• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

canlarım ben kaçtım yarın sabah hep buluşalım burda olurmu

hepiniz allah emanet olun
hepinizi çok öpyorum görüşmek üzere iyi akşamlar diliyorum
canlarım...

en güzeli susmak ve hatalarını kendi görmesini beklemekte söylemesende görmüyorlar bir türlü
ve benim anlamadığım kendiler olunca bir sürü laf söylüyor bizim en kücük lafımızda ortalık karısıyor eee sizde söylüyonuz niye sinirleniyorsunuz ?

gidiyormusun canım
hadi güle güle esinle beraber mutlu sakin bir gece gecirmen dileğiyle öptüm

janet, b_miracle, dilekdilek, FREZYA+, hummu85, Mihriban
hosgeldiniz arkadaslar

eeeee ne yapıyorsunuz arkadaslar nasılsınız görüsmeyeli bayada oldu bu topikte bulusmayalı

Ben Sen Değildim , Sen Bendeydin

Mesaj Linki
Gecenin kör karanlığında yapılan bir iç yüzleşme ve sonuç...

Bu gece kendimi bulmalıydım. Gecenin ilerleyen saatleri. Oturdum balkona...Sessiz ve serinden bir rüzgar esiyor.ıçim dolu, duygularım gelgit yaşıyor. Kendimi tanıyamıyroum...Daha önce tanıyormuydum acaba? Muamma.

Yaşadıklarım benim seçimim mi? Yargılıyorum kendimi. Avukat benim, hakim de ben. Kuruldu bir mahkeme. Beynimle kalbim karşı karşıya. Başladım çocukluğumdan sorgulamaya.

Sordu avukat:

-Mutlu muydun çocukken?

Cevabım yoktu verecek. Sustum. Kalbim susma anlat dedi, beynim galip geldi. Sustum.

Avukat sordu:

-Bugüne kadar iyi diyebileceğin ne yaptın?

Beynim savunmaya geçti.

-Ailenin istediği gibi biri oldun. Okudun, üniversiteyi bitirdin. ıyi bir iş buldun. Hiç bir suç işlemedin. ıyi bir vatandaş oldun. ınsanlara yardım ettin.

-Ya kalp, sen ne diyorsun?

Durdu bir süre öylece. Baktı karanlığa. Esen rüzgarı hissetti, gözleri doldu. Bunu yapmak istedi ve beyin bunu yapmak zorunda kaldı. Demek ki söz geçirebiliyorum beynime. Herşey mantık değilmiş demek ki...

Duyguları sel oldu. Dökmeliydi içini. Bu fırsat bir daha geçmeyebilirdi eline.

-Ben hiç yaşamadım şimdiye kadar. Ne dedilerse onu yaptım, doğru olan bu sanıyordum. Ama hep eksik kaldı bir yarım. Bensiz yarımdın sen! Duyguların ben de saklı kaldı, taşıyamıyorum artık.Sevilmedin hiç, belki hiç sevmedin de! Yaşadıkların senin karşındakinde görmek istediklerindi. Bakmadın benim gözlerimle, dinlemedin beni. Sevdiğini sandın, sevgi aradın yıllarca. Hep hüsran oldu sonu. Anlatamadım sana. Üzüldün. Acıttın beni. Hırpaladın kendini. Nedenlerin hep cevapsız kaldı. Yanlış soruları soruyordun oysa! Farkında değildin sadece.

Sevgi bendim. Göremedin beni. Beynin iyi birisin desede inanamadın ona, çünkü yarımdın biliyordun. Ama nedeni yoktu sana göre. Vardı nedeni.BENDıM!

ıhmal ettin beni. Duygularını dinlemedin. Kaçtın savaştan, kendinden. Erteledin yüzleşmeyi. Kabul et artık beni.

Aradığın sevgi içindeydi. Yanlış yerlerde , yanlış kişilerde aradın. Kendini sevmelisin. Seni benden daha fazla seven olmaz ki. Seni incitmem, bilirim ki ben de incinirim o zaman.

Sana zarar veren başkaları değildi. Yalnızca sendin! Aç gözlerini, bak benim gözümle dünyaya. Ne gördün? Yoğun ve karmaşık duygular yumağı değil mi? Sen değerlisin benim için. ınkar edemezsin varlığımı. Sev kendini...

Hatırlıyor musun? Bir tren yolculuğundaydı. Ayrılmıştın sevdiğim dediğin kişiden ve memleketinden. O zaman da kaçmıştın. Sevilmediğini görmek, bilmek, umutsuzca ağlamak, konuşamamak, kilitlenip öylece kalakalmak. Söz geçirememiştin beynine. ışte hissettiğin bendim o zaman !

Kapat gözlerini , kulaklarını ve beyninle yapabileceklerini. Beni gör içinde. Bak burdayım!

Kalbinle gör dünyayı, çoğu insan yapamasa da.

Avukat sustu, hakim de.

Ayağa kalktım. Baktım karanlığa, dinledim sessizliği, gördüm kalbimle.

Anlamalıydım.

SONSUZLUĞUN ÖTESı ıÇıMDE!

biz önce kendimizin değerini bilsek ama ne olursa olsun anne baba icin koca icin evlatlarımız icin önce biz kendimizi feda ediyoruz
sonra sinirlerimiz yıpranıyor sonra bedenimiz tasıyamıyor ve en sonunda patlıyoruz ama alışmamıs cevremizdekiler ğene yıpranan üzülen biz oluyoruz
en güzeli ilk bastan değerimizi bilip herkesede bildirmek ve üzülmeden herseyi halede bilmek konusa bildigimiz kadar uygulaya bilsek birde

evett canım hep kafaya takan kadın her şey bizim üstümüz de pöööff çok zor kadın olmak

cnm benim bizde kvga etmiyoruz
cnm am benim tek derdim eşimin çok sinirli oluşu ve konuşamamız cnm
yoksa çocuklarına çok düşkün bir dedklerin iki etmez hiç bir şeyimi eksik değil am diyorum ya azcık sayğı ve sevği başka bişey yok hep tek taraflı olmuyo be gülüm
bence sen çok şanslısın cnm allah bozmasın bitanem maşllah :nazar:inşallah bir gün benim eşimde yola gelir öptüm cnm:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım
allah hepimizin yuvasına huzur versin.daimi mutluluk versin:Saruboceq:
dediğin gibi biraz sevgi saygı ve ilgi hepimizin en doğal hakkıa.s

slm kızlar çok sık giremiyorum nete malum havalar güzelleşti gündüz dışarlarda çocuk diş çıkarıyo huysuz onunla uğraşıyorum yorumlarınızı gördüm bugün psikyatra gittim ağır depresyonda olduğumu söyledi ilaç yazdı eşimle ilgilide onun zamana ihtiyacı var dedi asker olduğu için şırnak görevinin psikolojisini atlatamamış olduğunu söyledi 3yada 5sene sürermiş çekcez artık eşimle konuştum seni anlıyorum ama sende beni anla dedim ne umutlarla evlendim ne hayaller kurdum hepsi yıkık dökük dedim beni seviyosan kendini toplamak için çaba göstermelisin bu senin elinde dedim sevgi konusunda yaşanan olumsuzluklar beni senden duygusal anlamda uzaklaştırdı bunu itiraf ediyorum sana dedim cinsel anlamdaki kaçışlarımın sebebi bu dedim duygularım olmadan olmuyo afedersiniz fahişe ruhlu değilim dedim his beslemem gerekiyo dedim dinen günah demişsiniz ama bizimde duygularımız var ben ona ders vermek için değil gerçekten içimden gelmediği için yapamıyorum tabi depresyonunda çok etkisi var yabancı gibi geliyo bana o kadar uzak davrandığı için bana iletişim kopukluğu falan soğukluk yapıyo malesef neyse ben bunları paylaştım eşimle konuştuk şu kendini yenileme çabasında tekrar kalbimi kazanmaya gayret ediyo bende elimden geleni yapmaya çalışacağım inat edip ders vermeyeceğim çocuğum ve kendim için yapmalıyım bunu eşim kötü bi insan değil gerçekten öyle bizim tek sorunumu iletişim bozukluğu inşallah artık düzelir bende bıktım artık bu şekilde sürmesinden artık 1tane de olsa yanak yanağa fotoğraf çektirip asmak istiyorum bunuda söyledim farkındamısın hiç öyle resmimiz yok diye baya anladı gibi bu kez bakalım hadi hayırlısı

ayşegülcüm senin adına sevindim canım.inşallah yavaş yavaş aranız düzelir canım
biraz sabırlı ol eminim herşey yoluna girecek

slm kızlar çok sık giremiyorum nete malum havalar güzelleşti gündüz dışarlarda çocuk diş çıkarıyo huysuz onunla uğraşıyorum yorumlarınızı gördüm bugün psikyatra gittim ağır depresyonda olduğumu söyledi ilaç yazdı eşimle ilgilide onun zamana ihtiyacı var dedi asker olduğu için şırnak görevinin psikolojisini atlatamamış olduğunu söyledi 3yada 5sene sürermiş çekcez artık eşimle konuştum seni anlıyorum ama sende beni anla dedim ne umutlarla evlendim ne hayaller kurdum hepsi yıkık dökük dedim beni seviyosan kendini toplamak için çaba göstermelisin bu senin elinde dedim sevgi konusunda yaşanan olumsuzluklar beni senden duygusal anlamda uzaklaştırdı bunu itiraf ediyorum sana dedim cinsel anlamdaki kaçışlarımın sebebi bu dedim duygularım olmadan olmuyo afedersiniz fahişe ruhlu değilim dedim his beslemem gerekiyo dedim dinen günah demişsiniz ama bizimde duygularımız var ben ona ders vermek için değil gerçekten içimden gelmediği için yapamıyorum tabi depresyonunda çok etkisi var yabancı gibi geliyo bana o kadar uzak davrandığı için bana iletişim kopukluğu falan soğukluk yapıyo malesef neyse ben bunları paylaştım eşimle konuştuk şu kendini yenileme çabasında tekrar kalbimi kazanmaya gayret ediyo bende elimden geleni yapmaya çalışacağım inat edip ders vermeyeceğim çocuğum ve kendim için yapmalıyım bunu eşim kötü bi insan değil gerçekten öyle bizim tek sorunumu iletişim bozukluğu inşallah artık düzelir bende bıktım artık bu şekilde sürmesinden artık 1tane de olsa yanak yanağa fotoğraf çektirip asmak istiyorum bunuda söyledim farkındamısın hiç öyle resmimiz yok diye baya anladı gibi bu kez bakalım hadi hayırlısı

bak güzelim evlilik hep belirli devreleri var anladığım kadarıyla daha yeni evlisiniz bebeğiniz daha kücük evlilğin ilk yılı cok farklı bebek olduktan sonra daha bir farklı ne kadarda farkına varmasakta bebeğin zorlukları bizim sinirlerimizi yıpratıyor aslında takmayacağımız üzülmeyeceğimiz seylerede üzülüyoruz
burda bir anket yapalım el ele kol kol kola yanak yanaga
kaç cift var inanki coğunlugu bizim gibidir bir coğumuz yatakta sadece evli oldugumuzu anlaya biliyoruz bir cok seyi tekrarlayarak ısrarla yaptırıyoruz eşimize ve bence coğunluk böyle
cok az erkek karısının üzülmemesi mutlu olması icin planlar yapıp uygulamaya geciyor
bence kücük seylerle mutlu olmaya calısmak lazım ve inanki sen mutlu oldugun zaman sana geri dönüyor
bak bu gün bir cok kisiye gülümse sana herkes gülümseyecek esinde öyle bence önce sen gül bakalım o ne yapacak kaydirigubbakcemile insallah esinde bir an önce düzelir
ve hatasını anlayıp yuvanızı kurtarırsınız

slm janetcim benim psikolojik durumum çok kötü ondan beter durumdayım dr. önce benim uzun süreçte tedavimi başlattı ilaçlar beni şu an şarhoş ediyo gülümsemek istesemde olmuyo şu an çok yeni biraz zamana ihtiyacım var benimde diyodumki ben önceden belki hatırlıyanınız olur artık dikkate almıcam istediğim gibi gezicem tozucam diyodum yapıyodumda bu kez ortaya cinsel isteksizlik sorunum çıktı sevgimi yitirdiğimi gördüm tamamiyle yıkım başladı tehlike çanları çınladı anlıcan evliliği çoturdatacak mesele bu hiç hesaba katmamış bu şekilde sonuçlar doğuracağını şimdi gerçekten sıra eşimde dediğim gibi elimden geleni yapıcam salmak yok ama olursa onun sayesinde olucak şimdilik iyi gidiyo mutlu etmeye çalışıyo beni ama bende şimdilik tık yok hemen olcak bişey değil zaten dr.da dedi telkin seminerleri tarihleri verdi onlara gitmemi söyledi gidicem bakalım nolcak

slm janetcim benim psikolojik durumum çok kötü ondan beter durumdayım dr. önce benim uzun süreçte tedavimi başlattı ilaçlar beni şu an şarhoş ediyo gülümsemek istesemde olmuyo şu an çok yeni biraz zamana ihtiyacım var benimde diyodumki ben önceden belki hatırlıyanınız olur artık dikkate almıcam istediğim gibi gezicem tozucam diyodum yapıyodumda bu kez ortaya cinsel isteksizlik sorunum çıktı sevgimi yitirdiğimi gördüm tamamiyle yıkım başladı tehlike çanları çınladı anlıcan evliliği çoturdatacak mesele bu hiç hesaba katmamış bu şekilde sonuçlar doğuracağını şimdi gerçekten sıra eşimde dediğim gibi elimden geleni yapıcam salmak yok ama olursa onun sayesinde olucak şimdilik iyi gidiyo mutlu etmeye çalışıyo beni ama bende şimdilik tık yok hemen olcak bişey değil zaten dr.da dedi telkin seminerleri tarihleri verdi onlara gitmemi söyledi gidicem bakalım nolcak

ayşegülcüm janetin dediklerine katılıyorum canım
benim psikolojim kötü demişsin.niye kendini bu kadar bıraktın ki canım anladığım kadarıyla çok kötü sorunların yok eşinle.tabi evinin içini bilemem ama okudağum kadarıyla inan senin yaşadığın sorunları farklı ölçülerdede olsa birçok kadın eşiyle yaşıyo
çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden sevgisizliğinden konuşmamasından yakınıyo
yani demem o ki böyle sorunlar karşısında daha güçlü ol daha kararlı ol kendini salıverme
bak eşin senin için çabalıyomuş bunu yapmayan odun erkekte çok.belkide sen çok kadından daha şanslısın.böyle düşünürsn kendini daha çabuk toparlarsın canıma.s
janetin dediği gibi hayata gül ki hayatta sana gülsün:teselli:

ayşegülcüm janetin dediklerine katılıyorum canım
benim psikolojim kötü demişsin.niye kendini bu kadar bıraktın ki canım anladığım kadarıyla çok kötü sorunların yok eşinle.tabi evinin içini bilemem ama okudağum kadarıyla inan senin yaşadığın sorunları farklı ölçülerdede olsa birçok kadın eşiyle yaşıyo
çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden sevgisizliğinden konuşmamasından yakınıyo
yani demem o ki böyle sorunlar karşısında daha güçlü ol daha kararlı ol kendini salıverme
bak eşin senin için çabalıyomuş bunu yapmayan odun erkekte çok.belkide sen çok kadından daha şanslısın.böyle düşünürsn kendini daha çabuk toparlarsın canıma.s
janetin dediği gibi hayata gül ki hayatta sana gülsün:teselli:

sağol mihribancım elimden geleni yapıyorum inanki yapmayada devam edicem herşey o kadar üstüste bindiki dr. dediki benim devreler yalnız başına hamilelik ve doğum yaşamamda yanmış sahipsizlik beni bitirmiş o zamanlarda hep hayalle yaşardım eşimde hayallere destek verirdi kavuşunca bitcek mutlu olcaz şu bu işte bir araya geldik ve anında çok geçmeden aynı ev içinde kaybolduk yan yana ama ruhlar başka alemlerde konuşma yok o yok bu yok sadece bebek ve ağlamasıydı tek ses gürültü bide eşim çok geleneksel bi erkek ailesinin kurallarını yaşatmaya çalışıyo annesini övüyo falan hemen hemen hergün arar benimkileri bi kez olsun aramamıştır uzak soğuk durur oysaki mesela annem onu mutlu etmek için ne hallere girer eşim annemi ekmek almaya gönderdi bide üstüne gazete siparişi bile veriyo kendi yatıyo sizce nasıl bi durum ya herkes benzeri yaşıyodur ama kaldırma meselesi bide yetiştirilme meselesi ben tek çocuğum ve hassas terbiyede yetiştim bana çok ters şeyler her zaman yerine inasanına göre davranmaya çalışırım eşim bi adres soramaz yada bi telle yemek siparişi veremez beni öne atar sen ara yada sen sor diye onları bile ben yaparım çok antisosyaldir içine kapanık biri onun açılmaya ihtiyacı var mesela üstüdeki kirlendiğinde ben zorla çıkarttırıyorum müdahele etmiyim diyom haftalar oluyo dayanamıyom dişleri miladi zamanda fırçalandı yalvarmaktan bıktım artık zamanla bine bine bunlar patlama etkisi yapıyo ister istemez

burayada yazmak istemiyorum ama mesajlarımdan yazdıkları oku canım bir cok sey basıma geldi esim aldattı ailesini hep üstün tuttu yüzüme bile söyledi benim annem senden kıymetli diye yıllarca cocğumuz olmadı evde bunalımlar depresyonlar gecirdim dıs gebelik gecirdim annem evine gönderdi doktorum kürtastan sonra halime acmıskı kimsen yokmu senin dedi hic unutmam kızımı dogurdum on yıl olan sonra olan bir bebekti beni daha bes günlükken bırakıp babasının hastalığı icin gitti tamam kanser önemli bir hastalık ama benim bebeğimin sarılığı yükseldi koskoca tıp fakültesinde yalnız basımaydım düsün terlik ayağımdan cıkmıs farkında değilim ve öyle dolasmısım hastanede
bunları yazarken neler yasadıklarım aklıma geliyor hala devam ediyor esimin ailesi bana karsı tutumun bildikleri icin onlarda hor görüyor herseyi rahatlıkla söylüyorlar o ayrı bir dert
yani herkesin bambaska dertleri var eğer ben bunları sürekli düsünürve icime dert edersemsadece bana olur kimsenin ruhu bile duymaz ben artık lafımı söylüyorum ondan cok beklenti icerisine girmiyorum sonucta ben üzülüyorum cok istedigim birseyi tekrarlıyorum yapmayacağı seyleride hic söylemiyorum simdi o mutlu ben mutlu

Son düzenleme:
janetcim eşin seni aldattı sende afettin ha:1shok:
niye canım ya bu kadar mı çok seviyosun onu.seni çok da mutlu etmemişki bu adam neyinden vazgeçemedin canım
benide yanlış anlama sakın ama büyük konuşmak istemem herşeye katlanırım ama aldatmaya asla:1no2:

Back