Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben geldim bakıcılık devrim bitti şükürki ama sorunlar gene bitmedi gene mutsuzum sanırım hiçde mutlu olamicam.dün eltimle kavga ettim gece sinirden zangır zangır titredim eşime yalvardım Allah rızası için ayrı eve gidelim lütfen diye ne yaptı biliyormusunuz vurdu kapıyı gitti gece 2de geldi bense o saate kadar ağlamaya devam ettim ya benmi kocamın ruh halinden anlamıyorum çıkıp gitmesi ne oluyor?
canım uzun süredir yoktun.kime baktın ki:uhm:
ne diyelim canım keşke en baştan ayrı ev açsaydınız kendinize.
ama imkanınız el veriyosa eşini bir şekilde ikna et ve mutlaka evini ayır
eşin niye böyle duyarsız anlayamadım.sen mutsuzsan onuda mutsuz edersin.böyle bir evlilikten ne zevk alıyoki eşin aklım ermiyo:1no2:
sevgili eltimme baktım ve teşekkür içinde kavga çıkartmayı tercih etti ayağa kalktıya bana muhtaçlığı bitti gene pençelerini çıkarttı ayı ama ya insan hiç bişey yoksa minnettarlık duyduğu için bu insan bana 1a baktı diye ses çıkartmaz susar biraz keşke ayrı eve çıksaydım dedimya oyunageldim ayrı ev demişlerdi sonra ilk ist düğünüm oldu ordan dönüşte benim eşyalarım alınıp öteki hafta orda düğünüm olacaktı nasılsa nikahımda kıyıldı dönüşü yok nasılsa ayırmadılar oyuna geldim işte evet oda mutsuz oluyor ama zamanı var zamanı var deyip duruyor bu krizde nereye gidelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum