6 yıllık evliyim 2 evladım var kızım henüz 6 aylık eşimi çok seviyorum aşık olup evlendim ailesinin maddi ihtiyaçları hiç bitmedi çok benciller eşim babasının yine kredi kartı borcunu ödemiş 4500 tl bana parayı bir arkadaşına verdiğini söyledi ama görümcemden babası için harcadığını öğrendim fuzuli ihtiyaçlarından kabarıyor bu kart borcu geçinmelerinde sorun yok aslında onların neyse bizim huzursuzluğumuz burdan başladı rahatsızlığımı dile getirdim anne babasıyla görüşmek istemiyorum beni birşey bilmiyor zannediyorlar palavralarına devam tahammül edemiyorum ve dün eşimle tartıştık bana yalan söylemesini hazmedemedim içimde ne varsa döktüm artık annemler gelmeyecek çocukları arada götürürüm dedi çok kızdı ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacak bugünden sonra diye de ekledi gece geç geldi sabah işe kahvaltı etmeden benle hiç konuşmadan gitti cep telefonundaki çocuklarla olan resmimi değiştirmiş çok üzülüyorum bana ödetiyor faturasını bu durumun ne yapacağımı bilmiyorum alıp kızımı gitsem olmaz oğlum ne yapar yuvam dağılsın istemiyorum ama eşimin bu davranışı çok yaralıyor beni lütfen akıl verin arkadaşlar aklım çok karışık