Ben huzursuz bağırsak sendromu muyum sizce?

Burayı Google niyetine kullanıyorsunuz hep. Konularınız facia. Özellikle korkunçlu sabun konusu. Ben sizin teşhisinizi koydum: Hipokondriyazis.

Emin olamadım. Sağlık sorunlarının nedeni olarak eş ailesini görüyordu kendisi.

Tekrarlayan vajinal enfeksiyon la eşinizin ailesinin ne alakası var ? diye sormuştum. Çok şükür , "alakası yok" dedi.

Son düzenleme:
Emin olamadım. Sağlık sorunlarının nedeni olarak eş ailesini görüyordu kendisi.

Tekrarlayan vajinal enfeksiyon la eşinizin ailesinin ne alakası var ? diye sormuştum. Çok şükür , alakası yok dedi.
Kimbilir daha neleri var buraya sormadığı.

Hollanda da mısınız?

Merhaba ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bende büyük tuvalete çıksam bile makatım da baskı hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrı belim yanlarım normal mi

Merhaba ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bende büyük tuvalete çıksam bile makatım da baskı hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrı belim yanlarım normal mi
Benim öyle olmuyor. Karnım davul gibi şişiyor ayıptır söylemesi gaz bile çıkaramıyorum, gaz da feci sancı yapıyor. Ya ishal yapıyor ya da kabız. Stres kaynaklı dedi doktorum, doğru. Ne zaman stres olsam ,canım sıkılsa, çok üzülsem hemen atak yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…