ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
doktorum ultrasona alır almaz Allah Allah dedi,niye böyle oldu..
Anladım bir gariplik olduğunu..
2 hafta önce bebeğin kalbi durmuş Gülşah dedi.
Ağladım,hala ağlıyorum..
Hiç bir şey yazamıyorum başka..
Çok kötüyüm..Yine döndüm eski halime..Ne anneliyim,ne anneyim....

canım yaaaa gerçekten içim sızladı allah kimseye vermesin zor bir olay gerçekten allah sana sabır sağlık versin nediyeceğimi bilmiyorum umarım güzel günler seni bulur bitanemmm

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
Ağladım,hala ağlıyorum..

o kadar iyi anlıyorumki seni
iki bebeğimide 13 haftalıkken kalbi durmuştu
ve dr aynı tepkiyi vermişti
allah sabrını veriyor cnm merak etme
başın sağolsun
allah tez zamanda sağlıklı bebekler versin hepimize:çok üzgünüm:

sanırım kelimeleri yetersiz kaldığı an...
üzülme desekte elinde değil üzülüceksin Allah sana ve eşine sabır versin canım herşeyin hayırlısı...
bugünlerde geçer...

allah sabır versin :çok üzgünüm:
gerçekten zor bi durum yaşamasamda anlamaya çalışıyorum :çok üzgünüm:
umarım hastanede de bi problem olmadan halledersin ordaki işlemleri :teselli:

gülşahcım biliyorum hiç bir kelime seni teslli etmeye yetmez
ama unuttma rabbimin hikmetinden sual olunmaz
allahım yine bebek nasib eder sana inşallah sakın yıkma kendini
umarım şu an iyisindir
seni çok seviyoruz

Gülşahcim çok Geçmiş Olsunn Rabbimde Sabir Versin Inş.sana Herşeyin Hayirlisi Olsun Hakkinda..a.s.

:teselli::1no2:Çokk geçmiş olsun canımmmm yaa... Ne desek Nafile.. yemin ederim içim acıda ben güLşah bebeğimi artık yoku görünce OFT da senağlama..Yeni üyeyim ama hep yazılarınızı sizi takip ederdim.... Eşinizle ilk bebişiniz olacağını okuduğumdada gözleirm dolmuştu resmen..:teselli::teselli: inşallah Rabbim yine Kavuşturur Meleğinize SİZİ

Daha çok gençsin canım
Allahtan ümit kesilmez.
Kısmet böyleymiş üzme kendini pls
Güsel hayırlı haberlerini bekliyorus
Burda kaç kişinin hamile ii haberini aldık sen biliyomusun
Seninde öle olucak emin ol...

canım benim çok geçmiş olsun ne diyeceğim bilemedim,
çok üzüldüm çok anlatamam Allah bir daha yaşatmasın inşallah
kendini bırakma canım

canım benim geçmiş olsun..düşükler genelode kromozom bozukluklarından kaynaklanıyormuş.buda down sendreomu vb şeylere neden oluyor .vücudun bebekte bi anormallik hissetmiş ve bu olayı durdurmuş vücut herzaman mükemmeli ararmış.canım birde gebe kalabiliyormuşsun bunuda ögrendin.burdan düşün.bizler daha hamile olabilecegimizi bile bilmiyoruz nerdeyse bir yıla yakındır bekliyoruz.toparlan ve önüne bak.herşey yoluna girecek ve rabbim sana hayırlı bir mevlat daha kısmet eder inşallah en yakın zamanda.:teselli:

canım üzülme ne olur.bak daha ne çocukların olur.bende 2 ay önce düşük yaptım.allah sabrını verio.sakın asi gelme.allah hayırlısını verir.bir daha olur.bana düşük yaptığımda üzülme sağlıklı olsaydı düşmezdi dediler.ya sağlığı yerinde olmayan bir bebek olsaydı.allah hayırlısı versin.allah sana hemen bir çocuk daha nasip etsin canım.herşeyde vardır bir hayır.TATLI ANNE:)

Canım haberi okuyunca çok üzüldüm gerçekten ama o son cümlen mahfetti beni:KK43:(( lütfen sabırlı ol kendini bırakma olurmu bak herkes yanında allah sabır versin bitanem :KK43:(((

İnsanın bebeğinin iyi olduğunu öğrenmeye gittiği bir zamanda duyacağı en ağır şeydir bu. Nasıl bir üzüntü olduğunu çok iyi biliyorum. Ama daha sonra yani şimdi oğlum olunca anladım ki, bir bebeği kaybedecekse insan en iyi zaman o zamanmış. Kucağına almadan, kokusunu duymadan, gülüşünü görmeden...
Allah kimsenin evladına kıymasın çok zor bişey. Ama bu olayın da galiba tek tesellisi bu.
İnşallah senin de en kısa zamanda bir bebeğin olur ve hayatın boyunca çocukla ilgili yaşayacağın tek sınav bu olmuş olur.
Ben Allaha hep öyle dua ediyorum. Çok çok geçmiş olsun ama lütfen çok fazla yıpratma kendini:teselli:

Ağladım,hala ağlıyorum..
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH KİMSEYE VERMESİN BU ACIYI.. AMA ÜZÜLME HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR. SENİN SAĞLIĞIN ÖNEMLİ İNŞALLAH TEKRAR HEMENCİK ANNE OLURSUN.. ÜZME KENDİNİ:KK43:

gülşahcım allah sabır versin canım inan daha çok şey yazmak isterdim acını hafifletmek için ama.... acını yürekten paylaşıyorum...

X