• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yapamadım
misafirim vardı sizler ne yaptınız a.s.

tinkinimi canım ben senin yapamadığını yaptım.mirmirmirmir çok yorgunum çok.
yap yap aynı şey dinlenmek için pc başına geçtim

iyi akşamlar canlarım hepimizede kolay gelsin
aynen vallahi yap yap hep aynı tertemiz oldu diyorsunki bi bakıyorsun çocuklar darma dağın ediyorlar
hatunların asla emekli olamadığı tek iş ev hanımı olmak
öptüm hepinizide canlarım

bende bunaldım artık temizlikten aksama kadar yap arkana dönüp baktıgında yine aynı birde havalı bir komsum var titizim diye gecinen hep sansımdan cocuklar evi dagıtmısken geliyor sans ya bide kadının dökük karı yüzünü cekiyorum bendede hic sans yok

çocuklar tekrar kirletene kadar bende öyle
ama bu huzur maalesef uzun sürmüyo evde 3 tane küçük olunca:roflol:
ondan bendede iki tane:emir_bebek::emir_bebek: var aksama kadar ne cekmece ne dolap nede banyo ne lavobo aklına nere gelirse orayı karıstırıyorlar böyle oluncada huzur yok

kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız bakim:)janet ablam demekki bugün çok bunalmışsın komşundan:))

Ben bu gece sizdenim kızlar:delphin:
Azıcık dağıtalım mı ne dersiniz:jeyyar:
Nedense kafamı dağıtmak,kendimi dağıtmak istiyorumhihoyyyt,coştum beni tutabilene aşk olsun bekaydirigubbakcemile

Ben bu gece sizdenim kızlar:delphin:
Azıcık dağıtalım mı ne dersiniz:jeyyar:
Nedense kafamı dağıtmak,kendimi dağıtmak istiyorumhihoyyyt,coştum beni tutabilene aşk olsun bekaydirigubbakcemile

evet buyurun dagitalim cok iyi olur benimde ihtiyacim var kafami dagitmaya.iyi ki bu siteyi buldum.gercek dostluklar kayboldu burasi sicacik. :1hug:

kadın ne ister ? Erkek neden varken yok gibidir ? Bu yalnızlığı yaşayan kadın kocasından nasıl bir intikam alır ? Ya erkek yalnız ise ? Erkek çalışıyorsa fazladan mesaisini işine ayırıyorsa ...
neyse

kadın ne ister ? Erkek neden varken yok gibidir ? Bu yalnızlığı yaşayan kadın kocasından nasıl bir intikam alır ? Ya erkek yalnız ise ? Erkek çalışıyorsa fazladan mesaisini işine ayırıyorsa ...
neyse

bence bir kadin sevgi ister, sevkat ister, ilgi alaka ister, ruhunun derinliklerine inilmesini ister,yanlizliginda yaninda sevdigi adami gormek ister.
her zorlukda yaninda esi olsun destek olsun ister.beraber zaman gecirmek ister.

ama en onemlisi kadin KADIN OLDUGUNU HISSETMEK ISTER.
Erkek neden varken yok gibidir ?
ruhu bitmistir. yada gitmistir.isine geliyordur varken yok gibi davranmak.
sorumluluklarindan kacmaktir.usanmitir.belkide oda sevgisizligin ilgisizligin kurbanidir.yada kendince bu sekilde yorumluyordur bunuda donuk olarak tedavi edilecigini saniyordur.

simdilik bu kadar gerisini yazmak icin cok nefes alip vermem lazim bu konu uzadikca uzar:delphin:
a.s.

......
Erkek neden varken yok gibidir ?
ruhu bitmistir. yada gitmistir.isine geliyordur varken yok gibi davranmak.
sorumluluklarindan kacmaktir.usanmitir.belkide oda sevgisizligin ilgisizligin kurbanidir.yada kendince bu sekilde yorumluyordur bunuda donuk olarak tedavi edilecigini saniyordur...

bir erkeğin yanında eşi varken yok gibi davranmak nasıl işine gelir ki ? Buna erkeği iten nedir ?

ben söyleyim erkegin ben babayım dısarda zaten cok yoruluyorum sizin icin calısıyorum evim benim dinlenme yerim düsüncelerinden kaynaklanan bir sey
nedense erkekler evlenince nasıl olsa benim esime kur yapmaya iltifatlar etmeye özel günlerinde pofpoflamaya gerek yok birde bunları yapayımda tepememi cıksın
nedense karısına yardım ederse yada karısının her istegini yaparsa azıcıkta kılıbık oluyorum zanediyor ne alakaysa
ama hepsini aynı kefeye koymamak gerek bunlar erkeklerin ormantik olanları

tehlikeli.gif

janet ablam karikatür süpermiş...ancak bu kadar anlatılabilirdi..:)ha bu arada herkese iyi günler yaa unutttum başta yazayım...:))

bir erkeğin yanında eşi varken yok gibi davranmak nasıl işine gelir ki ? Buna erkeği iten nedir ?

kazen ne zor sorular soruyosun????bunun cevabı bilinse engel olmakta o kadar kolay olurdu.defalarca da sormuşumdur???:sm_confused:

neyse

bu sorulara ferhatınsırınıyım bence çok güzel cevap vermiş bende birşey ekliyeceğim.erkekler yalnız kalmayı tercih ettiklerinden yalnızdır.bir kadın eşi eve geldiğinde ne yaptın nasılsın der onunla birşeyler paylaşmak ister.derdine ortak olayım der.ya erkekler hangisi bunu yaparki.
eve gelir yemekte ne var,masa nezaman hazır v.b tv başına geçer ağzını bıçak açmaz.peki neden hep bayanlar erkeğin ağzından lafları kerpetenle almak zorundadırki.yada kadınlar bunu yapmak zorundamıdır.yani burdan ne sonuç çıkıyor.
ERKEKLER KENDİ TERCİHLERİNDEN dolayı yalnızdırlar.kadınlardan kaynaklanmaz ama kadının yalnızlığı erkeklerden kaynaklanır. :enbuyukkk:

Back