Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye gelmiyorsunuz kızlar artık kocalarınız düzeldi heralde
anladım canım kocan seni cok mutlu etmis ben uyuyamıyorum sinirden yemek yerim ben cokacimcoook ne olacak halimjanet canım ya çok güldürdün:roflol:
beni allahta seni güldürsün emi :Saruboceq:
çokkkkkk düzeldi ne demessinbugün öğlen kalktım
ev işlerini bitirdim tekrar yatttım uyudum canım
öyle işte öptüm kızlar a.s.
bizde oturan gazel gezen güzel olur derler canım iyi gezmeleriyi akşamlar kızlar...janet nerde düzelecek kocalar ben bu aralar fazla geziyorum da ondan gelemiyorum...öptüm...
bizde oturan gazel gezen güzel olur derler canım iyi gezmelerbol bol gezde güzelligin artsın canım kaydirigubbakcemile3 bizim yerimizede git ben iki hafta oldu bir yerlere gitmeyeli hep evde gitmeyide istemiyorum kızlar yüzünden kaydirigubbakcemile5 durmuyorlar degisik bir yerde bende arkalarında hic bir sey anlayamıyorum
evet canım biri 4 yeni girdi biri 18 aylık ikiside kücük daha
valla senin yerinede geziyorum o kadar yani..sabahtan işlerimi hallediyorum öğlen kızımı okula götürüyorum okuldaki arkadaşlar çağırıyorlar evde yalnız ne yapacaksın diyolar beni hiç evde bırakmıyorlar yani bende geziyorum valla bende kızım küçükken hep evde oturdum artık gezeyim...seninkiler küçükler herhalde?
niye gelmiyorsunuz kızlar artık kocalarınız düzeldi heralde
sağolun kızlar misafirlerimi uğurladım bulaşıkları yıkadım geldim
nasılsınız bakalım :1rolleyes: