Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

pardon ıkıncıyı demek ıstemıstım sahıden sasırdımmm:gitme:

bencede sen başarmışsın
sanırım o aşkın üstüne daha önemli yaşamını koymuşsun bu yüzden başarılısın evet
keşke herkes senin gibi güçlü olabilse bende dahil
nasıl yaptığını bilmesem bile
acı çektiğini anlayabiliyorum helede tek başına kaldığın zamanlarda daha çok aklına geliyodur
dile kolay 8 sene
ama Allah sabrını vermiş...a.s.

ınan hic aklımdan cıkmıo ama dogru olan bu ben sadece hayatıma dewam etmeye calısıorum ve kendımle savasıorum cunku paylasmak bi işe yaramıor.sadece ask ıcın sunu dıyebılırım dogru yer dogru zaman ve dogru kişi.aman yanlıs olmasın hakötükedihüsokötükedihüso

çok haklısın canım ne zaman nerde çıkacağı belli olmuyo zaten
ben senin güçlü biri olduğunu düşünüyorum hiç değilse acısını içinde ama bi güçle yaşıyorsun

ama ayrılmak zorndayzzz çok mutsuzumm 4gndür sesini duymuormm çok özledim aşkımıımafoldumben1saat aramasam unuttun beni ide msjlar atardı şimdiyse arıorm die sinirlenioo çok utszm oysaki bu hafta ailemle tanışmaya gelicektimafoldumbenhep bu aileler yzndden böyle oluyor ailesiyle otrmak istemiyorum diye evlennce ayrılmak zorundayızzbeni anlamıyo anlatamıyorum bu yzden de bana çok soğuk davranıyo mafoldumben

ayrılıyor musunuz canım sırf evlenince ailesiyle oturmuyosun diye bide
konuşun bu konuyu eğer seni çok seviyosa sorun edilecek bişey değil zaten
ha ailesiyle oturmuşsun ha kendi evinde
hem kendi evin daha rahat bence ailesiyle otursan zor olur
senden soğuduğunu hissediyosun sanırım..:çok üzgünüm:

bende hep imkansizi seciyorum yaaa:çok üzgünüm:

tek deilsin cansu bende hep imkansız kişileri severim
ve diğerleri bana kolay gibi gelir
ama elbet bigün karşıma dğru dürüst biri çıkacaktır eminim
sende emin ol
şimdilik imkansızları sevelim

ben imkansız aşklar için yaratılmışım ne unutmayı bilirim ne kavuşmayı...aklıma bu şarkı geldi burayı görünce elbet birgün sizi kendine imkansız gören aşklar çıkacak karşınıza....sabır..:1hug:

evet ne güzel şarkıdır
inşallah canım bizde buluruz en imkanlısından bi aşk :)

imkansız die bişey yoK ben inanmam biz onları imlkansız ve erişilmez yaaprız onlarda aslında bizim gibilerdir biz duygularımızla onları erişilmez uzak sanırız bırakın ya onları salı verin gitsnler ne koşuyoruz peşlerinden kalldırıyoruz bi taraflarını walla bni istemeyeni ben hiç istemem sizde öle yapın imkanlı birileri bulun :))

içime doğuyo bulucam en imkanlısından birilerini
sanada haber vericem

içime doğuyo bulucam en imkanlısından birilerini
sanada haber vericem

tamam en imkanlısından birini buldumu bana msj atarsın olmadı burdan yaz niye bulamayasın elimiz ayağımız düzgün çok şükür ben walla skıldım kaçanı kowalamaktan kowalamıyorum artık ne hali warsa görsün amannnn :)))

imkansız aşk derken, kavuşulması mümkün olmayan türlerden değil benim bahsettiğim ama şöyle oluyo bende; ben yavaş başlayıp hızlı gitmek istiyorum, sanırım erkekler tam tersini istiyolar , olmuyo işte bi şekilde. ayar bozukluğu diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…