Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

Ah kızlar sakın imkansız diyip peşini bırakmayın aşk kolay bulunmuyor ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyin...ben hiç aşık olmamıştım taki onu gördüğüm ilk ana kadar bakarken kalbim çıkacak gibi oluyodu yanındayken bana hiç bakmıyodu bile kendimi dışarı atıp saatlrce agladığımı bilirim en son cesaretimi topladım ve ona bir şiir kitabı hediye ettim sonra bir gömlek notler kitapta tabi..sonra biz başladık sadece 2 ay hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar annesi aradı beni biz seni istemiyoruz dediği an ben hattımı filan deiştim ulaşamadı tabi sonra karşıma eşim çıktı bana okadar ii davrandıki sevmiyordum imkanıda yoktu evdede bunalmıştım hem çok ii severim dedim sevdirir bana kendini dedim ama olmadı hala aklıma geldikçe salya sümük ağlıyorum sakın sakın vazgeçmeyin helede benim gibi kimseyi sevmediyseniz kolay değil...bende onun aşkı herzaman olucak aşk bu işte gerçek olanı asla ama asla başka birine aşık olamazsınız...benim peşimde okadar erkek vardıki konuştumda ah seviyorum filan diyodum kendi kendime ama değilmiş işte...

anlamadım !
nasıl yani evlisin ama hala aklın o çok sevdiğin kişide mi ? :28:

Bendede imkansiz...
sevgilimde elvenmeyi düsüniyorduk cok istiyorduk annesi bizi napip etdim ayirdi 1,5bucuk ay sonra gene annesini sormus, annesi diyor ya o ya biz ben onu hale cok seviyorum annesini imsakansiz ikna etmek cogu kisi diyor annesine git cicek al konus ama sonra aylem buna izin vermiyor gururum yarde olur diye. napcam ben???

Bendede imkansiz...
sevgilimde elvenmeyi düsüniyorduk cok istiyorduk annesi bizi napip etdim ayirdi 1,5bucuk ay sonra gene annesini sormus, annesi diyor ya o ya biz ben onu hale cok seviyorum annesini imsakansiz ikna etmek cogu kisi diyor annesine git cicek al konus ama sonra aylem buna izin vermiyor gururum yarde olur diye. napcam ben???

seni çok seviyosa ikna eder bence napıp edip

anlamadım !
nasıl yani evlisin ama hala aklın o çok sevdiğin kişide mi ? :28:

sayılır ama hiç görmedim daha sonra onu eşim biliyodu sevmeyerek evlendiğimi onunla eşiminde bana aşkı büyüktü...ama ben severim diye evlendim ilk yıl bana çok sıkıntı çektirdi belki ondandaır soguk olmam..bana göre aşk sadece bir defaya mahsus birşey eşimi seviyorum tabi...ama aşk bambaşka kanımca..yanlış anlaşılma olmasın ben aşkın büyüklüğünü anlattım sadece şimdi herkes ölüyo bitiyo sonra hayda 1 ay sonra başkasına bunun adına ben hiç bişey demem saçmalık...

Ah kızlar sakın imkansız diyip peşini bırakmayın aşk kolay bulunmuyor ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyin...ben hiç aşık olmamıştım taki onu gördüğüm ilk ana kadar bakarken kalbim çıkacak gibi oluyodu yanındayken bana hiç bakmıyodu bile kendimi dışarı atıp saatlrce agladığımı bilirim en son cesaretimi topladım ve ona bir şiir kitabı hediye ettim sonra bir gömlek notler kitapta tabi..sonra biz başladık sadece 2 ay hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar annesi aradı beni biz seni istemiyoruz dediği an ben hattımı filan deiştim ulaşamadı tabi sonra karşıma eşim çıktı bana okadar ii davrandıki sevmiyordum imkanıda yoktu evdede bunalmıştım hem çok ii severim dedim sevdirir bana kendini dedim ama olmadı hala aklıma geldikçe salya sümük ağlıyorum sakın sakın vazgeçmeyin helede benim gibi kimseyi sevmediyseniz kolay değil...bende onun aşkı herzaman olucak aşk bu işte gerçek olanı asla ama asla başka birine aşık olamazsınız...benim peşimde okadar erkek vardıki konuştumda ah seviyorum filan diyodum kendi kendime ama değilmiş işte...

Üzüldüm durumunuza çok zor gerçekten. :((
Sakın sakın vazgeçmeyin derken neyi kastettiniz? Yani bizi istemeyen biri için savaşmak gerektiğini mi? :26:

Üzüldüm durumunuza çok zor gerçekten. :((
Sakın sakın vazgeçmeyin derken neyi kastettiniz? Yani bizi istemeyen biri için savaşmak gerektiğini mi? :26:

canım istemiyorsa zor tabi biraz ama o sevilmeyi bilmiyorsa sen sevdirmeyi bil..aşkı bulduğunuzda ondan vazgeçmeyini kastettim..benim bahsettiğim kişide beni farketmemişti bile okadar zekice planlar yaptımki agzından girdim burnundan çıktım aşık ettim kendime aşkımın büyüklüğü karşısında belki aciz kalıp oda aşık oldu :4: ...kendisi diş doktoruydu ve bende dişlerime dolgu yaptırmak için gitmiştim . sonra aşk yaşadık :1: ben gururum yüzünden vazgeçtim çok uğraştı beeni bulmak için ulaşmak için ama ben aptal ben bütün yolları kapadım.....

sayılır ama hiç görmedim daha sonra onu eşim biliyodu sevmeyerek evlendiğimi onunla eşiminde bana aşkı büyüktü...ama ben severim diye evlendim ilk yıl bana çok sıkıntı çektirdi belki ondandaır soguk olmam..bana göre aşk sadece bir defaya mahsus birşey eşimi seviyorum tabi...ama aşk bambaşka kanımca..yanlış anlaşılma olmasın ben aşkın büyüklüğünü anlattım sadece şimdi herkes ölüyo bitiyo sonra hayda 1 ay sonra başkasına bunun adına ben hiç bişey demem saçmalık...

bende aşkın bi defa olacağını inananlardanım
yani herkesi sevebilirsiniz, ama o büyük duygu o büyük heyecan bi kişiye karşı duyulur
zor bi durum canım seninki ne denir bilmiyorum :20:

bencede aşk birkez yaşanır.
hoşlanmak falan farklı birşey.bende çok acı çektim bundan sonra karar verdim duygularımla hareket etmiycem sonunda acı çeken ben oluyorum uzun süre kendimi toparlayamıyorum.
çok sevdiğin zaman ya terkedilirsin yada nefret edilirsin boşuna dememişler.
en iyisi mantık ile hareket etmek...

bencede aşk birkez yaşanır.
hoşlanmak falan farklı birşey.bende çok acı çektim bundan sonra karar verdim duygularımla hareket etmiycem sonunda acı çeken ben oluyorum uzun süre kendimi toparlayamıyorum.
çok sevdiğin zaman ya terkedilirsin yada nefret edilirsin boşuna dememişler.
en iyisi mantık ile hareket etmek...

canım bu bu kadar kolay değil ki
bunun için duygularını aldırman lazım
herkes en mantıklısını ister
herkes mantığını kullanıp aşık olsa kim aşk acısı çeker ki
ama bak foruma aşk acısı çeken o kadar çok kişi var ki
allah dermanını verir inşallah hepsine

Şu andan itibaren imkansız bişey bizimki.. Onun da dediği gibi olmıcak yani.. Olucakken olmayacak..Canımı çok yakıyo bu işte ...

neden noldu anlat istersen

aşk hikayelrmz/dertlerimz kısmında konu açmıştım..:)

burdan bi özet geçiyim:) Hoşlandığım biri vardı çok öncelerden, bn bunu geçenlerde face.de ekledim. kabl etti, tanımış beni ztn. gzl gzl sohbet etmye başladık, tel istedi, aldığı gibi aradı.cam açıodu faln..sürekli iltifatlar sürekli gzl şeyler söylüodu baya hoşlanmaya başlamıştı benden kendi de bunu defalarca dedi. snra bulşmak istedi, tmm dedm. bi gece bulşma işini konuşuyodk nyse ayarladık zmnını yerini bulşmanın. snra bu aynı konuşma için de bana şunları dedi: sna çk ısındm bn böle giderse bağlanırım ve koparsa da çok cnm yanar. sen çok ii bi kızsın çok hoşsun hatta aradığım kızsın diyeblrm ama bn ciddi bi ilşki yaşamak istemiyorum, planlarım içinde böyle bişey yok şuan. senden çk çk hoşlandım olsun isterm seninle ama olmaz ben birine aşık olmak istemiorm falan dedi..çk şaşrdım çnkü bulşmak isteyp sonra da bunları demesi çok saçma geldi..

snraki konşmamzda bn kmseyi yarı yolda bırakmak istemem sennle bulşp sonra da olmaz diyemem o yüzden bulşmayalım dedi..

Ne oldu da bi anda bütün fikirleri değişti, anlam veremedim.. olucaktı gerçekten, herkes de böyle düşünüyodu ama birden bunları saçmaladı bana.. halen de konuşuyo benmle, aynı tavrlar içinde bana yok çok iyisin, yok resmn çok gzl, yok bnsiz bakırköye mi gittin falan..

Çözemedim bn bu çocuğu ama halen de deli gibi onu istiyorum.

:43:

Ah bu imkansızlar...
İnsan aşkın her halini yaşarmı..
Fazla kişi girmedi hayatıma ama hepsi aşkın farklı haliydi
hele biri varki hep vardı ama hiç olmadı kısaca imkansızdı
O'ndan sonrada adam gibi sevemedim zaten..

üzücü bir şey imkansızı düşlemek. Asla kurtulamazsın ... ama olmaması hayırlı demek ki. belki olsa daha çok üzüleceksin. Ben şimdiden çok üzüldüm. ilerde daha büyüğü olsaydı hayatta kaldıramazdım. Çok şükür daha az hasarla atlattım.

Ben olsam kendime dayanamazdım. bana iyi sabır gösterdi tebrik etmem lazım. az kahrımı çekmedi. :)))

Mezhep farklı, farklı kültürde yaşamış iki insan...İmkansızlıklar zinciri :(

canım yanıyor evet ama bir rahatlık var üstümde .. acının verdiği uyuşmamı acaba ..
aylardır sessizce durup sevdiğim adam ,tek bır yanlış sözden dolayı astı benı .. ıkı dksıı almadı ..

onu bırdaha goremıycek olmak mı
onu sevdıgımı hıcbır zaman bılemıycek olmasımı
benı yanlıs anlayıp , tanımasımı ..

bu kadar içimde volkanlar koparan ne ..
çok kötü oldu bu .. çok ...

canım yanıyor evet ama bir rahatlık var üstümde .. acının verdiği uyuşmamı acaba ..
aylardır sessizce durup sevdiğim adam ,tek bır yanlış sözden dolayı astı benı .. ıkı dksıı almadı ..

onu bırdaha goremıycek olmak mı
onu sevdıgımı hıcbır zaman bılemıycek olmasımı
benı yanlıs anlayıp , tanımasımı ..

bu kadar içimde volkanlar koparan ne ..
çok kötü oldu bu .. çok ...

insan ilk zamanlar acının verdiği fazlalıkla acıyı hissetmiyor olabilir. elbette isteğim kimsenin aşka acısı çekmemesidir ama bu acı insanı olgunlaştırır, acıya karşı direnci arttırır ve güçlü bi kadın imajı yaratır kendi fikrimce. bu yüzden yaşayabildiğin kadar yaşa bu acıyı. sonra zaten bakıcaksın ki artık canın yanmıyo vede acıyakarşı duyarlı olmuşsun bu zamana kadar acıyı ne kadar çekersen çek kendini çok hırpalama unutma sen önce kendin için varsın !

bende imkansızı seçtim başta olur dedim ama o hep engeller var dedi haklıymış gerçekten imkansızmış bizimkisi ama hala sevmekten vazgeçemiyorum tabi oda vazgeçmiyo ama imkansız işte :43::43:

Son düzenleme:
bende varım bende :((
ilk başta ona onu sevdiğimi söyleyemedim , bi müddet sonra açıldım ama sevgilisi varmış :((
çok üzgünümm , tabiiki asla aralarını açmak gibi bir niyetim yok olamaz da , o yüzden ondan uzaklaştım görmeye dayanamıyordum :((ama uzaklaşmam onu unutturmadıki bana ...
dahada bağladı aksine , çok seviyorum çokk

Back