- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- Konu Sahibi sessizprenses98
The show must go on.Sovunuzu yaptınız dağılabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The show must go on.Sovunuzu yaptınız dağılabilirsiniz
Burayı Google niyetine kullanıyorsunuz hep. Konularınız facia. Özellikle korkunçlu sabun konusu. Ben sizin teşhisinizi koydum: Hipokondriya
The show must go on.
Burayı Google niyetine kullanıyorsunuz hep. Konularınız facia. Özellikle korkunçlu sabun konusu. Ben sizin teşhisinizi koydum: Hipokondriyazis.
Kimbilir daha neleri var buraya sormadığı.Emin olamadım. Sağlık sorunlarının nedeni olarak eş ailesini görüyordu kendisi.
Tekrarlayan vajinal enfeksiyon la eşinizin ailesinin ne alakası var ? diye sormuştum. Çok şükür , alakası yok dedi.
Hollanda da mısınız?Şimdi bişey diyecegim belki şaşıracaksınız. Bizim burdaki sağlık sistemi biraz farklı işliyor. Bir kaç sene önce strese dayalı mide spazmı geçirmiştim. Gecenin bir yarısı hastaneye gitmeye üşendim ve Online dr aradım. Şikayetlerimi anlattım ve bana uzaktan teşhis koyup reçete yazdı. Kullanınca iyileştim zaten. Bir başka örnek. Benim kan değerlerim genelde hep düsük . Mahali doktorda düzenli kontrollerim olur. Yaz tatili diye yeni doktor gelmişti. Şikayetlerimi falan anlattım oda internetten hastalığıma dair araştırmalar yaptı. Sonra bana sence senin için ne yapabiliriz diye sordu . Gülsemmi ağlasam mı
Hayır isvecHollanda da mısınız?
Hollanda da da doktorların sıklıkla hastaya sence neyin var yada sence senin için ne yapmalıyım diye sorduğunu farkettim o yüzden sordumHayır isvec
Artık doktora giderken ne diyeceğimi çalışıp gidiyorumHollanda da da doktorların sıklıkla hastaya sence neyin var yada sence senin için ne yapmalıyım diye sorduğunu farkettim o yüzden sordum
Çok tuhaf değil miArtık doktora giderken ne diyeceğimi çalışıp gidiyorum
Merhaba ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bende büyük tuvalete çıksam bile makatım da baskı hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrı belim yanlarım normal miEvet rahatsızlığınızın nedeni irritabl bağırsak sendromu. Yani huzursuz bağırsak. Bende 3 yıldır bu dertten muzdaribim.
Kamu spotudur "Düşmanınız varsa bela okumayınız efenim. İbs olun deyin " yeterli olacaktır
Şaka bir yana geçmiş olsun.
Benim öyle olmuyor. Karnım davul gibi şişiyor ayıptır söylemesi gaz bile çıkaramıyorum, gaz da feci sancı yapıyor. Ya ishal yapıyor ya da kabız. Stres kaynaklı dedi doktorum, doğru. Ne zaman stres olsam ,canım sıkılsa, çok üzülsem hemen atak yapıyor.Merhaba ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bende büyük tuvalete çıksam bile makatım da baskı hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrı belim yanlarım normal mi