- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi sessizprenses98
-
Tıp dilini herkes bilmiyor. Örnegin size ülserit kolitsiniz dese bu kez o nedir diye soracaksınız. Oysaki anlaşılabilecek şekilde anlatırsa en azından gidip internetten ne olduğunu araştırabilirsiniz.Aynı şeyi konuşmuş olmuyor muyuz yanitıp dilini her zaman söylemedikleri için sormak istedim. Bin pişman oldum.
teşhis koymadık diye de trip atmazsın ya
aynen bacım ibs nin en kralı sen de ,en ibs sensin, hayırlı ibs ler dilerim
deminden beri istediğin buydu biz bilemedik kusura bakmayasın
neyse sizin adınıza sevindim yine de ,muayene olduğunuz doktora sormayıp ,burada teşhisi koydurdunuz çok şükürOtrera eğlence bitti dagilabilirsiniz
Ben de buradakilere tıp dilini sordum. Neden herkes bu kadar agresif tepki verdi anlamadim. Bana teşhis konulmuş zaten. Sanki onlardan bana teşhis koyun dedim.Tıp dilini herkes bilmiyor. Örnegin size ülserit kolitsiniz dese bu kez o nedir diye soracaksınız. Oysaki anlaşılabilecek şekilde anlatırsa en azından gidip internetten ne olduğunu araştırabilirsiniz.
Amma takıntılı çıktınız. Gelin sizi de ben teşhis edeyim.neyse sizin adınıza sevindim yine de ,muayene olduğunuz doktora sormayıp ,burada teşhisi koydurdunuz çok şükür
konu başlığı : ben aslında yoğummBen de buradakilere tıp dilini sordum. Neden herkes bu kadar agresif tepki verdi anlamadim. Bana teşhis konulmuş zaten. Sanki onlardan bana teşhis koyun dedim.
Neden bu kadar taktın benim teşhis konuma onu anlamadımneyse sizin adınıza sevindim yine de ,muayene olduğunuz doktora sormayıp ,burada teşhisi koydurdunuz çok şükür
Kesin problemlerin var senin başka açıklaması olamaz.konu başlığı : ben aslında yoğumm
Ne demek bu ?konu başlığı : ben aslında yoğumm
gerçekten neyi anlamadınız ?Ne demek bu ?
Konu başlığıyla alakasız olduğunu iddia etmiş anladığım arkadaş.Ne demek bu ?
burada sizi doğru yönlendirdiğim için nasıl bir problemim olabilir anlatsanıza birazKesin problemlerin var senin başka açıklaması olamaz.
İnternetten bagırsak spazmı diye atlattığınızda zaten bir dünya sonuç çıkar. Bagırsak spazmı adı üzerinde bagırsak spazmı …Ben de buradakilere tıp dilini sordum. Neden herkes bu kadar agresif tepki verdi anlamadim. Bana teşhis konulmuş zaten. Sanki onlardan bana teşhis koyun dedim.
Takıntılı olmanız gibi. Yorum yaptınız hala neyin derdindesinizYETİŞ YA MUHAMMED YETİŞ YA ALI
burada sizi doğru yönlendirdiğim için nasıl bir problemim olabilir anlatsanıza biraz
Yoo valla anlamadım. Yogum =yokum demek mi ?gerçekten neyi anlamadınız ?
kadına doktorunuza sorun burada teşhis konulmaz dedim diye ne fenomenliğim kaldı ne takıntılı olmam ,ne azar yemem ,suçum ne Ya
Hala uzatiyorsunkadına doktorunuza sorun burada teşhis konulmaz dedim diye ne fenomenliğim kaldı ne takıntılı olmam ,ne azar yemem ,suçum ne Ya
Teşekkür ederim bitti konuHala uzatiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?