Ben galiba saçmalamaya başladım artık

Şu yazdıklarını baştan sona kendin okusan, ailene hak verirdin... Kimse durduk yere esinden bosanmani istemez demek ki adamda bir tuhaflık var ve onlar dısaridan tarafsiz bir sekilde görebiliyorlar.
1. Eşin sana başka bir kadından nasıl bahsediyor? Yani bu normal mi sence!
2. Çocuk olmasa boşanırdım cümlesini nasıl kurabiliyor ortada senden yana bir sıkıntı yokken?
3. Sen bu adamın seni sevdiğini düşünüyor musun?
Herkes parayı sever. Fakat bu para deliliği insan sevgisinin önüne geçmişse eşinizin anormal biri olduğunu gösterir... Sürekli bir bahane bulup tartışma çıkarması da saçma. Size bosanma korkusu salıp köle gibi her isteğini yaptırmaya çalışıyor sanırım. Boşanmak istemiyorsanız çalışın. Fakat adama kuruş vermeyin. Simdi millet kızacak durmadan ayrılın boşanın diyorum diye ama kendi adıma konuşuyorum bu tarz muameleyi kaldıramazdım sanırım. Aileniz boş yere boşan demiyordur bence.

Bu adam rahat etsin diye mi çalışacaksın gerçekten. Evde oturmaya ikna eden bağırıp çağıran boşanma lafı eden başka kadınlarla ilgilenen kocan için mi. Bence sen o kocani bir sars da beyni yerine otursun. Önce o kocayi büyüt sonra çalış

Senin evde durdugun her sadise aleyhine.calis. ne is olursa.ama yeter ki calis. Kocanda tm salakmis. K.bakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…