Ben galiba saçmalamaya başladım artık

Aileden ne gördüyse onu yansıtıyor demekki.

Birbirinizin yanında durun harvurup savurmayı gereksiz şeyleri almayın, devamlı kıyafet olsun felan.

İnş düzelirsiniz

Aileden ne gördüyse onu yansıtıyor demekki.

Birbirinizin yanında durun harvurup savurmayı gereksiz şeyleri almayın, devamlı kıyafet olsun felan.

İnş düzelirsiniz

haklısın canım, tesekkur ederım, yuzumu yıkadım bıraz hava alayım pencereden bakayım yuzum balon gıbı sıstı.

Yok estagfirullah salakliktan degil de cok sinmissiniz. Calisin sonra adama bir bakin duzelme var mi? Ama o duzelsin diye degil ona bagimli olmamak gerekirse tekmeyi basabilmek icin calisin.

Paralı kadınlarda " evli barklı çocuklu birini bulsam da paramı ona yedisem " diye kuyruk olmuştur... Ahlak da sıfır... iş ara kardeşim. Kendine guvenin gelip cebinde paran olunca suratına çarparsın...

Cümlelerin ilk okundugunda anlaşılmıyor. Hizlica geçemedim. Konuşurken de boyleysen işin zor.

Kocanız nataşa mı desem j..golo mu desem servet avcısı mı desem....kafayı yemiş.
Paralı kadınlar da kucağını açmış sanki bunu bekliyordu??

Tek probleminizin çalışmak olduğunu düşünmüyorum açıkçası,sizin bir kere iletişim probleminiz var..

pek konusmaz ancak patlama raddesıne gelınce konusur, bır de para sıkıntısında da bunlar patlak verıyr genelde

Yazından bir şey anlaşılmıyor...umarım gittiğin kurs anlaşılır yazabilme üzerinedir..neyse..eşin hem çalışmanı istemiyorum diyip hem para muhabbeti yapıyor ikili oynuyor sanki..

Bağaran nedir yahu
Kadın parasına güvenen erkek kadar zavallısı olamaz bence erkeğin en karaktersiz halidir kadından para bekleyen
Hele sızınki tammış begendıgı kadınlar hayallerı
Bu adamla evlıysenız benım gozumde sızde normal degılsınız kusura bakmayın

Bence esınızı memnun etmek ıcın degılde calısacaksanız hayatınızı kurtarmak için olsun

Diyelim is buldun. .. diyelim hayatın yola girdi... peki sen bu kadar şeyi sindirebilecek misin? Karaktersiz bir adamın karakterinin eyleme dönüşmüş şekillerini okudum ben yazın boyunca. Evet annen haklı BOSANMALİSİN! Adam paralı bi kadın hayal ediyor... Çocuk kaygısıyla boşanmiyor . . (belli ki bunu düşünmüş ve arastirmis).. bi evde otur diyor bi para diyor son derece tutarsız ve dengesiz..... yaptığın şeyleri beğenmiyor. .. ve kardeşinin sana bagirmasina çanak tutup onu savunuyor..... Yalnız seni tek konuda takdir ettim. Harika bi başlık ve iyi bir tespit yapmışsın. . Evet sacmaliyorsun! !!! Aklını basına toplayıp, daha sağlıklı düşünmen ve kiminle evli olduğunu farketmen dileğiyle canim

İkiniz de paraya tapıyorsunuz resmen inanılmaz!!!
Para olmayınca değişmeler para getirince gık çıkarmamalar parasıyla tatile götürdü diye boşanmamalar saygı duysun diye yapmadığım işler gözüne batmasın diye para kazanmak istemeler kocasının eline bakıyor diye değer vermeyen aile pff
Mutluluğu çok yanlış yerde arıyorsunuz

Nasil bir es nasil bir baba bu yuzkarasi..

Su kısmı anlayan Allah aşkına banada anlatsın
"Çalış diyor çalışmiyorum bosanmakdan söz ediyor salagim ben neden çalışmiyorum"
Çalışıp onu beslemediginiz için salak değilsiniz ama böyle böyle bi adama evlat vermissiniz düşündürücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…