Ben galiba saçmalamaya başladım artık

Selam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
sıkıstı ama dun gece bosanmakla ılgılı konustu cocuk 3 yasında ya annede kalır dıye bosanmıyormuş beyımız.. ee dıyorum kesın boyle mı hayır tabıkı falan deyıp kıvırıyor o zaman benı neden uzdun dıyorum yok arayı bulmaya calısıyor, parasız kalmıs bellı neyı satsam dıye delırıp duruyor, ben sımdı işe gırmeyı dusunuyorum artık olacak olan bu cunku en mantıklısı. para para dıye delırıyor hatta ben kazanmıyorum dıye bır ara cok para kazanan bır bayanla olacagını hayal edıyordum bılmıyorum dogru mu yalan mı artık bır bayanı begenmıstı onemseyıp duruyordu bahsedıp duruyordu kadın bekar durmaksızın adını soyleyıp bahsedıyordu. yani para abicim para önemli bunun ıcın ama ben salak kafa ne yapıyorum calısmıyorum. her seyıne kızıyor sonra yemegınden tut ütüsüne her seeye bagarıyor ben cekıyorum evet salagım sanırım. ki bız yıllardır mutlu gorunurken benım sureklı asagı ceken aılem de benı sureklı ayırmaya calısıyor mutluyuz dıyoruz tatıule gıdıyoruz annem dıyor kı ayrılmalısın ulen bu tatıle adam verdı parasını senın paranı da odedı neden bosanıyoruz yok bosanmalısın kızım.
bıldıgı bır sey de yok hee walla sız ne dıyorsunuz merak edıyorum cok agladım saatlerdır yuzum baya şiş belkı duygusal dusunuyorum hemen ne yapıp edıp bır işe gırıp cocugu da krese mı yollamalıyım acaba
Şu yazdıklarını baştan sona kendin okusan, ailene hak verirdin... Kimse durduk yere esinden bosanmani istemez demek ki adamda bir tuhaflık var ve onlar dısaridan tarafsiz bir sekilde görebiliyorlar.
1. Eşin sana başka bir kadından nasıl bahsediyor? Yani bu normal mi sence!
2. Çocuk olmasa boşanırdım cümlesini nasıl kurabiliyor ortada senden yana bir sıkıntı yokken?
3. Sen bu adamın seni sevdiğini düşünüyor musun?
Herkes parayı sever. Fakat bu para deliliği insan sevgisinin önüne geçmişse eşinizin anormal biri olduğunu gösterir... Sürekli bir bahane bulup tartışma çıkarması da saçma. Size bosanma korkusu salıp köle gibi her isteğini yaptırmaya çalışıyor sanırım. Boşanmak istemiyorsanız çalışın. Fakat adama kuruş vermeyin. Simdi millet kızacak durmadan ayrılın boşanın diyorum diye ama kendi adıma konuşuyorum bu tarz muameleyi kaldıramazdım sanırım. Aileniz boş yere boşan demiyordur bence.

Bu adam rahat etsin diye mi çalışacaksın gerçekten. Evde oturmaya ikna eden bağırıp çağıran boşanma lafı eden başka kadınlarla ilgilenen kocan için mi. Bence sen o kocani bir sars da beyni yerine otursun. Önce o kocayi büyüt sonra çalış

Senin evde durdugun her sadise aleyhine.calis. ne is olursa.ama yeter ki calis. Kocanda tm salakmis. K.bakma ama

Back