- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
ayrılalım o zaman dıye restı cektım, parasızım falan dedı, sen kurs buldun bılmemne, dedım kı calısayım o zaman hayır calısmanı ısteyen yok ama cocuguma ıyı bak dıyor, o benım cocugum madem oyle dusunuyorsun dedım olay kapandı gıbı tatlılıkla, sonra kardes meselesı patladı onu tuttu, yani ben paralı bısey olsam sözum gecse emınım hep haklı ben olurum paray tapan bır aıle, lanet kı ben de zengın gorunuyordum evlenmeden evvel, tutumluluk para nedır bılmezdık borc harc harcardık ogrenmemısız kı aıleden. sımdı ogrendık ama gec veya kısmet boyleymıs , şu an işe gırsem olmaz seneye kışın kreşe baslıycak cocuk iş bulmak da kolay mıdır kreşe alısması derken. aglamak tek carem
Aileden ne gördüyse onu yansıtıyor demekki.
Birbirinizin yanında durun harvurup savurmayı gereksiz şeyleri almayın, devamlı kıyafet olsun felan.
İnş düzelirsiniz
:))Mutlusunuz= kocan parali bi kadinin adini sayikliyor = annen bosan diyor = sen yok tatile gidiyoz biz mutluyuz diyorsun
Hayatinin ozeti. Sen anladiysan bize anlat
sındırmeye calısıyorum ya aglayıp duruyorum bu kadar aciz mıyım ben dıye,
haklı dıyor kardesım, kendı de zaten kıvırıyor yok oyle degıl demedım tabıkı ondan bosanmıyor degılız falan dıyor , belkı annem haklı hakıkaten salak yerıne koyduruyorum kendımı,40yıldır salak lafını yıye yıye salak olmusumdur belkı de.
Tek probleminizin çalışmak olduğunu düşünmüyorum açıkçası,sizin bir kere iletişim probleminiz var..
Kocanız nataşa mı desem j..golo mu desem servet avcısı mı desem....kafayı yemiş.
Paralı kadınlar da kucağını açmış sanki bunu bekliyordu??
saçmalama
Yazından bir şey anlaşılmıyor...umarım gittiğin kurs anlaşılır yazabilme üzerinedir..neyse..eşin hem çalışmanı istemiyorum diyip hem para muhabbeti yapıyor ikili oynuyor sanki..Selam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
sıkıstı ama dun gece bosanmakla ılgılı konustu cocuk 3 yasında ya annede kalır dıye bosanmıyormuş beyımız.. ee dıyorum kesın boyle mı hayır tabıkı falan deyıp kıvırıyor o zaman benı neden uzdun dıyorum yok arayı bulmaya calısıyor, parasız kalmıs bellı neyı satsam dıye delırıp duruyor, ben sımdı işe gırmeyı dusunuyorum artık olacak olan bu cunku en mantıklısı. para para dıye delırıyor hatta ben kazanmıyorum dıye bır ara cok para kazanan bır bayanla olacagını hayal edıyordum bılmıyorum dogru mu yalan mı artık bır bayanı begenmıstı onemseyıp duruyordu bahsedıp duruyordu kadın bekar durmaksızın adını soyleyıp bahsedıyordu. yani para abicim para önemli bunun ıcın ama ben salak kafa ne yapıyorum calısmıyorum. her seyıne kızıyor sonra yemegınden tut ütüsüne her seeye bagarıyor ben cekıyorum evet salagım sanırım. ki bız yıllardır mutlu gorunurken benım sureklı asagı ceken aılem de benı sureklı ayırmaya calısıyor mutluyuz dıyoruz tatıule gıdıyoruz annem dıyor kı ayrılmalısın ulen bu tatıle adam verdı parasını senın paranı da odedı neden bosanıyoruz yok bosanmalısın kızım.
bıldıgı bır sey de yok hee walla sız ne dıyorsunuz merak edıyorum cok agladım saatlerdır yuzum baya şiş belkı duygusal dusunuyorum hemen ne yapıp edıp bır işe gırıp cocugu da krese mı yollamalıyım acaba
Nasil bir es nasil bir baba bu yuzkarasi..Selam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
sıkıstı ama dun gece bosanmakla ılgılı konustu cocuk 3 yasında ya annede kalır dıye bosanmıyormuş beyımız.. ee dıyorum kesın boyle mı hayır tabıkı falan deyıp kıvırıyor o zaman benı neden uzdun dıyorum yok arayı bulmaya calısıyor, parasız kalmıs bellı neyı satsam dıye delırıp duruyor, ben sımdı işe gırmeyı dusunuyorum artık olacak olan bu cunku en mantıklısı. para para dıye delırıyor hatta ben kazanmıyorum dıye bır ara cok para kazanan bır bayanla olacagını hayal edıyordum bılmıyorum dogru mu yalan mı artık bır bayanı begenmıstı onemseyıp duruyordu bahsedıp duruyordu kadın bekar durmaksızın adını soyleyıp bahsedıyordu. yani para abicim para önemli bunun ıcın ama ben salak kafa ne yapıyorum calısmıyorum. her seyıne kızıyor sonra yemegınden tut ütüsüne her seeye bagarıyor ben cekıyorum evet salagım sanırım. ki bız yıllardır mutlu gorunurken benım sureklı asagı ceken aılem de benı sureklı ayırmaya calısıyor mutluyuz dıyoruz tatıule gıdıyoruz annem dıyor kı ayrılmalısın ulen bu tatıle adam verdı parasını senın paranı da odedı neden bosanıyoruz yok bosanmalısın kızım.
bıldıgı bır sey de yok hee walla sız ne dıyorsunuz merak edıyorum cok agladım saatlerdır yuzum baya şiş belkı duygusal dusunuyorum hemen ne yapıp edıp bır işe gırıp cocugu da krese mı yollamalıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?