardır. Hep "Sorcha yapar,Sorcha bilir"
Yani hep büyük muamelesi görürüm. Sözümü dinler genelde vs. Ama bundan 3 yıl önce kadar kız arkadaşı bizimle yaşamaya başladı. Ve ne bana ne kardeşime kimse sorup "bizimle yaşasın mı?" tarzında fikir almadı. Kadın sürekli alttan laf sokan biri . Ve ben her şeyin dengi dengine olduğuna inanırım. Ne karakter olarak ne de terbiye olarak kesinlikle ne babamla benziyor ne de ben ve kardeşimle. Özür dileyerek söylüyorum ama mizacı mahallevari.
Üstelik babamdan 14-15 yaş küçük ve hiç çocuğu yok. Küçük olması çok sorun olmazdı belki ama çocuğu yok .
Ve benim babamın zaten iki kızı üstelik ayrı kadınlardan var. Ben 24 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum. Bir evimiz vardı ama babam sağolsun ikinci eşine hibe etti.O kadın o hakkımı helal etmesem de, en azından kardeşimin bir evi var yine de kardeşimi düşününce üzülmüyorum bir evim bile yok diye.
Ben ilerde kendim çalışır yaparım inşallah eşimle ya da tek. Ama hep açıkta , dışarıda kalan benim.
Babam tarafından hep yarı yolda kalan benim. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmuyor. Bu kadın ismine Ayşe diyelim, daha önceki konuda öyle demiştim.
Ayşe, çocuk da isteyecek. Ama neyin çocuğu ALLAH aşkına . Babam daha bana doğru düzgün bir gelecek sağlayamadı. Bir de o bebek ve onun masrafı mı ? Babam 50 yaşında ve de. O bebeğe de günah değil mi? Babam sana ev alıcam , bana bir şey olsa açıktasın naparsın deyip deyip , biriktirebileceği parayı sağolsun bu kadına yedirdi. Kadına motor alındı, sürekli bilezik alınıyor, özel günlerde maşallah mutlaka bir altın kolye alınıyor 200-300 de olsa. Kadın hiç hayır demiyor. Evde bizim olduğumuzu bile bile geldi yerleşti. Rahat yani. Ailesi de öyle .
Neyse uzatmak istemiyorum. Yorumlar geldikçe anlatırım dertleşiriz. Babam bu kadınla nişanlandı geçen aralıkta mı ne. Ve ben 3-4 gün önce öğrendim.Ve dolayısı ile gitmedim. Babama rest çektim. Ne demek ya 3-4 gün önce öğrenmek? Şimdi de geçen gün otobüste halamdan tlfonda babamın evleneceğini öğrendim. Mayısta evleneceklermiş. 2 ay sonra yani. Otobüste herkesin içinde hıçkıra hıçkıra ağladım ve durakta indim. İnsanlar şaşırdı.
Ben napayım şimdi ? Babama geldim bugün annemden.Evde tekim. Ben bu yaşta ne bir kardeş istiyorum ne de böyle bir eş babama.
Elbet evlenip yuvasını kursun. Ben yuvadan uçtuğumda yalnız kalmasıN. Ama dengi olan hanımefendi ve belki de çocukları olan bir kadın olmalı bu.
Ben nikaha gitmek istemiyorum.Hiç içimden gelmiyor. Rest çekmek olarak da değil. O anda babam evet derken gözyaşlarına boğulmaktan korkuyorum.Şuanda bile ağlıyorum. Kendini bile bile ateşe atıyor. En kötü yine boşanırım alıştım diyor.Ama olan hep bana oluyor. Kadın düğün istiyormuş bir de..... Ne yapmalıyım ? 2-3 gündür dişlerimi ,ellerimi ve ayaklarımı istemsiz sıktığımı farkettim. 1 Dilim ekmek bile zor yedim bugün kahvaltıda.Gitmek istemiyorum.
Bu arada eski konularımdan , babamın hayatındaki kişi hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için 2 konum; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=542840
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=506692
Sağol canım. Aynen. Benim kendimi kurtarmaktan başka bir seçeneğim yok. Babamı da kurtarmayı çok istedim. Ama bana sadece kendimi düşünmem gerektiğini öğretti resmen ......
Sen böyle düşünürsen, böyle sıkıntılarına sıkıntı eklersen...Ben üzüntümden ne diyeceğimi şaşırırım işte, sakin kafa okuyup yorum yapacağım birkaç saate bizim kız. Kimsesiz değilsin sen, ben varım, biz varız. Yok öyle!
Kendimi odama kapatmayı düşünüyorum. Onlarla paylaşımımı sıfıra indirmeyi düşünüyorum . Babamla da öyle.
Şuanda anneme gidip orada yaşayamam çünkü annemle zor anlaşıyoruz. Ben sinirliyim o sinirli. Bir de 3 bayan birlikte yaşıyorlar. Benim için zor.
Anlattım babama, nişanlanmadan önce, ağlayarak bağırarak ... Sen dedim, deli misin ya ? Ne bu ?
Bu kadın çocuk isteyecek. Şimdiden iğnelemesini yapıyor ALLAH aşkına.
Nikah değil düğün istiyormuş bir de, evi baştan aşağı değiştireceğine de eminim. O düğün ve ev masrafları ile ben yurt dışında eğitim bile alırım.
Ama babam sağolsun ona yedirecek. Ben zaten babamın ikinci eşinin baskıları ve engellemeleri yüzünden istediğim bölümde ve üniversitede okuyamadım.
Öss zamanı babamla eski eşi ayrıldı, düzenim bozuldu... İkinci denememdi üstelik !
Öyle böyle şimdi de kpss de ilk senem temmuzda sınavım var. BU sene benim için çok önemli. Bir baltaya sap olmak için uğraşıyorum. Özel sektör yerine devlete girmek istiyorum çünkü kimsem yok. Ailem yok. Babam malum. Anneme güvenirim bir tek. Babam güvenilcek gibi mi? ALLAH korusun özel sektörde istediğim gibi olmazsa kim tutup kaldıracak beni, kime güvenirim ? O yüzden devlete girmek istiyorum biraz daha garanti diye.
Ama sağolsun babam , her zamanki gibi bu önemli senemin de içine ettiği için. Ben istediğim hiçbir hedefime doğru düzgün adapte olamadan ölüp gidicem bu dünyadan.
Annen nasıl bir insan? Onunla yaşayıp babanı daha az görsen olmuyor mu?
Seni pek düşünmediği ortada açıkcası. Ya da ben babama kin duyduğum için böyle yorumluyorum.. Neyse sonucta onun hayatı, ağlamana vs. gerek yok canım..
Bu tür şeyleri duyunca çok üzülüyorum. İyi bir baba oldu desen de aslında iyi bir baba profili çizememiş. Belki de senin güçlü yapından dolayı bile bu iyi sıfatı mübağla olabilir.
Baban bu yaştan o kadından bir çocuk beklentisi olamaz. Ama kadının gençliğine kapılmış olsa gerek ki zayıf noktası kadınlar galiba.
Kadına gelince, babandan daha zengin birilerini bulabilir bu kadar rahatsa. Belki de bulduğu an gider, kim bilir.
Ben bu tür ilişkiyi tasvip etmediğimden dolayı kadının bu kadar yaş farkına karşı aşık olabileceğine nedense az ihtimal veriyorum.
Gün doğmadan neler doğar, bakarsın mayısa kadar ayrılırlar.
çok üzüldüm
derdini de hislerini de güzel anlatmışsın
ama elinden gelen birşey yokki
kararın doğru sen kendi hayatını kurtarmaya odaklan
babana üzülüyorsun ya ilerdene yapacak diye
o seni bu kadar düşünmemişkigüzelim
50 yaşında bir adam
madem seçimlerini sürekli sizi üzmek pahasına eş peşinde geçirmiş
otursun kendi düşünsün sonunu da
o kadın babana bakmaz ki
bari nikah kıymasalardı
eminim yakın zamanda kendisi ayrılırdı zaten
daha iyi birini bulduğunda
sen ne dersen ne yaparsan yap malesef haksız görüneceksin
onun için bırak karışma
umarım sana ihtiyaç duymaz
iyi bir evlatsın
ama iyi bir ailen olmamış
yapabilceğin en güzel şey
iyi bir aile kurup kendini kurtarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?