ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
doktorum ultrasona alır almaz Allah Allah dedi,niye böyle oldu..
Anladım bir gariplik olduğunu..
2 hafta önce bebeğin kalbi durmuş Gülşah dedi.
Ağladım,hala ağlıyorum..
Hiç bir şey yazamıyorum başka..
Çok kötüyüm..Yine döndüm eski halime..Ne anneliyim,ne anneyim....

ah canım benim allah sabır versin. senin yazını okurken kendi acımı hatırladım...senağlama bende sen gibi gitmiştim kalp atışlarını dinlemeye dr yüz ifadesi değişmişti. ve alttan bakalım dedi. ozaman başımdan kaynar sular inmişti. ve dünyam yıkılmıştı. ama canım sonra dua ettim.. beterin beteri var çünkü. doğup özürlü olabilirdi daha bir çok şey... o yüzden eşin ve senin sağlığın önemli... yeterki sağlık olsun gerisi gelir... hakında hayırlısı olur inşallah

Canım ya...Nasıl yüreğin yanıyordur tahmin edebliyorum.Allahım sana sabır versin.Ölmekten bahsetme ne olur bak daha kötüleri var seren serengil mesela 9 aylıkken kocaman bebeğini karnında kaybetmişti.Böyle durumlarda ben hep daha kötüleri var onlar atlattı bende atlatıcam derim.Birde merak ettim 2 haftada hamilelik belirtilerinde bir değişiklik olmuşmuydu?

Tatlım ne diyceğimi şaşırdım.:1shok:.Çok üzüldüm ..:1no2:

Geçmiş olsun..:çok üzgünüm:.Ne diyim arkadaşım.:1no2:.Bilmiyorum ki? Bizi habersiz bırakma..

Bırakma kendini...benneyaptımki

Allah böyle uygun görmüş canımmmm..Lütfen güçlü olmaya çalış...Çok gençsin çok güzelsin, lütfen kötü şeyler düşünmesenağlama..

CANIM iÇİM PARÇALANDI.
ÇOK ÜZÜLDÜM, ALLAH SiZE SABIR VERSİN, SAĞLIK VERSİN.
HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAHTAN.
SANA NE YAZACAĞIMI BiLMİYORUM.
ÖLMEKTEN ve ANNE OLAMAMAKTAN BAHSETME.
BENİM BİR ARKADAŞIM, PAZARTESİ GÜNÜ SEZERYANLA DOĞUM YAPACAKTI.
PAZAR GÜNÜ ÇOK GERGİNLİK HİSSETTİ ve KONTROL İÇİN DOKTORA GİTTİ.
O GÜN ULTRASON ESNASINDA, KAYBETTİ BEBEĞİNİ :KK43:(

DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN BİTANEM.
BİRGÜN SONRA KOKLAYACAĞI BEBEĞİNİ KAYBETTİ, TÜM EVİ SÜSLEMİŞTİ.
HOŞGELDİN ÇELENKLERİ ASMIŞTI HERYERE.

SANA BUNUNLA AVUN DEMiYORUM AMA, ZORUN DAHA ZORU VAR.
BUNU DÜŞÜN, ÖLÜMDEN BAHSETME ve İSYAN ETME...
HAZIR HiSSETTİĞİN ANDA ACINI UNUTTURACAK SAĞLIKLI BEBEKLERİN OLSUN BiTANEM.

Canım benim,n'olur bırakma kendini.
Belki yaşasaydı daha büyük bir sorunu olacaktı bebişinin.
Demekki tutunamadı sana,gücü yetmedi.
Teselli ver kendine.
Sen üzülme ki eşin de yıpranmasın.
Canınız sağolsun be güzelim yine bebişin olacak,bize de burdan haber vereceksin bak.
Yüce Allah'ıma sığın,o en iyisini bilir...

merhaba çok üzüldüm Allah sabır versin, benimde başımdan geçti çok zor ir durum seni çok iyi anlıyorum, inşallah Allahım en kısa zamanda yeniden nasip eder hamişliği sana

çok üzüldüm zaman her şeyin ilaç ama eşinde üzülmüşdür allah.sabır versın sizlere

Canım çok üzüldüm ne diyebilirimki allahım size sabır,güç,kuvvet,ve sağlık versin.Herşeyde bir hayır vardır canım allahım ne isterse onu veriyor biz sevgili kullarına canım merak etme allahım en kısa zamanda hamileliği yaşatır sana.

ayyyyyyyy icimde kotu hisler vardi bugun bunlari mi ogrencektik ya allahim sabir versin canim gecmis olsun allahim sana saglik versin bebegin melek oldu sen en kisa zamanda toparlan allahin izniyle gene anne olursun saglicakla kal

çok üzüldüm gülşah çok. ne desem ne söylesem ikna edici hangi cümleyi kullansamda boş biliyorum. allah sabır versin size. zaman herşeyin en güzel ilacı. unutmazsın evet ama acıyı tanıdık hale getirir zaman. kısmet gülşahcım inş en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini alıcaz

canım benim.bundada vardır bi hikmet.belki daha çok üzülecektin.rabbim seni üzdü ama hayırdır belki bu senin için.biliyosun her şerde bi hayır vardır.sağlığın yerinde çok şükür eşinde yanında olsun bidaha denersiniz bebek.ama sakın stres yapma canım benimm.inan yaşayan bilir ama çok üzüldüm.sağlık olsun.yalnız değilsin bunlaıda aşacaz merak etme.

mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..gerçekten çok teşekkürler..
ailemin,eşimin,yakınlarımın ve sizlerin sayesinde biraz daha iyiyim..
atlatacağım bunu,bu günler geçecek..biliyorum..
bebeğim bizimle yaşamak istemedi,neye sinirlendi kızdı bilmiyorum.ben ona hiç kızgın değilim..
yarın onu vücudumdan Rabbimin kollarına teslim edeceğim..
tek düşüncem beni neler bekliyor hastanede...
hala inanamıyorum,bu sanki hamileliğin başka bir süreci..ama inanacağım..herşey bittiğinde inanacağım..
ve son bir şey,sizi gerçekten çok seviyorum..destek olan herkesi,ailemi,eşimi,dostlarımı...herkesi..

canım allah sabır versın de kendını fazla yıpratma ınsallah alan allahım vermesınıde bılır demekkı onun omru bu kadarmıs bı kac ay belki dogdugunda baska seylerle karsılasacaktın o yuzden uzulme dedım gıbı alan allahım vermesınıde bılır

başın sağolsun canım okuyunca çok üzüldüm ne desem boş kısa zaman önce benimde başıma geldi bak yine aklıma düştü şimdi ilk zamanlar çok zor gelebilir zaman en iyi ilaç sakın çok yıpratma kendini eşini inşallah sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimiz olacak bizimde inan buna canım sana hiç bir şey yazamıyorum şunu yap bunu yap diye çünkü iyi bilirim ne dense boş geliyor o anda zamana bırak zaman en iyi ilaç allah yardımcın olsun canım sana hepimize

canım çok üzüldüm allah sana ve eşine uzun ömürler versin sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
rabbim istemeden yaprak bile kımıldamazmış bundada vardır bir hayır
şunu unutma bebeğin cennette sizi bekleyecek

su anda hic bir söz seni teselli edemez ama ,
bu hayatta bir sinavdan ibaret.
allah sana bol bol sabirlar versin, basin saolsun.
insallah en zor günde bebeginde sana sefaat edecek.
bir insanin yasayacagi en büyük acilardan birisi gelmis basina.allahtan sabir dilerim.

gulsahcimm Allah insallah tekrar bir bebegin olmasini nasip eder, bizde bekliyoruz..insallah burada isteyen herkese nasip eder..tabii ki yikim bunlar, ben olmayan bebegim icin her regl doneminde bir yikim yasiyorum ama sonra toparlanip tekrar bir umit...sende yeni umidinle devam et...bu konuda cok mutsuz birinin tesellisi boyle olur iste...

canim allah sabir versin.insaallah tez zamanda allah sana ikinci yavrunu nasip eder.......:teselli:

X