ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

Gülşahcim çok Geçmiş Olsun, Allah Başka üzüntü Vermesin
Inşallah En Yakin Zamanda Anne Olmayi Nasip Eder Rabbim

Yaaa inanılmaz zor bir duygudur eminim şimdi sana ne deseler teselli olmayacaksın. Ama sabır et, Allah sağlığını bağışlamış inşallah yine bebeğiniz olur. Çok üzüldüm...Kendine dikkat et olumsuz şeyler de düşünme artık. Arkadaşın dediği gibi herşeyde bir hayır vardır sevgilerimle...

canımm çok üzüldüm okurken tüylerim diken diken olduu ALLAH TEKRAR YAŞATMASIN bu acıyı inşallah yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bebeğin olurr üzülme canımm hayırlısı olsunn

canim benim yeni ögrendim
bir kac gündür girmiyordum siteye
inan yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm allah sabir versin
ve yeniden hamile kalirsan bebegini kucagina alirsin
dualarim seninle

Hayırlısı Allahtan..
Psikolojik olarak kötü bir dönemden geçiyorum bomboş hissediyorum kendimi..
Allahım sağsalim atlatsam şu günleri diye dualar ediyorum.
Hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Ama sanırım hafta içi işe başlıcam biraz uzaklaşırım bu konulardan.
Hayırlısı diyoruz.Başka bir şey gelmiyor elimizden..
Teşekkür ederim tek tek hepinize..

Hayırlısı Allahtan..
Psikolojik olarak kötü bir dönemden geçiyorum bomboş hissediyorum kendimi..
Allahım sağsalim atlatsam şu günleri diye dualar ediyorum.
Hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Ama sanırım hafta içi işe başlıcam biraz uzaklaşırım bu konulardan.
Hayırlısı diyoruz.Başka bir şey gelmiyor elimizden..
Teşekkür ederim tek tek hepinize..

acin, üzüntün henüz cok taze:çok üzgünüm:
gececek elbet, ama zaman gerekli.
bu konu da ne ilksin, nede son olacaksin.
calismak sana iyi gelecektir biraz bulundugun ortamdan uzaklasinca toparlanman daha kolay olur.
sana sabir diliyorum.

canım o kadar üzüldüm ki anlatamam sana...allah herşeyin hayırlısını versin tatlım..daha çok gençsin allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah..ama önce sağlığına ve psikolojine çok ama çok dikkat etmelisin kafana takmamaya çalış tabiki çok üzücü bir olay ama yapacak birşey yok bundan sonrasına bakacaksın..allah güç versin size...

Canım büyük geşmiş olsun.
Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın.
İyi olduğuna sevimdim
:1hug:

Canım Gülşahımın acısını daha yarım saat önce öğrendim.
Normalde zaten gebelik sayfalarına pek girmediğimden ve üstüne üstlük bu haftasonu eşimin dedei rahatsızlanıp Merzifona gitmek zorunda kaldığımızdan bakamadım bile siteye.
Biraz önce okuduklarımdan sonra o kadar üzgünüm ki.
Gözyaşlarıma engel olamıyorum.
O kadar isteyip, uğraştıktan sonra...senağlama
Gülşahcım, Allahım sana en kısa zamanda tekrar hamişliği nasip etsin..
Sağlıklı, sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Dualarım seninle, Allah sana ve eşine sabırlar versin.
Çok üzgünüm... senağlamasenağlamasenağlama

Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
Allahım ne kadar güzel dostlarım varmış benim çevremde..
Geçti bitti artık..
Lalişin dediği gibi kötüydüm,hemen anlatıyorum..
Bir önceki gün yani durumu öğrendiğim gün hiç bir şey yiyememiştim.
Dün sabah da aradım doktorumu kahvaltı yapayımmı dedim,hayır tetkiklerin var dedi.
9u geçiyordu hastanedeydik kuzenim,eşim bir de ben.
Hemen önce kan alındı,son duruma bakmak için.Anestezi yapılacağı için alerjim var mı ona bakıldı,kalbime bakıldı,pıhtılaşma durumuna bakıldı bir de ultrasona sokuldu.11 de yatağımdaydım.
Önce vajinal bir hap atıldı,rahimi yumuşatmak içinmiş.Sonra 1er saat arayla suni sancı verildi hap ile.Bir de bir ünite serumun içersine atıldı..
Odamda herkes vardı,ama kimse yoktu..Kendimi ağlamaya vermiştim arkamı dönüp.Dualar ettim bebeğim için.Tüm ailem yanımdaydı,doktorum sağolsun sürekli geldi.Hemşireler herkes çok ilgiliydi.
Acıkmıştım,bir şeyler yedim.
Saat 5 oldu bende hala tık yok,durumu bilenler Gülşah senin canın tatlı ama normal doğum yapacaksın bebek bu şekilde çıkacak sancılara bak hazırlıklı ol diye uyardı beni.Doktorum da en son uğradı ben seni en az kendim kadar iyi bir doktora bırakıp gidiyorum aklım sende.Mutlaka haberini alıcam dedi.
Bu arada aç karnına içtiğim ilaçların etkisinden midemde ne varsa çıkardım.Ağlayıp kustum yani..
Saat 6ya geliyordu tuvaletim geldi(doktorum tuvalette de düşürme ihtimali olur diye kenara yapacaksın dedi)..İdrarımla az bir kan ve beyaz bir parça geldi..Tekrar yattım..
Bu arada az bir sancı vardı aynı adet sancısı gibi.Gene tuvaletim geldi gene biraz kan geldi..
En son 7yi geçiyordu abla dedim ben gene sıkıştım.Tuvalete gittiğimizde önce suyum,sonra bebeğim geldi.Ben bakamadım,ama söyledikleri elleri ayakları oluşmuş tonton bir şeymiş.
Hemen kürtaja alındım.Anesteziyle birlikte uyutuldum ve öperek uyandırıldım.
Odama geldiğimde herkes başımdaydı.Bebeğimi aldık patoloji için.Ama ben bakamadım.
Kanamam yoktu,rahatlamıştım.Gözyaşım kalmamıştı.En önemlisi bebeğim artık benim için bir oyuncak bebekten farksız.Ben bebeğimi Allahın kollarına teslim ettim.
Şu anda da evimdeyim sabah geldim.Kanamam yok,iyiyim.Evimdeyim.Huzurluyum.Artık burdayım..
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum,sağolun dualarınızı hissettim.

canım tekrar geçmiş olsun
dilerim ne sen nede bir başkası böyle bir sınavdan tekrar geçmesin ama sen çok güçlüsün anladığım kadarıyla bu sabrının mükafatını en kısa sürede en güzel şekilde alırsın inşallah ALLAH hep yanında olsun dilediklerine kavuşursun inşallah (amin)

Sevgili Gülşah;
Yazdıklarının çok benzerlerini gebeliğinin 21. haftasında yaşamış biri olarak seni çok ama çok iyi anlıyorum. Sana gerçekten sabır diliyorum.
Dediğin gibi işe başlamak çok iyi gelecek, bana öyle oldu.
Zaman her şeyin ilacı mı bilmiyorum. Yaşadıkların unutulmuyor, acısı bir yerde hep kalıyor ama tabii ki o keskinliğini yitiriyor, onunla yaşamaya alışıyorsun.
Ben şimdi yeniden hamileyim, bu defa herşey iyi olacak diye tekrarlıyorum hep içimden.
Senin için de en iyisini diliyorum... Ama hayat bu... Birkaç ay sonra sen de birilerine benim sana yazdığım satırları yazacaksın; biliyorum.

Sevgiler

gül$ahın kaç gündür yoKtum ben ama aklım hep sendeydi çok merak ettim canım seni..Üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum ama Allahım hayırLısı neyse onu versin bizlere...

Doktora gittiğin gün yazdıklarını okuduğumda şok olmuştum..Ben de ertesi gün başımdan daha önce senin olayına benzer bir olay geçtiği için doktorumu arayıp muayeneye gittim..En azından kötü birşeyler varsada hemen atlatmak için..

YANINDAYIZ CANIM.ALLAHIM SANA BENİM GİBİ 3 AY SONUNDA REGl OLMAMANI SAĞLASIN
:nazar:

gül$ahın kaç gündür yoKtum ben ama aklım hep sendeydi çok merak ettim canım seni..Üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum ama Allahım hayırLısı neyse onu versin bizlere...

Doktora gittiğin gün yazdıklarını okuduğumda şok olmuştum..Ben de ertesi gün başımdan daha önce senin olayına benzer bir olay geçtiği için doktorumu arayıp muayeneye gittim..En azından kötü birşeyler varsada hemen atlatmak için..

YANINDAYIZ CANIM.ALLAHIM SANA BENİM GİBİ 3 AY SONUNDA REGl OLMAMANI SAĞLASIN
:nazar:

inşallah baharım..saat 12 de gidicem doktoruma içerde parça kalmışmı bakacak işte.
inşallah bir şey yoktur.karnımda gaz sancısı gibi bir sancı var umarım onun kürtajla bir alakası yoktur.
hala rüya gibi yaşadıklarım ve hala sanki bebeğim karnımda içimde.
sanki hala hamileyim gibi hissediyorum..
peki bu durumu yaşayan arkadaşlara soruyorum korunmayı ne zaman bıraktınız ve ilişkiye ne zaman başladınız..

:çok üzgünüm:gülşahcığım gerçekten çok üzüldüm ben senin hemen hemen tüm msjlarını okuyordum ve çok seviniyordum böyle bi haber beni çok etkiledi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin canınım daha çok gençsin yine olur sıkma canını hemşerim

öncelikle çok geçmiş olsun biraz önce tesadüf başka bir başlıkta yazdıklarına takıldım ve şok oldum ama hiç üzülme ve göreceksin herşey geçecek ve sen tekrar hamiş olup sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin canım...

sağol elizcim..
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
Çok üzüldük çok kötü olduk anneciğini babacığını bıraktı gitti bebeğim...
Evlendiğinde sende göreceksin anne olmak nasıl bir duygu..

Kelimeler Kifayetsiz Kaliyor Ne Diyebilirimki
Bende Bebek Istiyorum Bi Türlü Olmadi Onun Herşeyin Hayirlisi
Allah Kimseye Kaldiramayacaği Yük Yüklemezmiş Bundada Vardir Bir Hayir
Allah Gönlüne Göre Versin
Sevgiler

Merhabalar
3,5 yıldır bebek isteten biri olarak geçen ey hamile kaldığımı öğrendiğimde dünyalar bizim olmuştu.Öğrenir öğrenmez havalara zıpladık.Benim için ayrıca güzel olanı ikiz olmalarıydı.
Çok kısa zamanda olsa onları taşımak farklıydı.7 haftalık iken gittiğimizde kalp atışlarının zayıf olduğunu öğrendik.Zaten gelişim 6 haftalıkta kalmıştı.Sonraki haftada kalp atmıyordu.Ama başından beri hayırlısını istedik.Demekki böylesi hayırlıymış dedik.Allah herkesi isteğine kavuştursun.Amin.

inşallah baharım..saat 12 de gidicem doktoruma içerde parça kalmışmı bakacak işte.
inşallah bir şey yoktur.karnımda gaz sancısı gibi bir sancı var umarım onun kürtajla bir alakası yoktur.
hala rüya gibi yaşadıklarım ve hala sanki bebeğim karnımda içimde.
sanki hala hamileyim gibi hissediyorum..
peki bu durumu yaşayan arkadaşlara soruyorum korunmayı ne zaman bıraktınız ve ilişkiye ne zaman başladınız..
[/QUOT rabbim kımseye böyle bir acı yaşatmasın birdaha amiin

Son düzenleme:
X