Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim bizde kvga etmiyoruz
cnm am benim tek derdim eşimin çok sinirli oluşu ve konuşamamız cnm
yoksa çocuklarına çok düşkün bir dedklerin iki etmez hiç bir şeyimi eksik değil am diyorum ya azcık sayğı ve sevği başka bişey yok hep tek taraflı olmuyo be gülüm
bence sen çok şanslısın cnm allah bozmasın bitanem maşllahinşallah bir gün benim eşimde yola gelir öptüm cnm:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar çok sık giremiyorum nete malum havalar güzelleşti gündüz dışarlarda çocuk diş çıkarıyo huysuz onunla uğraşıyorum yorumlarınızı gördüm bugün psikyatra gittim ağır depresyonda olduğumu söyledi ilaç yazdı eşimle ilgilide onun zamana ihtiyacı var dedi asker olduğu için şırnak görevinin psikolojisini atlatamamış olduğunu söyledi 3yada 5sene sürermiş çekcez artık eşimle konuştum seni anlıyorum ama sende beni anla dedim ne umutlarla evlendim ne hayaller kurdum hepsi yıkık dökük dedim beni seviyosan kendini toplamak için çaba göstermelisin bu senin elinde dedim sevgi konusunda yaşanan olumsuzluklar beni senden duygusal anlamda uzaklaştırdı bunu itiraf ediyorum sana dedim cinsel anlamdaki kaçışlarımın sebebi bu dedim duygularım olmadan olmuyo afedersiniz fahişe ruhlu değilim dedim his beslemem gerekiyo dedim dinen günah demişsiniz ama bizimde duygularımız var ben ona ders vermek için değil gerçekten içimden gelmediği için yapamıyorum tabi depresyonunda çok etkisi var yabancı gibi geliyo bana o kadar uzak davrandığı için bana iletişim kopukluğu falan soğukluk yapıyo malesef neyse ben bunları paylaştım eşimle konuştuk şu kendini yenileme çabasında tekrar kalbimi kazanmaya gayret ediyo bende elimden geleni yapmaya çalışacağım inat edip ders vermeyeceğim çocuğum ve kendim için yapmalıyım bunu eşim kötü bi insan değil gerçekten öyle bizim tek sorunumu iletişim bozukluğu inşallah artık düzelir bende bıktım artık bu şekilde sürmesinden artık 1tane de olsa yanak yanağa fotoğraf çektirip asmak istiyorum bunuda söyledim farkındamısın hiç öyle resmimiz yok diye baya anladı gibi bu kez bakalım hadi hayırlısı
slm janetcim benim psikolojik durumum çok kötü ondan beter durumdayım dr. önce benim uzun süreçte tedavimi başlattı ilaçlar beni şu an şarhoş ediyo gülümsemek istesemde olmuyo şu an çok yeni biraz zamana ihtiyacım var benimde diyodumki ben önceden belki hatırlıyanınız olur artık dikkate almıcam istediğim gibi gezicem tozucam diyodum yapıyodumda bu kez ortaya cinsel isteksizlik sorunum çıktı sevgimi yitirdiğimi gördüm tamamiyle yıkım başladı tehlike çanları çınladı anlıcan evliliği çoturdatacak mesele bu hiç hesaba katmamış bu şekilde sonuçlar doğuracağını şimdi gerçekten sıra eşimde dediğim gibi elimden geleni yapıcam salmak yok ama olursa onun sayesinde olucak şimdilik iyi gidiyo mutlu etmeye çalışıyo beni ama bende şimdilik tık yok hemen olcak bişey değil zaten dr.da dedi telkin seminerleri tarihleri verdi onlara gitmemi söyledi gidicem bakalım nolcak
ayşegülcüm janetin dediklerine katılıyorum canım
benim psikolojim kötü demişsin.niye kendini bu kadar bıraktın ki canım anladığım kadarıyla çok kötü sorunların yok eşinle.tabi evinin içini bilemem ama okudağum kadarıyla inan senin yaşadığın sorunları farklı ölçülerdede olsa birçok kadın eşiyle yaşıyo
çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden sevgisizliğinden konuşmamasından yakınıyo
yani demem o ki böyle sorunlar karşısında daha güçlü ol daha kararlı ol kendini salıverme
bak eşin senin için çabalıyomuş bunu yapmayan odun erkekte çok.belkide sen çok kadından daha şanslısın.böyle düşünürsn kendini daha çabuk toparlarsın canıma.s
janetin dediği gibi hayata gül ki hayatta sana gülsün:teselli: