- 14 Haziran 2022
- 27
- -1
- 16
- 26
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
-
Çok sabırlı olmanız lazım, sabırla ona bana vurduğunda canım acıyor, üzülüyorum demeniz bu davranışın yanlış olduğunu ona bıkmadan anlatmanız lazım. Profesyonel destek alabilirsiniz. Senin annen olmam, seni bırakırım bu cümleler çocukta travma yaratır hata yaparsam annem beni bırakır düşüncesi yerleşirse daha çok zorlanırsınız.4 buçuk yaşında kızım var. Çok eziyet ediyor inanılmaz derecede ve ben genelde çok kızıyorum sonra üzülüyorum ona kızdığım için ağlıyorum. Vuruyor saldırıyor bazense geliyor hiç bi sebep yokken anne seni çok seviyorum diyor üzülüyorum ama hep eziyet ediyor saldirganlasiyor bende çok kızıyorum böyle yaparsan seni bırakırım diyorum o şekilde sakinlesiyor sonra ben oturuyorum ağlıyorum hangi anne evladını bırakır ya gerçekten bırakacağım dan değil ama sonra kendime soruyorum ben kötü bir anne mıyım ben kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum onunla oyun oynayamiyorum genelde hiç vaktim olmuyor o uyuyunca da üzülüyorum keşke herşeyi bırakıp onunla ilgilenseydim diye ya neden böyle oluyor ben ne yapicam yetersiz kötü bir anne olmak istemiyorum üzülüyorum.
Niye vaktin olmuyor ?4 buçuk yaşında kızım var. Çok eziyet ediyor inanılmaz derecede ve ben genelde çok kızıyorum sonra üzülüyorum ona kızdığım için ağlıyorum. Vuruyor saldırıyor bazense geliyor hiç bi sebep yokken anne seni çok seviyorum diyor üzülüyorum ama hep eziyet ediyor saldirganlasiyor bende çok kızıyorum böyle yaparsan seni bırakırım diyorum o şekilde sakinlesiyor sonra ben oturuyorum ağlıyorum hangi anne evladını bırakır ya gerçekten bırakacağım dan değil ama sonra kendime soruyorum ben kötü bir anne mıyım ben kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum onunla oyun oynayamiyorum genelde hiç vaktim olmuyor o uyuyunca da üzülüyorum keşke herşeyi bırakıp onunla ilgilenseydim diye ya neden böyle oluyor ben ne yapicam yetersiz kötü bir anne olmak istemiyorum üzülüyorum.
Hepimizin sabrının azaldığı zamanlar oluyor. Ama sorunu farkındasınız. Çözümü de biliyorsunuz. Yarın çocuk oynamak istediği zaman işinizi ayarlayın ve oynayın. Çocuğu ertelemeyin, işinizi erteleyin. Bir yerden başlayın. Gerisi gelecektir.4 buçuk yaşında kızım var. Çok eziyet ediyor inanılmaz derecede ve ben genelde çok kızıyorum sonra üzülüyorum ona kızdığım için ağlıyorum. Vuruyor saldırıyor bazense geliyor hiç bi sebep yokken anne seni çok seviyorum diyor üzülüyorum ama hep eziyet ediyor saldirganlasiyor bende çok kızıyorum böyle yaparsan seni bırakırım diyorum o şekilde sakinlesiyor sonra ben oturuyorum ağlıyorum hangi anne evladını bırakır ya gerçekten bırakacağım dan değil ama sonra kendime soruyorum ben kötü bir anne mıyım ben kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum onunla oyun oynayamiyorum genelde hiç vaktim olmuyor o uyuyunca da üzülüyorum keşke herşeyi bırakıp onunla ilgilenseydim diye ya neden böyle oluyor ben ne yapicam yetersiz kötü bir anne olmak istemiyorum üzülüyorum.
Evet kotu bir anne seni birakirim diye 4 yasindaki cocugunu tehdit eder! Alt yapisina bakin sizin tabirinizle cocugunuz acaba size niye eziyet ediyor ? Vurma saldirma davranisi nicin kaynaklaniyor bir dusunun. Ve acilen bir oyun terapistine goturun cocugunuzu sikayet edip cocugu tehdit etmek yerine4 buçuk yaşında kızım var. Çok eziyet ediyor inanılmaz derecede ve ben genelde çok kızıyorum sonra üzülüyorum ona kızdığım için ağlıyorum. Vuruyor saldırıyor bazense geliyor hiç bi sebep yokken anne seni çok seviyorum diyor üzülüyorum ama hep eziyet ediyor saldirganlasiyor bende çok kızıyorum böyle yaparsan seni bırakırım diyorum o şekilde sakinlesiyor sonra ben oturuyorum ağlıyorum hangi anne evladını bırakır ya gerçekten bırakacağım dan değil ama sonra kendime soruyorum ben kötü bir anne mıyım ben kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum onunla oyun oynayamiyorum genelde hiç vaktim olmuyor o uyuyunca da üzülüyorum keşke herşeyi bırakıp onunla ilgilenseydim diye ya neden böyle oluyor ben ne yapicam yetersiz kötü bir anne olmak istemiyorum üzülüyorum.
Siz kizdiginiz için kızınız saldirganlasmasi bundan olabilir. Öfkenizi kontrol edin. Küçücuk çocuk sizin bagirmanizdan birşey anlamaz. Yapboz,dart, boyama kitabı alın. Bağırmak çözüm değil. Çocuklar makine gibi gördüğünü yapar bunu unutmayın. Bırakırım demek bile çocuk için yıkım. İyi birşey mi yapıyorsunu? Herkes zorlanıyor ama kimse evladını bırakırım demiyor. Kendinize gelin biraz.4 buçuk yaşında kızım var. Çok eziyet ediyor inanılmaz derecede ve ben genelde çok kızıyorum sonra üzülüyorum ona kızdığım için ağlıyorum. Vuruyor saldırıyor bazense geliyor hiç bi sebep yokken anne seni çok seviyorum diyor üzülüyorum ama hep eziyet ediyor saldirganlasiyor bende çok kızıyorum böyle yaparsan seni bırakırım diyorum o şekilde sakinlesiyor sonra ben oturuyorum ağlıyorum hangi anne evladını bırakır ya gerçekten bırakacağım dan değil ama sonra kendime soruyorum ben kötü bir anne mıyım ben kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum onunla oyun oynayamiyorum genelde hiç vaktim olmuyor o uyuyunca da üzülüyorum keşke herşeyi bırakıp onunla ilgilenseydim diye ya neden böyle oluyor ben ne yapicam yetersiz kötü bir anne olmak istemiyorum üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?