Ben Hayvan miyim diyerek bagirdi, Cok utandim ...

kötü bişey yaşamışsın belli.. keşke olmasaymış olmuş işte..

hani arkadaşın dengesiz tam değil demek ne demek ya.. bu hiç hoş değil.. hiçte adil değil.. hani o orda dur öyle yapimde araları bozulur bnde rahatlarım diye düşünmediki.. bunu senn bizden daha ii bilmen lazımdı..
arkaşının karakteri öyleymiş.. hani keşke sende ona göre davransaymışsın..

yorumların hepsi okumadım.. çcukla barıştınızmı barışmadınız bilmyiroum yani.. eger kız arkaşın uzun süreli bi arkşında ne mesafe koy derim nede arkdaşlarığıını bitir derim.. sen kontroli sağlama çalış..

erkek arkaşında kendine göre haklı olabilir.. ama tepkisi çok kaba.. hemde çok fazla..

ama şuan tek taraflı bi yargılama söz konusu.. bu cesareti o kıza konuyu açan arkdaşımızda vermiş olabilir...

bu senin en basindaki yazin cocuk hikayesi gibi geldi, arkadasin bence hic uygun davranmiyor.. ne bilim, benim arkadaslarimda var, ama ne beni gaza getirrirler yada benim iznim ollmaadan bi numara cevirriirler, bu kiz basina bela olur, arkadasliginiza bence buyuk bi mesafe koy...

ama şuan tek taraflı bi yargılama söz konusu.. bu cesareti o kıza konuyu açan arkdaşımızda vermiş olabilir...

Aynen katılıyorum.
Nihayetinde cep telefonuyla birini aramak için telefonu eline alacaksın, rehberden adamın adını bulacaksın, basacaksın sonra çalması için biraz bekleyeceksin... ben olsam o ana kadar 50 defa alırım o telefonu elinden, izin vermem... bu biraz istemem yan cebime koy olmuş bence de..

Haa... esas oğlanımızdan yine de ne köy ne kasaba olur.

kız arkadaşın arıza herhalde, ona neymiş senin görüştüğün adamın sesinden, ben çok sinir oluyorum böyle şeylere.. sevgilinde fazla sinir yapmış ama haksız da değil..

ay bu ne okurken fenalık geldi.
ne biçim bi arkadaşın var,dostmu düşmanmı belli değil,
o kim ki senin sevgilinin sesini duymak istiyor.
tövbe yarrabimm
sevgilin çok haklı,sende fazla gevşeksin arkadaşına karşı kusura bakma

Çocuk değiliz diyorsunuz da arkadaşınız çocukmuş.
Ona ne sevgilinizden, sevgilinizin sesinden.
Telefonu alıp sevgilinizi arayacak kadar nasıl müdahale edebiliyor ki sizin alanınıza?

ERKEKLER ÖYLE ÇOCUKÇA ŞEYLERDEN HOŞLANMAZ DEMEKKİ RAHATSIZ OLMUŞ AYRICA ARKADAŞINIZDA TUHAF BİRİYMİŞ SİZİN ERKEK ARKADAŞINIZ İLE NEDEN KONUŞMAK İSTİYOR Kİ BU KADAR MERAK NEDEN ..Arkadaşınızın o şekilde tavırları rahatsız etmiş size patlamış ..Ben bile rahatsız oldum siz neden tepki göstermediniz ..Böyle küçük düşünen insanlar nerde ne yapacagını bilmez o yüzdende herzaman zarar verir çevresine..

Son düzenleme:
daraldım ya böyle bir şey bende yaşamıştım çünkü de.. arana mesafe koy kız arkadaşınla, açık açık konuş bu konuda karışma hayatıma diye.. en yakın kız arkadaşım sevgilimle görüşüp ona vakit ayırmıyorum diye küsmüştü ya bana, sanki sevgilim o.. bazı insanlar destek değil köstek olmayı çok seviyor, dikkat et hareketlerine o kızın, acaba senin mutlu olmanı istemiyor mu kıskanıyor mu.. bendeki öyle bir durumdu da... mutlaka ve mutlaka sınır koymalısın, yoksa erkek arkadaşın olacak insanı kaybedersin... yani onun da tepkisi ağır olmuş sanki ama açıkçası haklı geldi bana canım ya..

bende de var böyle bir kız arkadaş, arkadaşın yüzünden aranız bozulmuş o kıza tepkini göster

adamın ben hayvan mıyım falan demesini de çok kötü bulmadım, demek ki sinirlenmiş,

o flört ettiğin kişiye sorsak ''kız gidip arkadaşını verdi telefona yaptığı işe bak dalga geçer gibi'' falan der, insanların sevmediği bazı durumlar vardır bunları çok iyi bilmeden böyle şeyler yapmamak lazım

ama adamı arama artık, mesaj atmışsın sen facebooktan falan, kendi bilir siniri geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…