• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben huzursuz bağırsak sendromu muyum sizce?

netten teşhis konulmaz deyince azar işitiyoruz
Şimdi bişey diyecegim belki şaşıracaksınız. Bizim burdaki sağlık sistemi biraz farklı işliyor. Bir kaç sene önce strese dayalı mide spazmı geçirmiştim. Gecenin bir yarısı hastaneye gitmeye üşendim ve Online dr aradım. Şikayetlerimi anlattım ve bana uzaktan teşhis koyup reçete yazdı. Kullanınca iyileştim zaten. Bir başka örnek. Benim kan değerlerim genelde hep düsük . Mahali doktorda düzenli kontrollerim olur. Yaz tatili diye yeni doktor gelmişti. Şikayetlerimi falan anlattım oda internetten hastalığıma dair araştırmalar yaptı. Sonra bana sence senin için ne yapabiliriz diye sordu . Gülsemmi ağlasam mı 🤣

Şimdi bişey diyecegim belki şaşıracaksınız. Bizim burdaki sağlık sistemi biraz farklı işliyor. Bir kaç sene önce strese dayalı mide spazmı geçirmiştim. Gecenin bir yarısı hastaneye gitmeye üşendim ve Online dr aradım. Şikayetlerimi anlattım ve bana uzaktan teşhis koyup reçete yazdı. Kullanınca iyileştim zaten. Bir başka örnek. Benim kan değerlerim genelde hep düsük . Mahali doktorda düzenli kontrollerim olur. Yaz tatili diye yeni doktor gelmişti. Şikayetlerimi falan anlattım oda internetten hastalığıma dair araştırmalar yaptı. Sonra bana sence senin için ne yapabiliriz diye sordu . Gülsemmi ağlasam mı 🤣
Ya zaten bana teşhis ve tedavi konuldu. Burda bilgisi olanlara danistim sadece olay bu.

siz de buraya sorun madem ne diyim 😂

Sizin bilimi savunacaginiz en son insan benim. Ne kafama göre ilaç kullandım bu zamana kadar ne de doktorlara saygısızlık ettim. Hiç derdini sıkıntını arkadaşına veya annene anlatmadin mi? Onlar doktor mu? Burada dertleşmek fikir almak da problemse neden bu site var

Hahaha Allah korusun. Benim bildiklerim bana yeter. Ayrıca buraya sormak yanlış bişey degil. Sonuçta belki aynı durumu yaşayanlar olabilir. Örnegin covid topigi vardı, orda herkes covid dönemini nasıl geçirdiğini yazıyordu. Bilgileri paylaşmak insanları cahillestirmez. Ama senin semptomlarının aynısını bende yaşıyorum diye aynı hastalıktan muzdarip anlamına gelmez.

Şu anki teşhise göre ibs değilsin. Sadece kalın bağırsağında spazm oluşuyor. Doktorun sebebinin psikolojik olduğunu düşünmüş. Verilen ilaçları bir süre kullandıktan sonra eğer şikayetlerinde azalma olmazsa yeniden gideceksin ve derin tetkik yapılacak. Buna göre şikayetine sebep olabilecek alerji dahil tüm ihtimalleri eleyecekler.

Şu anki teşhise göre ibs değilsin. Sadece kalın bağırsağında spazm oluşuyor. Doktorun sebebinin psikolojik olduğunu düşünmüş. Verilen ilaçları bir süre kullandıktan sonra eğer şikayetlerinde azalma olmazsa yeniden gideceksin ve derin tetkik yapılacak. Buna göre şikayetine sebep olabilecek alerji dahil tüm ihtimalleri eleyecekler.
Teşekkür ederim

Burayı Google niyetine kullanıyorsunuz hep. Konularınız facia. Özellikle korkunçlu sabun konusu. Ben sizin teşhisinizi koydum: Hipokondriyazis.

Back