- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
[görüstügüm kisi diye, yani sevgilim degil, ama her an cikma teklifi edecekti yani, sevgili gibiyiz, telefonlarima cikmiyor, mesgule aliyor[/B]
Yapılan yorumlar çok ilginç cidden. Ne var yani kız arkadaşının bi merhaba demesinde. Ortada sinsi bir durum, kötü niyet yok sonuçta. Erkek arkadaşın çok yersiz, abartılı, saçma sapan bir tepki vermiş. Ben olsam bunun üstüne çok sinirlenirdim. Ve o benimle konuşup özür dileyene kadar konuşmazdım onunla. Herhalde yorgun anına denk geldi erkek arkadaşının, uyuyacakmış vs. ne de olsa. Stresli olabilir. Yine de yaptığı yanlış. Ne yapmışsın da öyle bağırıyor sana? Adam gibi, kibarca ifade etsin rahatsız olduysa.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/447261-sozlerime-alinmis.html
Son konunuz... Öncekiler de buna paralel zaten...
Daha evvel de birbirinize "küsmüştünüz" yine siz arayı bulmaya çalışmıştınız... Aklına estikçe görüşüyorsunuz... O köprüleri attıkça siz üzerine gidiyorsunuz... Emin olun, sevgiliniz bile olsaydı, bu kadar ilgi gösterdiğiniz için sıkılıp giderdi... Bir erkeğe ilgi gösterme olayını abarttığınız sürece arkadaştan sevgiliye, sevgiliden nişanlıya, nişanlıdan eş statüsüne asla geçemezsiniz... Hayalleriniz yıkılır, ilişki denemeleriniz zaman kaybından öteye geçmez...
Arkadaşınıza da patavatsız demeyeceğim... İlişkiler konusuna o kadar takılmışsınız, dikkatinizi o kadar bu konulara vermişsiniz ki muhtemelen aranızda bu muhabbetler geçti; o da telefonu alıp ya aranızdaki durumu sınamak ya da kendince durumu hızlandırmak istemiş... Sizin kadar tecrübesiz olunca da eline yüzüne bulaştırmış ve kaş yapayım derken göz çıkmış...
Yine de ne arkadaşınızı ne de "müstakbel" erkek arkadaşınızı suçlayacağım... Neticede o sizin arkadaşınız, çocuk da öteden beri size yeşil ışık yakmış değil... En ufak pürüzde sizinle iletişimi kesiyor ve siz aramadıkça adım atmıyor... Daha ne yapsın? Neden bu ısrar? Neden bu kadar elzem bir erkeğin varlığı hayatınızda? İlişkileri yürütmek konusunda müspet fikirlerinizin olmadığı açtığınız konulardan bariz... Bu bir kusur değil... Yanlış olan ısrarcı olmak, "olmayacak duaya amin" diyerek vakit kaybetmek... Seven bir erkeğin halleri değil bunlar; buradan bir ilişki çıkmaz, çıksa da sizin "itip kakmanızla" gidebildiği yere kadar gider...
siz eşinizle veya sevgilinizle hiç sebebsiz yere telefonu alan bir kızı konuşturmak istermiydiniz?benımde dıkkatımı cektı kızlar hemen nasıl yargılayabılıyosunuz arkadaşnın yani kızın koötü nıyetlı oldugunu dusunuyosunuz bukadar basıtmı ınsanlara yakıstrmaada bulunmak baska sebebı olması ımkansızmı arkdası ıcın aramıs olamazmı araları bıan oncee hızlansın cıkmaya baslasınlar dıye gercekten anlamıyorum ya tamam aramızdan kotu nıyetlı kızlar cıkabılıyo ama hıcbıseyden emın olmadan fıkır yurutmeyın! yada guzel bı dıllee 3. sahısları ılskınızen olabıldıgınce uzak tutun ıyı nıyetlı bıle olsalar desenız neyse
benımde dıkkatımı cektı kızlar hemen nasıl yargılayabılıyosunuz arkadaşnın yani kızın koötü nıyetlı oldugunu dusunuyosunuz bukadar basıtmı ınsanlara yakıstrmaada bulunmak baska sebebı olması ımkansızmı arkdası ıcın aramıs olamazmı araları bıan oncee hızlansın cıkmaya baslasınlar dıye gercekten anlamıyorum ya tamam aramızdan kotu nıyetlı kızlar cıkabılıyo ama hıcbıseyden emın olmadan fıkır yurutmeyın! yada guzel bı dıllee 3. sahısları ılskınızen olabıldıgınce uzak tutun ıyı nıyetlı bıle olsalar desenız neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?