Mutlusunuz= kocan parali bi kadinin adini sayikliyor = annen bosan diyor = sen yok tatile gidiyoz biz mutluyuz diyorsunSelam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
sıkıstı ama dun gece bosanmakla ılgılı konustu cocuk 3 yasında ya annede kalır dıye bosanmıyormuş beyımız.. ee dıyorum kesın boyle mı hayır tabıkı falan deyıp kıvırıyor o zaman benı neden uzdun dıyorum yok arayı bulmaya calısıyor, parasız kalmıs bellı neyı satsam dıye delırıp duruyor, ben sımdı işe gırmeyı dusunuyorum artık olacak olan bu cunku en mantıklısı. para para dıye delırıyor hatta ben kazanmıyorum dıye bır ara cok para kazanan bır bayanla olacagını hayal edıyordum bılmıyorum dogru mu yalan mı artık bır bayanı begenmıstı onemseyıp duruyordu bahsedıp duruyordu kadın bekar durmaksızın adını soyleyıp bahsedıyordu. yani para abicim para önemli bunun ıcın ama ben salak kafa ne yapıyorum calısmıyorum. her seyıne kızıyor sonra yemegınden tut ütüsüne her seeye bagarıyor ben cekıyorum evet salagım sanırım. ki bız yıllardır mutlu gorunurken benım sureklı asagı ceken aılem de benı sureklı ayırmaya calısıyor mutluyuz dıyoruz tatıule gıdıyoruz annem dıyor kı ayrılmalısın ulen bu tatıle adam verdı parasını senın paranı da odedı neden bosanıyoruz yok bosanmalısın kızım.
bıldıgı bır sey de yok hee walla sız ne dıyorsunuz merak edıyorum cok agladım saatlerdır yuzum baya şiş belkı duygusal dusunuyorum hemen ne yapıp edıp bır işe gırıp cocugu da krese mı yollamalıyım acaba
Selam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
sıkıstı ama dun gece bosanmakla ılgılı konustu cocuk 3 yasında ya annede kalır dıye bosanmıyormuş beyımız.. ee dıyorum kesın boyle mı hayır tabıkı falan deyıp kıvırıyor o zaman benı neden uzdun dıyorum yok arayı bulmaya calısıyor, parasız kalmıs bellı neyı satsam dıye delırıp duruyor, ben sımdı işe gırmeyı dusunuyorum artık olacak olan bu cunku en mantıklısı. para para dıye delırıyor hatta ben kazanmıyorum dıye bır ara cok para kazanan bır bayanla olacagını hayal edıyordum bılmıyorum dogru mu yalan mı artık bır bayanı begenmıstı onemseyıp duruyordu bahsedıp duruyordu kadın bekar durmaksızın adını soyleyıp bahsedıyordu. yani para abicim para önemli bunun ıcın ama ben salak kafa ne yapıyorum calısmıyorum. her seyıne kızıyor sonra yemegınden tut ütüsüne her seeye bagarıyor ben cekıyorum evet salagım sanırım. ki bız yıllardır mutlu gorunurken benım sureklı asagı ceken aılem de benı sureklı ayırmaya calısıyor mutluyuz dıyoruz tatıule gıdıyoruz annem dıyor kı ayrılmalısın ulen bu tatıle adam verdı parasını senın paranı da odedı neden bosanıyoruz yok bosanmalısın kızım.
bıldıgı bır sey de yok hee walla sız ne dıyorsunuz merak edıyorum cok agladım saatlerdır yuzum baya şiş belkı duygusal dusunuyorum hemen ne yapıp edıp bır işe gırıp cocugu da krese mı yollamalıyım acaba
:) beynim yandı..ikinizde bir acayipsiniz..calış bakma agzına herifin
Yaptığıyla söylediği ayrı olmak
Gir işe eğer bulursan tabi, ben arıyorum 8 ay oldu.
Parayı görünce evi toplamak vs umurunda olmaz eşinin
Olursa da çakarsın ağzına küreği.
olamıyorum dogrudurBu ruh haliyle evde pek de cocugunuza faydali olamazsınız bence artık calismaya baslamalisiniz
Siz çalışın çalışmaya da o çocuk annede kalır diye boşanmama cümlesini kurmuş bir insanla nasıl olur? Kardeşim değil mi bağırmak hakkı diyen adamla nasıl olur? Bunlar yenilir yutulur mu?
Selam arkadaşlar, abartmanın abartmasına vardığımı düşünüyorum... çocuk doğdu 3 yıldır evdeyim, eşim de evde olmamı ilk başlarda destekledi açıkçası ama yarı destekler tavırla, önce beni şişirdi evde oturmanı ıstıyorum karıcıgım dıyerek sonra da çalışmıyorum dıye canımı okudu. Açıkçası cocuk geldı şu an 3 yasına, ben kursa yazıldım iş için yararlı olur diyerekten şimdi kurs parası bır yandan ee ev gıderlerı derken adam sıkıstı kaldı, ben calısayım dedım hayır cocuga daha ıyı bakmanı ıstıyorum dıye bagarıyor, o bagardı bugun kardesı de bana bagardı dedım kı ne oldu haklı kardesım dıyor. ıyı dedım.
Nasıl rahat rahat size bir kadından söz edebiliyor anlatabiliyor anlamadım erkekler ketumdur bu konuda yani saçma değil mi ayrıca maddi durumu iyi olan bir kadın neden bulsun yahu. Hem bu konuda iş ayrılmak istiyormuş da çocuk için ayrılmıyormuş olayına nasıl geldi? hiç boşanmayı gerektirecek bir şey yok bunu diyen adamla hala evlisiniz ve çalışsam mı çalışmasam mı diye düşünüyorsunuz garip? eşinizin sevgisi bittiyse bunun sizin çalışmamanızla alakası yok alır karşınıza konuşursunuz ne sorun var da ayrılmak istiyorsun diye? çalışın paranızı kazanın o zaman? bu kadar mı aranızda mesaf var hiçbir konu konuşulup açıklığa kavuşturulmuyor?
Belli ki eşini çok seviyorsun canım.Boşansan nolucak annengil sana bakıcak mı tekrar birde öocuğun vae hadi desenki çocuğun yok ciddi birşey varda ayrılıp babanın evine gitsen.
Eşin büyük ihtimalle paraya çok sıkıştığı için psikolojisi bozulmuş.Olur böyle şeyler bu sıralar eşin sinirlensede sen bağırma sessiz modda söyle ne söyliceksen.
Zor durumlarda birbirinize destek olmanızlazım bir de evladınız var allah bağışlasın.Kimseyi karıştırma ailene siz bir aile olmuşsunuz artık.
Eşini al karşına tatlı dille konuş ben senin bu durumuna üzülüyorum bırak bi kaç ay çalışayım kendimizi toplayana kadar felan de yoksa bu şekilde daha çok birbirinizi kırarsınız.Eşin senden soğumasın soğursa o wvliliğe evlilikde denmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?