- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi Liona Esposito
Emzirmeyi tek başına sorun olarak görmüyorum ben aslında ama burada kurtarıcı, kolaya kaçmak için seçenek olmus gibi duruyor o yüzden, çocuğun yaşınida göz önünde bulundurunca olmasa da olur diye düşündüm çünkü yarardan çok zarara dönmüş emzirmek.Sorun emzirmek degil ki (tabiki olmamali, sanki o aylarda süt ne kadar çikiyor, ne kadar besliyor da). Sorun tamamen düzen. Bir yetiskin olarak ben gece 4te yatarsam sasarim. Gece/gündüz ritmim tamamen yok olur ve depresif olurum. Gün isiginda yatmis olurum. Ki cocuklarin uyku hormonu üstelik saat aksam 19-20den itibaren salgilaniyor.
Elbette konu sahibi bir anne olarak en iyisini istiyor ve es ve kayinvalidenin baskisinin altinda. Ancak cocuk bunun kurbani olmamali. Gerekirse esi bosayacak ve tedavi olacak. Bir sekilde ek takviye ilemi, anti depresan ilemi bilemedim ama enerjisini toplayacak. O cocugun hayatini düzene sokmali. Bunlar hepsi çok zor ama yapmazsa bu cocuk ilerde cok sorun yasar hem saglik olarak hem düzensizlik olarak.
Sürekli kendini eleştiren eş ve ailesinden ötürü kendini kötü hissetmesini de anlarim bir yere kadar ama ortada bir çocuk varsa, çözüm bulup ona uygun bir düzen kurması gerekiyor.
Son düzenleme: