• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben görmeyince mi herşey güllük gülistanlık anlamıyorum

((yom))

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
14
0
86
Bursa
6 yıllık evliyim 2 evladım var kızım henüz 6 aylık eşimi çok seviyorum aşık olup evlendim ailesinin maddi ihtiyaçları hiç bitmedi çok benciller eşim babasının yine kredi kartı borcunu ödemiş 4500 tl bana parayı bir arkadaşına verdiğini söyledi ama görümcemden babası için harcadığını öğrendim fuzuli ihtiyaçlarından kabarıyor bu kart borcu geçinmelerinde sorun yok aslında onların neyse bizim huzursuzluğumuz burdan başladı rahatsızlığımı dile getirdim anne babasıyla görüşmek istemiyorum beni birşey bilmiyor zannediyorlar palavralarına devam tahammül edemiyorum ve dün eşimle tartıştık bana yalan söylemesini hazmedemedim içimde ne varsa döktüm artık annemler gelmeyecek çocukları arada götürürüm dedi çok kızdı ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacak bugünden sonra diye de ekledi gece geç geldi sabah işe kahvaltı etmeden benle hiç konuşmadan gitti cep telefonundaki çocuklarla olan resmimi değiştirmiş çok üzülüyorum bana ödetiyor faturasını bu durumun ne yapacağımı bilmiyorum alıp kızımı gitsem olmaz oğlum ne yapar yuvam dağılsın istemiyorum ama eşimin bu davranışı çok yaralıyor beni lütfen akıl verin arkadaşlar aklım çok karışık :(

aile söz konusu olunca herkes aslan kesiliyor malesef
kadın erkek farketmez
belki kadınlar bir parça daha ılımlı davranabiliyor ama erkekler çok ters davranıyor
dolmuşsunuz sizi anlayabiliyorum ama eşinize daha ılımlı yaklaşsaydınız
ne bileyim senin bu durumdan çok zorlandığını biliyorum aileni at demem asla ama babana desen harcamalara biraz daha dikkat etse
yoksa sahip oldukları para onlara yeter Allah korusun böyle giderse kenara hiç para koyamazsak bir hastalık gerçek bir ihtiyaç olduğunda ozaman destek olamazsak daha kötü değil mi canım gibi konuşsaydınız
ama olan olmuş
madem size kendinizi suçlu hissetirmeye çalışıyor sakın o psikolojiye girmeyin
değiştirsin resmi siz de değiştirin
kahvaltı yapmıyor mu
yarın da siz hazırlamayın bırakın sorsun niye diye ozaman yapmıyorsun ki deyin
çocuklarınızı alın onun gelme saatine yakın dışarı çıkın gezin hava alın biraz ki sizi merak etsin
yemek yok mu derse alışveriş yapacak param yoktu deyin

arkadaş hata hatadır işte
tamam aileni savunursun da hatasını da gör yani
eğer kayınpederiniz gerekli gereksiz harcayıp borç ödetmeyi alışkanlık haline getirmişse bu çok kötü
ama eşinizin hem saklayıp hem de üste çıkması daha kötü

canım bız evlenınce dışarıya karşı, gozumuzu, gönlumuzu, kulagımızı ve cebımızı kapattık.... bıraz köyuyum ama takmıyorum bile..

canım bız evlenınce dışarıya karşı, gozumuzu, gönlumuzu, kulagımızı ve cebımızı kapattık.... bıraz köyuyum ama takmıyorum bile..

en guzelı ama bunu ıkı tarafında ıstemesı lazım,eşi aılesıne yardım etmek ıstıyosa eder bunu da engelleyemez arkadas

böyle şeyler oluyor eşler arasında,sabırlı ol 6 aylık kızının sütü için.şu forumları oku bak kimler ne yaşıyor.herkesin derdi kaynana görümce:44:

yom.....2 çocuğunuz ve mutlu bir evliliğiniz varmış, aman haaa bu işler tersleşerek olmaz....kadının fendi erkeği yendi diyer bir söz vardır bilirsiniz siz aklınızı kullanarak eşinize nerede yanlış yaptığını uygun bir dille ve uygun bir zamanda anlatırsanız sizi anlayacaktır....aman ailesiyle ipleri koparıp işi çıkmaza sürüklemeyin eşinize olan sevginizin ve iki çocuğunuzun hatrına yapıcı çözümler getirin....evinizden hiçbir yerede gitmeyin.....:20:

bu arada eşinizi de anlamaya çalışın....evlatlarını zorda bırakan ailesi.....:61:

ailesiyle konuşmayı deneseniz?
ya da eşinize çocuklar için daha fazla masraf çıkarsanız?
ben olsam da bu tepkiyi verirdim..
ezilmiş taraf gibi durup olayların düzelmesini beklemeyin bence..
eşinizle tekrar tekrar bu konuyu konuşun..
oda babasına para yedirmek için sizlerden vazgeçmez heralde..
babasının düşünmesi lazım yani aslında..nekadar ayıp..!
hadi genç olsa bekar olsa ben seni büyüttüm paranı da yerim dersin..
ama o artık bi ev bakıyo..hiç düşünmüyolar..asıl onların size maddi olarak yardımcı olması gerekir..
allah yardım etsin canım..çok sinir bozucu bir durum..

bu tip erkeklerden ne kadar çok varmış meğer:23:
erkekleri özellikle de erkek ailelerini anlamak çok zor.hiç mi düşünmezler evlatlarının artık bir ev geçindirdiğini sorumlu oldukları insanlar olduğunu:19:herkes çok bencilleşmiş
eşin hem suçlu hem güçlü canım hiç geri adım atma bence
umarım zıtlaşmadan tatlıya bağlanır bu mevzu

6 yıllık evliyim 2 evladım var kızım henüz 6 aylık eşimi çok seviyorum aşık olup evlendim ailesinin maddi ihtiyaçları hiç bitmedi çok benciller eşim babasının yine kredi kartı borcunu ödemiş 4500 tl bana parayı bir arkadaşına verdiğini söyledi ama görümcemden babası için harcadığını öğrendim fuzuli ihtiyaçlarından kabarıyor bu kart borcu geçinmelerinde sorun yok aslında onların neyse bizim huzursuzluğumuz burdan başladı rahatsızlığımı dile getirdim anne babasıyla görüşmek istemiyorum beni birşey bilmiyor zannediyorlar palavralarına devam tahammül edemiyorum ve dün eşimle tartıştık bana yalan söylemesini hazmedemedim içimde ne varsa döktüm artık annemler gelmeyecek çocukları arada götürürüm dedi çok kızdı ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacak bugünden sonra diye de ekledi gece geç geldi sabah işe kahvaltı etmeden benle hiç konuşmadan gitti cep telefonundaki çocuklarla olan resmimi değiştirmiş çok üzülüyorum bana ödetiyor faturasını bu durumun ne yapacağımı bilmiyorum alıp kızımı gitsem olmaz oğlum ne yapar yuvam dağılsın istemiyorum ama eşimin bu davranışı çok yaralıyor beni lütfen akıl verin arkadaşlar aklım çok karışık :(

Bu erkekler genelde hem suçlu hem güçlü oluyorlar neden üzülüyorsunuzki resmen gözünüzü korkutup bundan sonraki hareketlerine özgürlük getirmeye çalışıyor bir daha karışamayın diye sanki.Siz sabırlı olun,herzamn nasıl davranıyorsanız öyle normal davranmaya devam edin ve üzüldüğünüzü belli etmeyin bir süre bence bakalım ne kadar devam edebilecek siz evlisiniz sonuçta azıcıkta onlar kıymet bilsin:19:

yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim insan yanında destek arıyor çok iyi geldi bana yorumlarınız bugün 3.gün halen eşimde bir değişiklik yok ben rutin işlerimi yapıyorum sabahları kahvaltıya davet ediyorum dışarıda yapıcam dedi olsun hep hazırlayacağım ben ilkgüne göre daha iyiyim çünkü bu duruma göz yumsam ilerde yineleyecek ailesinden de arayan soran olmadı ben duruşumdan ödün vermeyeceğim ilgimi çocuklarıma yoğunlaştırdım mevzuyu gün içinde pek düşünmemeye gayret ediyorum eğer düşünmeye başlarsam içim acıyor ağlıyorum kendimi salıyorum dolayısı ile mücadeledeyim. hayırlısı olur inşallah diyorum

Back