• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bendede var kafaya takma aslında dogru esimde ya kızlara bir sey olsa dedi ama ben nasıl unutuguma sinir oluyorum

janetçim canım bozma morelini bende çok unuturum aklıma düşer gider
bakarım ama yerinde yeller esiyodur cana gelceğine mala gelsin :1hug:

kıslar eşler olarak bizler alışırızda ilgisizliğe,yalnızlığa,ama çocuklar girince işin içine değişiyo oğluma ilgi göstersinde eşim ben bişe istemem,oğlumla ilgilenmesin hemen kavga çıkar evde hiç tahammül edemem sonuçta ikimizin parçası ben ilgilendiğim kadar oda ilgilenecek....

niye gelmiyorsunuz kızlar artık kocalarınız düzeldi heralde

janet canım ya çok güldürdün:roflol:
beni allahta seni güldürsün emi :Saruboceq:
çokkkkkk düzeldi ne demessin:kızgın: bugün öğlen kalktım
ev işlerini bitirdim tekrar yatttım uyudum canım
öyle işte öptüm kızlar a.s.

iyi akşamlar kızlar...janet nerde düzelecek kocalar ben bu aralar fazla geziyorum da ondan gelemiyorum...öptüm...

janet canım ya çok güldürdün:roflol:
beni allahta seni güldürsün emi :Saruboceq:
çokkkkkk düzeldi ne demessin:kızgın: bugün öğlen kalktım
ev işlerini bitirdim tekrar yatttım uyudum canım
öyle işte öptüm kızlar a.s.
anladım canım kocan seni cok mutlu etmis ben uyuyamıyorum sinirden yemek yerim ben cokacimcoook ne olacak halim

iyi akşamlar kızlar...janet nerde düzelecek kocalar ben bu aralar fazla geziyorum da ondan gelemiyorum...öptüm...
bizde oturan gazel gezen güzel olur derler canım iyi gezmelerkaydirigubbakcemile4 bol bol gezde güzelligin artsın canım kaydirigubbakcemile3 bizim yerimizede git ben iki hafta oldu bir yerlere gitmeyeli hep evde gitmeyide istemiyorum kızlar yüzünden kaydirigubbakcemile5 durmuyorlar degisik bir yerde bende arkalarında hic bir sey anlayamıyorum

bizde oturan gazel gezen güzel olur derler canım iyi gezmelerkaydirigubbakcemile4 bol bol gezde güzelligin artsın canım kaydirigubbakcemile3 bizim yerimizede git ben iki hafta oldu bir yerlere gitmeyeli hep evde gitmeyide istemiyorum kızlar yüzünden kaydirigubbakcemile5 durmuyorlar degisik bir yerde bende arkalarında hic bir sey anlayamıyorum

valla senin yerinede geziyorum o kadar yani..sabahtan işlerimi hallediyorum öğlen kızımı okula götürüyorum okuldaki arkadaşlar çağırıyorlar evde yalnız ne yapacaksın diyolar beni hiç evde bırakmıyorlar yani bende geziyorum valla bende kızım küçükken hep evde oturdum artık gezeyim...seninkiler küçükler herhalde?

evet canım biri 4 yeni girdi biri 18 aylık ikiside kücük daha

ikiside çok küçük allah yardımcın olsun canım.sen ikisini birden büyütüyosun sonra rahat edicen ben bir tane büyüttüm (tabi büyüdü denirse) rahata alıştım şimdi ne yapıcam bakalım...

valla senin yerinede geziyorum o kadar yani..sabahtan işlerimi hallediyorum öğlen kızımı okula götürüyorum okuldaki arkadaşlar çağırıyorlar evde yalnız ne yapacaksın diyolar beni hiç evde bırakmıyorlar yani bende geziyorum valla bende kızım küçükken hep evde oturdum artık gezeyim...seninkiler küçükler herhalde?

canım benim yerimede gez benimki gündüz evde bir içeri bir dışarı adamın isteği
bitmiyor akşamda işte malum bende evde eskiden arabam vardı akşamları
arabamla annemle çocuklarla eşe dosta gidebiliyordum şimdi araba olmayınca biryere
çıkamıyorum sıkıldım vallaha :1no2:

niye gelmiyorsunuz kızlar artık kocalarınız düzeldi heralde

evet canım okadar düzeldiki hala evde yalnız oturuyorum.mirmirmirmir hoş eskisi kadar değil haftada 2 gün çıkıyor ama olsun :oklava: tedbiri elden bırakmamak lazım. benimkinin bilg.la pek işi yoktur da o kahvede olmayı sever.

Günaaaydıııınn kızlar.Tinkimi evdeyiz canım eşim işte ama akşama erken gelirse(biraz zor) sinemaya gidicez,tabii biz kızımla karar verdik ama babamız gelmezse boşuna heveslenmiş olucaz.senin eşin neden gündüz evde?

canım büfede çalışıyor gece
akşam üstü gidiyor gece geç vakitte geliyor
naparsın ekmek parası canım ya
benim misafirim gelecekmiş kızlar yemekli biraz önce aradılar
yemek hazırlamam lazım görüşürüz akşam kızlarrr:1hug:a.s.

sağolun kızlar misafirlerimi uğurladım bulaşıkları yıkadım geldim
nasılsınız bakalım :1rolleyes:

iyiyiz valla bıraktığın gibi pc nin başındaydım bütün gün benim koca yine geç gelicekmiş bizim gezme işi yine yattı anlıcan.şimdide ben kaçıyorum kızıma yemek hazırlıcam daha sonra görüşürüz...

abuatif2ykxa5fu6gk1.jpg
koca okumasını yazmasını bilmesede uzak diyarlardada olsa yapacagını yapıyor yine adı üstünde koca kocatan varlık iste

iyi akşamlar kızlar nasılsınız anca fırsat buldum
daha soba kurmamıştım soba kurduk ama önce baca temizledik eşimle
bir yardım ettiki sormayın homur homur homurdanıyor :kızgın:
heryer kapkara oldu evin ya az önce bitirdim temizliği çok yoruldum
gerisini yarına bıraktım gerçi temizleyememişiz bacayı azcık tutuşturayım
dedim her yer duman oldu ya iyiki perdelerimi takmamışım bacacıyı çağırıcaz artık
mecburen adama güvenirsen işte böyle olur :kızgın:
siz nerlerdesiniz bakalım yoksunuz nerdesiniz kızlar a.s.

janetçim yazın çok güzeldi ya süper sengözlerimebaksanab

günaydın canlarımm
güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim
nasılsınız 2 gün giremedim kocişim evdeydi yemek çamaşır ütü offf geberdim valla
şimdide bayram temizliğine başlıyacam
hepimize Allah kolaylık versin canlarım öptüm hepinizide

Back