• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

günaydın canlarımmm
nasılsınız bakım ormantık koçişleriniz de düzelme varmı hiççç
hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum öptüm hepinizide

nerde canım düzelme her ğün bir sey cıkarma konusunda benimkinin üstüne hic kimse yok yakında ya beni tımarhaneye kapayacaklar ya onu delikafadulden

Allahümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halâktenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va’dike mesteta’tü eûzü bike min şerri mâ sana’tü ebûü leke bi ni’metike aleyye ve ebûü bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yağfirüzzünûbe illâ ente. (45)

Allahım sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Sen beni yarattın. Ben de senin kulunum. Gücüm yettiği kadar senin va’din ve ahdin üzerineyim. Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım. Senin bana verdiğin ni’metini îtiraf ederim. Günahımı da îtiraf ederim.Beni mağfiret et. Çünki günahları ancak sen bağışlarsın.

hayırlı cumalar arkadaslar nasılsınız hic görüsemez olduk topigimiz cok sesiz olmaya başladı artık
insallah yeniden eski günlere döneriz sizin yoklugunuz cok belli oluyor cünki

günaydın cnmin içi nasılsın ben geldim sen gitmişin balımmmm.

hepinize güzel hafta sonu diliyorum
öptüm sizleri.

merhaba arkadaşlar ben geldim bakıcılık devrim bitti şükürki ama sorunlar gene bitmedi gene mutsuzum sanırım hiçde mutlu olamicam.dün eltimle kavga ettim gece sinirden zangır zangır titredim eşime yalvardım Allah rızası için ayrı eve gidelim lütfen diye ne yaptı biliyormusunuz vurdu kapıyı gitti gece 2de geldi bense o saate kadar ağlamaya devam ettim ya benmi kocamın ruh halinden anlamıyorum çıkıp gitmesi ne oluyor?

merhaba arkadaşlar ben geldim bakıcılık devrim bitti şükürki ama sorunlar gene bitmedi gene mutsuzum sanırım hiçde mutlu olamicam.dün eltimle kavga ettim gece sinirden zangır zangır titredim eşime yalvardım Allah rızası için ayrı eve gidelim lütfen diye ne yaptı biliyormusunuz vurdu kapıyı gitti gece 2de geldi bense o saate kadar ağlamaya devam ettim ya benmi kocamın ruh halinden anlamıyorum çıkıp gitmesi ne oluyor?

canım uzun süredir yoktun.kime baktın ki:uhm:
ne diyelim canım keşke en baştan ayrı ev açsaydınız kendinize.
ama imkanınız el veriyosa eşini bir şekilde ikna et ve mutlaka evini ayır
eşin niye böyle duyarsız anlayamadım.sen mutsuzsan onuda mutsuz edersin.böyle bir evlilikten ne zevk alıyoki eşin aklım ermiyo:1no2:

söylesende kötüsün söylemesende bence esinle kötü olma ama hak edenede cevabını ver sen düsünüpte hasta olacağına onların icine dert olsun

slm hanımlar uzun süredir yoktum benm pc bozuldu ve bi türlü yapılamadı dünyanın masrafını ödedikten sonra kavuştum yine eşimle sorunlarım devam ediyo benim hala iletişimsizi afedersiniz işi düşünce yanıma geliyo yoksa umru değilim evde sürekli yemek yapmakla yükümlü biri gibi davranıyo çocuk düşse vay niye düşmüşmüş sen düşürme o zaman kalkta diyorum susuyo anca yakın zamanda konuşmaya karar verdim artık cinsellik hiç istemiyorum onunla çünkü his beslemiyorum yabancı gibi geliyo bana içim almıyo onu kendimi kullanılmış gibi hissediyorum anlaşma yapıp arkadaş arkadaş devam edelim bu hayatı dicem sen bana ben sana karışmadan devam edelim hayata dicem ayrılamam bebeğim çok küçük aile yaşantısı hiç görmedi en azında kavga gürültü yok ona kötü örnek olcak hem arkadaşlığı becerebilirsek yüzgöz olmadan daha saygılı oluruz belki diyorum siz ne dersiniz hanımlar:((

ayşegülcüm olurmu hiç öyle aynı evde iki arkadaş gibi:1shok:
sağlıklı düşünemiyosun bence.inan senin bu yaşadıklarını çoğu kadın eşiyle yaşıyo
ben şundan eminim ince düşünceli eşiyle her konuda konuşmayı seven tam anlamıyla ilgili erkek pek nadirdir
zaten hiçbiri flört yada nişanlılık dönemindeki gibi olmuyolar evlendikten sonra
en azından bak sen şanslısın sizde psikolojik ve fiziksel şiddet yok kimi kadınlar bunlarada maruz kalıyolar
bu sorunlar aşılır canım ama çözümü kesinlikle bu değil:1no2:bak ben eşimden memnunum çok iyi bir insan ama o da çok anlayışlı ve kibar değildir.eşimde pek çocuklarla ve ev işiyle ilgilenmez.
bence birazda eşlerimizden beklentilerimizi azaltırsak daha mutlu oluruz gibime geliyo.ben öyle yapıyorum ve hep artılarıyla eksilerini tartıyorum.baktım eşimin artısı eksisinden çok daha fazla bende onu olduğu gibi kabul edip mutlu olmayı öğrendim
sende öyle yap herşeyi gözünde büyütmea.s
birde şu var bazı şeyleride erkeklere öğretmek gerekiyo.özel günlerde hediyemi isterim yemeğe çıkarmasını isterim ondan.eşimde bunları pek önemseyen biri değil ama ben isteyince yapıyo
yani birazda sabırla evliliği onlara öğretmemiz gerek canımyerimseniben

hoşgeldin canım önce
dün esimin arkadısı ve esi geldi mutfakta sohbete başladık eve saat 6 geliyor saat 7 yemek yenmis oluyor sekizde ise uyumus sonra saat dokuz on gibi kalkıp saat bir iki hatta üce kadar oturuyormus esi ve hafta sonu cumadan balığa gider cumartesi öğlen ğelir sonra pazar günü öglene kadar uyur sonrada teknenin islerini halletmeye aşagı inermiş sohbet yok konuşma yok ev gezmeleri yok cocukla ilgilenmek yok
aslında bir coğumuzungünlük hayatı buna benzer monoton ve sesiz dedigin gibi isleri düsünce hanımları oluyoruz
ama benden sana vazgecme eğer eşinde böyle bir faliyet yoksa sen yap gez toz demiyorum ama pes etme kavga etmeden sürekli sabırla devam et bence kardes gibi yasayarak hersey daha kötüye gider cilveli kadınların yapamayacağı hic bir sey yok dene bak

ayşegülcüm cinselliği kesmek dinen çok günah bildiğim kadarıyla bence eşleri birbirine bağlayan en büyük şeyde cinsellik bunu kestiğinde eşin bu ihtiyacınıda başka bi kadınla karşılıcak bi süre sonrasınıda tahmin edersin bunu kaldırabilecekmisin günümüzn erkekleri evli olup karısıyla özel işeyler paylaşmayanlar özellikle hemen kuyruk sallayana gidiyr kaldırabilecekmisinbu tür bişeyi

canım uzun süredir yoktun.kime baktın ki:uhm:
ne diyelim canım keşke en baştan ayrı ev açsaydınız kendinize.
ama imkanınız el veriyosa eşini bir şekilde ikna et ve mutlaka evini ayır
eşin niye böyle duyarsız anlayamadım.sen mutsuzsan onuda mutsuz edersin.böyle bir evlilikten ne zevk alıyoki eşin aklım ermiyo:1no2:

sevgili eltimme baktım ve teşekkür içinde kavga çıkartmayı tercih etti ayağa kalktıya bana muhtaçlığı bitti gene pençelerini çıkarttı ayı ama ya insan hiç bişey yoksa minnettarlık duyduğu için bu insan bana 1a baktı diye ses çıkartmaz susar biraz keşke ayrı eve çıksaydım dedimya oyunageldim ayrı ev demişlerdi sonra ilk ist düğünüm oldu ordan dönüşte benim eşyalarım alınıp öteki hafta orda düğünüm olacaktı nasılsa nikahımda kıyıldı dönüşü yok nasılsa ayırmadılar oyuna geldim işte evet oda mutsuz oluyor ama zamanı var zamanı var deyip duruyor bu krizde nereye gidelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum

ah ah cnm arkadaşlarım
aşeğülcüm cnm benim seni çok iyi anliyorum sankı benim haytımı yaşayıp satırlara dokmüşün cnm benim allah aşkina yapam bebğim bak küçük çocuğun var cnm sen onsuz o senzız olmaz bende yıllar önce çok çektim halada çekiyorum cnm benim herşey yavrularımız için diyip kendimizi feda ediyoruz
bitanem kaç yıllık evlisin bilmem ben 15 yıldır cnm değişir ümüdiyle hep bekledım ama malesef yok bir insan yedisinde neyse 70 öyle olurmuş cnm bizi en çok etkiliyen eşimin çok anneye bağlı olması
bende eşmle doğru dürüs hiç birşey paylaşamiyorum çünkü artık kendim halletmeye çalişiyorum tek teselim ise oğlum ve kızınm onlar aile ortamında yaşasın diye kendim hep ezdrdım ne dedyse hep sustum ama hep ALLAHIM DEDıM MUTLKA BıRGÜN BENDE GÜLERıM DıYE SABREDıYOM
cnm bide sakın eşinle aynı evde kardeş gibi yaşam güzelim sakın bunu teklıf etmeyoksa üzülen sen olursun cnm benım allaha emanet ol bitanem çok öpyorum kader arkadşim

arkadaşlar kusura bkmayın pek uğramaz oldum ama iç zamanınm yok

bu arlar hepimiz hast aolduk baz arkadaşlarım biliyo

neyse artık uğrarım
aşeğülcüm cnm seni çok merak ettim ya hoşgeldin mesajını görünce direk yazdım cnm öptüm

arkadaşlar hepiniz öptüm allaha emanet olun

sevgili eltimme baktım ve teşekkür içinde kavga çıkartmayı tercih etti ayağa kalktıya bana muhtaçlığı bitti gene pençelerini çıkarttı ayı ama ya insan hiç bişey yoksa minnettarlık duyduğu için bu insan bana 1a baktı diye ses çıkartmaz susar biraz keşke ayrı eve çıksaydım dedimya oyunageldim ayrı ev demişlerdi sonra ilk ist düğünüm oldu ordan dönüşte benim eşyalarım alınıp öteki hafta orda düğünüm olacaktı nasılsa nikahımda kıyıldı dönüşü yok nasılsa ayırmadılar oyuna geldim işte evet oda mutsuz oluyor ama zamanı var zamanı var deyip duruyor bu krizde nereye gidelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum

gerçektende oyuna getirmişler seni.yazık ama ellerine ne geçiyo ki böylebenneyaptımki
neyse en azından eşin asla evimi ayırmam demiyo yinede bir ümit var canım.inşallah tez zamanda herşey yoluna girer ve sende kendi evinin hanımı olursun a.s
eltinede pes doğrusu söyleyecek laf bulamıyorum.sana tavsiyem sen çok sessiz bir insansın galiba .ne olursa olsun bu kadar taviz verme kendini ezdirme.iyiliği kıymet bilene yap bilmeyene yapmayerimseniben

Back