ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

hiç uyuyamadık gece..
eşim şimdi biraz dalmışken bende biraz gelim dedim..
herşeyin hayırlısı Allahımdan..önüne geçemiyoruz hiç bir şeyin.
şu an tek düşündüğümüz sağsalim ölü bebeğimi vücudumdan atabilmek..
hastane dönüşü yazarım tekrar..

hiç uyuyamadık gece..
eşim şimdi biraz dalmışken bende biraz gelim dedim..
herşeyin hayırlısı Allahımdan..önüne geçemiyoruz hiç bir şeyin.
şu an tek düşündüğümüz sağsalim ölü bebeğimi vücudumdan atabilmek..
hastane dönüşü yazarım tekrar..

canim hersey allahtan biliyorsun.herserde vardir bir hayir.ilk bebeginmiydi bilmiyorum ama aciyi kederi veren rabbim sabrinida verir.biraz zaman canim

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
doktorum ultrasona alır almaz Allah Allah dedi,niye böyle oldu..
Anladım bir gariplik olduğunu..
2 hafta önce bebeğin kalbi durmuş Gülşah dedi.
Ağladım,hala ağlıyorum..
Hiç bir şey yazamıyorum başka..
Çok kötüyüm..Yine döndüm eski halime..Ne anneliyim,ne anneyim....

Geçmiş olsun canım inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.Bende bebeğimi 2hafta önce kaybettim.senağlamaBu durumu atlatmak zor oluyo ben hala kendimde değilim Rabbim sana sabır versin inşllah en yakın zamanda tekrar anne olursunsenağlama

gülşahcımmmmmmmmmmm;
canım benim başın sağolsun canım arkadaşım.biliyorsun gebelik bölümüne uzun süredir uğramıyorum okuyupta etkilenmemek için.bugün öylesine bir bakayım dedim ve görünce resmen şok oldum.tutuldum kaldım.söyleyecek birşey bulamıyorum.o ilk andaki mutluluğunu çok iyi biliyorum hatta konunu bile beraber açmıştık.bende hamiş olup bu mutluluğumu seninle paylaşmayı düşünürken böyle bir haber almak çok acı.canım her şerde bir hayır vardır mutlaka.Rabbim'e güven inş. kucağını boş bırakmayacak senin.en kısa zamanda tekrar bebişine kavuşursun inş.canını sıkma hayırlısı böyleymiş diye düşün.canım nolur kusuruma bakma o kadar üzüldüm ki dondum kaldım şuan ne yazdığımın farkında bile değilim.saçmaladıysam kusuruma bakma lütfen.sana birşey olmasın yeter.sen sağlıklı olduktan sonra mutlaka yeniden bebiş sahibi olacaksın inan buna.moralini yüksek tutmaya çalış.biliyorum çok üzgünsün ama elden ne gelir.sen kendini toparlamaya çalış.tüm sevdiklerin seninle unutma.hepimizin dualarındasın.kendine iyi bak saru böcüğüm......

canım çok buyuk geçmiş olsun allahım sabır versin inan cok üzüldüm çok acı bir olay dikkat et kendıne canım hayırlısı boyle deyıp sabredecegız artık allahım sabırlar versın

ahhhhhhhhh geçmiş olsun arkadaşımm ben sürekli okurdum senin yazdıklarını. :KK43:((( içimden bir söylemek gelmiyor.. allahım en kısa zamanda tekrar sana küçük meleğini verir inşallah.. sağlıklı uzun ömürlü bir bebeğin olur inşallah canım arkadasım...... :KK43:((((((

Allah sabır versin,geçmiş olsun gülşah,inş Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

yaa inanamıyorum ya bocüğüm ne oldu böyle ya bu sabah güzel haberlerini alacaktım :KK43:
ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır versin. hiç kolay değil ama kendine dikkat.... herşey yoluan girecek senin de bebişin olacak yeterki sen iyi ol

ALlah sabır versin. Bu durumda denecek pek bişey yok aslında şu an için ama inşallah Allah sana en kısa zamanda yeniden anneliği tatırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şükür sana bişey olmamış.

Bugun biraz daha iyisindir umarım
bugunude atlat herşey çok daha iyi olcacak eminim:1hug:

Gülşahcım söyleyeceğimiz hiçbirşey belki seni teselli etmeyecektir ama lütfen dirayetli ol. Olacağa çare bulunmazmış. Belkide hayırlısı böyleymiş, rabbim herşeyin en iyisini bilir. Umarım en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın:teselli:

İnşallah

Gülsahcim canim Allah sabir versin....baska ne denir bilmiyorumki.... :çok üzgünüm:
Insallah kurban oldugum Allah en kisa zamanda bi daha nasip eder.....
Sari Böcügüm üzme kendini bu kadar.....:çok üzgünüm:

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
doktorum ultrasona alır almaz Allah Allah dedi,niye böyle oldu..
Anladım bir gariplik olduğunu..
2 hafta önce bebeğin kalbi durmuş Gülşah dedi.
Ağladım,hala ağlıyorum..
Hiç bir şey yazamıyorum başka..
Çok kötüyüm..Yine döndüm eski halime..Ne anneliyim,ne anneyim....

canim senin yasadigin olayin benzerini yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum ve acini yuregimde hissettim inan...cok uzuldum...
Yuce rabbim birini verdi insaAllah bir tane daha verir bana da tabi..bende senin gibi ne anneyim nede anneli cunku :KK43:(

ya çok üzüldüm gülom yaaa...
ya Allahhım sabır versin...
ama güçlü olmaya çalış lütfennn...
unutma Allahım kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş...
herşeyde vardır bir hayır...
Ona inan sığın...
ben inanıyorum toparlanacaksın...
biz burdayız canımmmmm...
ne zaman istersen...
ne anlatmak istersen...
burdayız burdayım unutma...

Ahhh be canım neler geldi başına.
İnan kalbim sıkışıyor sanki şu an. Bilirim acısı çok büyük.
Uzun süre isteyip, binbir güçlükle sahip olduktan sonra, bir anda ellerinden kayıp gitmesini.
Rabbim sabrını verecek. Bu günlerde gececek.
Tekrardan anne olup evlatlarımızı kucağımıza sağ salim alıcaz.
İçini ferah tut.
:1hug:

Ay cok üzüldüm yaaaaaa yeni gördüm :KK43:
Allah sabır versin canım senağlama
Verende allah alanda allah razı gelmekten başka bir şey yok senağlama
Umudunu yitirme yine olur canımmmm

X