ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır.Allahım herşeyin daha iyiysini bilir merak etme,allahım en kısa zamanda sana o güzel duyguyu yaşatıcak buna inan ve yeterki iste.Allahım bol sabırlar versin sana güçlü ol bak sağlığın iyi allaha şükür.kendıne ıyı bak sevgilera.s.

Canim benim ya cok üzüldüm Allah yardimcin olsun.Ama unutmaki her iste bi hayir vardir.O an bize cok üzücü gelen birseyin bile aslinda hayirli bi yönü vardir belki hasta dogacakti yada Allah göstermesin dogduktan sonra bisey olacakti.öyle teselli olmaya calis canim:teselli:

Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
Allahım ne kadar güzel dostlarım varmış benim çevremde..
Geçti bitti artık..
Lalişin dediği gibi kötüydüm,hemen anlatıyorum..
Bir önceki gün yani durumu öğrendiğim gün hiç bir şey yiyememiştim.
Dün sabah da aradım doktorumu kahvaltı yapayımmı dedim,hayır tetkiklerin var dedi.
9u geçiyordu hastanedeydik kuzenim,eşim bir de ben.
Hemen önce kan alındı,son duruma bakmak için.Anestezi yapılacağı için alerjim var mı ona bakıldı,kalbime bakıldı,pıhtılaşma durumuna bakıldı bir de ultrasona sokuldu.11 de yatağımdaydım.
Önce vajinal bir hap atıldı,rahimi yumuşatmak içinmiş.Sonra 1er saat arayla suni sancı verildi hap ile.Bir de bir ünite serumun içersine atıldı..
Odamda herkes vardı,ama kimse yoktu..Kendimi ağlamaya vermiştim arkamı dönüp.Dualar ettim bebeğim için.Tüm ailem yanımdaydı,doktorum sağolsun sürekli geldi.Hemşireler herkes çok ilgiliydi.
Acıkmıştım,bir şeyler yedim.
Saat 5 oldu bende hala tık yok,durumu bilenler Gülşah senin canın tatlı ama normal doğum yapacaksın bebek bu şekilde çıkacak sancılara bak hazırlıklı ol diye uyardı beni.Doktorum da en son uğradı ben seni en az kendim kadar iyi bir doktora bırakıp gidiyorum aklım sende.Mutlaka haberini alıcam dedi.
Bu arada aç karnına içtiğim ilaçların etkisinden midemde ne varsa çıkardım.Ağlayıp kustum yani..
Saat 6ya geliyordu tuvaletim geldi(doktorum tuvalette de düşürme ihtimali olur diye kenara yapacaksın dedi)..İdrarımla az bir kan ve beyaz bir parça geldi..Tekrar yattım..
Bu arada az bir sancı vardı aynı adet sancısı gibi.Gene tuvaletim geldi gene biraz kan geldi..
En son 7yi geçiyordu abla dedim ben gene sıkıştım.Tuvalete gittiğimizde önce suyum,sonra bebeğim geldi.Ben bakamadım,ama söyledikleri elleri ayakları oluşmuş tonton bir şeymiş.
Hemen kürtaja alındım.Anesteziyle birlikte uyutuldum ve öperek uyandırıldım.
Odama geldiğimde herkes başımdaydı.Bebeğimi aldık patoloji için.Ama ben bakamadım.
Kanamam yoktu,rahatlamıştım.Gözyaşım kalmamıştı.En önemlisi bebeğim artık benim için bir oyuncak bebekten farksız.Ben bebeğimi Allahın kollarına teslim ettim.
Şu anda da evimdeyim sabah geldim.Kanamam yok,iyiyim.Evimdeyim.Huzurluyum.Artık burdayım..
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum,sağolun dualarınızı hissettim.

canımmm cok geçmışş olsun bır sure dınlenmen gerek

sen saglıklı ol eşın yanında olsun..

emın ol rabbım ummadıgın an yıne senı mutlu edecek...

dualarımız senınlee

herşeyte bır hayır vardır..........

meleğiın öbur dunyada senı bekleyecek........

Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

İyi olmana sevindim. İnanıyorumki yakın bir zamanda tekrar hamiş olacak ve bebeğini kollarına alacaksın.:teselli:

Hoşgeldin gülşahhhh :1hug:
iyi olmana kndini biraz daha iyi hissetmene çok sevindim
rabiim birdaha böyle bir acıyla sınamsın senii :1hug:

canım bunada şükür iyi gördüm seni canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın başın sağolsun

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım..

Bu sefer Allah böyle uygun gördü, inşallah bir daha ki sefere sapa sağlam alacaksın bebeğini kucağına...

..........................................

canım üzülme Allah büyük vardır bunda da bir hayır benimde yengem ikiz hamileydi kalpleri durmuş bizde onları kaybettik seni çok iyi anlıyorum Allah tekrar nasip eder inşallah...

ah canım arkadaşımm:asigim:
senin için o kadar çok endişelendim ki anlatamam:çok üzgünüm:
Allah bir daha böyle bir acıyla sınamasın seni inşallah
Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın bebeğim seni

Gülşahcım geçmiş olsun tekrar.
Korktuğun gibi olmamış gördün mü? Zaten sana tek tek anlattım ya başına ne geleceğini biliyordun.
Bu kadar kısa zamanda bitmesine sevindim:1hug:

Canım, 3 5 ay sonra yeniden güzel haberlerini almak dileğiyle :1hug:

o kadar üzüldüm ki anlatamam ......başlığı okuyunca bile boğazım düğüm düğüm oldu....ne olur sakın sakın unutma kaybettiğin bebeğin seni çok emin ellerde mutluluk içinde seyrediyo........allah böyle acı bir daha sana yaşatmasın ...tez zamanda kendini toplaman dileğiyle.......

Sağolun canlarım..
Gelenimiz gidenimiz bitsin yada ilk fırsatta geyikteyim.
Hepinizi öpüyorum..

Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
Allahım ne kadar güzel dostlarım varmış benim çevremde..
Geçti bitti artık..
Lalişin dediği gibi kötüydüm,hemen anlatıyorum..
Bir önceki gün yani durumu öğrendiğim gün hiç bir şey yiyememiştim.
Dün sabah da aradım doktorumu kahvaltı yapayımmı dedim,hayır tetkiklerin var dedi.
9u geçiyordu hastanedeydik kuzenim,eşim bir de ben.
Hemen önce kan alındı,son duruma bakmak için.Anestezi yapılacağı için alerjim var mı ona bakıldı,kalbime bakıldı,pıhtılaşma durumuna bakıldı bir de ultrasona sokuldu.11 de yatağımdaydım.
Önce vajinal bir hap atıldı,rahimi yumuşatmak içinmiş.Sonra 1er saat arayla suni sancı verildi hap ile.Bir de bir ünite serumun içersine atıldı..
Odamda herkes vardı,ama kimse yoktu..Kendimi ağlamaya vermiştim arkamı dönüp.Dualar ettim bebeğim için.Tüm ailem yanımdaydı,doktorum sağolsun sürekli geldi.Hemşireler herkes çok ilgiliydi.
Acıkmıştım,bir şeyler yedim.
Saat 5 oldu bende hala tık yok,durumu bilenler Gülşah senin canın tatlı ama normal doğum yapacaksın bebek bu şekilde çıkacak sancılara bak hazırlıklı ol diye uyardı beni.Doktorum da en son uğradı ben seni en az kendim kadar iyi bir doktora bırakıp gidiyorum aklım sende.Mutlaka haberini alıcam dedi.
Bu arada aç karnına içtiğim ilaçların etkisinden midemde ne varsa çıkardım.Ağlayıp kustum yani..
Saat 6ya geliyordu tuvaletim geldi(doktorum tuvalette de düşürme ihtimali olur diye kenara yapacaksın dedi)..İdrarımla az bir kan ve beyaz bir parça geldi..Tekrar yattım..
Bu arada az bir sancı vardı aynı adet sancısı gibi.Gene tuvaletim geldi gene biraz kan geldi..
En son 7yi geçiyordu abla dedim ben gene sıkıştım.Tuvalete gittiğimizde önce suyum,sonra bebeğim geldi.Ben bakamadım,ama söyledikleri elleri ayakları oluşmuş tonton bir şeymiş.
Hemen kürtaja alındım.Anesteziyle birlikte uyutuldum ve öperek uyandırıldım.
Odama geldiğimde herkes başımdaydı.Bebeğimi aldık patoloji için.Ama ben bakamadım.
Kanamam yoktu,rahatlamıştım.Gözyaşım kalmamıştı.En önemlisi bebeğim artık benim için bir oyuncak bebekten farksız.Ben bebeğimi Allahın kollarına teslim ettim.
Şu anda da evimdeyim sabah geldim.Kanamam yok,iyiyim.Evimdeyim.Huzurluyum.Artık burdayım..
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum,sağolun dualarınızı hissettim.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın.Birgün inşallah yine tonton bir bebeğin olur.

slm gülşahcım ben dün senin mesajını okuduktan sonra üye olmaya karar verdim allah sabır versin benimde geçen sene 5 aylık hamileliğim sonlandırıldı. seni anlayabiliyorum.çok zor zamanlar kendine iyi bak cnm..

slm canim ne denir ki böyle bir durumda:KK43:hicbirsey tabiki...cünkü ben de yasadim 1 ay once bu olayi.o yuzden biz ne dersek diyelim sen ister istemez uzleceksin elde degil ki napicaksin.Allah sabir versin.insallah yeniden saglikli sihhatli bir bebek dogurursun en kisa zamanda ve bu olayi da unutursun.sevgiler hiscakal canim

canim benim en son yazdigini okudugumda cok daha kotu oldum allahim bi daha yasatmasin sabir versin o melek seni bekliyecek bak kendini ole avut seni bekliyor melegin cennette yerinde ne guzel allah bi daha en kisa zaman da sana anneligi yasatsin insallah canim

çok geçmiş olsun Allah birdaha bu acıyı yaşatmasın sana daha ne denir bilemiyorum ne desekte boş zaten

X