• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

arkadaşlar kusura bkmayın pek uğramaz oldum ama iç zamanınm yok

bu arlar hepimiz hast aolduk baz arkadaşlarım biliyo

neyse artık uğrarım
aşeğülcüm cnm seni çok merak ettim ya hoşgeldin mesajını görünce direk yazdım cnm öptüm

arkadaşlar hepiniz öptüm allaha emanet olun

geçmiş olsun canım iyi akşamlar herkese :1hug:

neden bu dünyada illada sayğıyı yitirip laf söylemek zorundayız sesiz olup sustukca tepemize cıkıyorlar insanlarda hic hatır gönül kalmadısenağlama

ah ah cnm arkadaşlarım
aşeğülcüm cnm benim seni çok iyi anliyorum sankı benim haytımı yaşayıp satırlara dokmüşün cnm benim allah aşkina yapam bebğim bak küçük çocuğun var cnm sen onsuz o senzız olmaz bende yıllar önce çok çektim halada çekiyorum cnm benim herşey yavrularımız için diyip kendimizi feda ediyoruz
bitanem kaç yıllık evlisin bilmem ben 15 yıldır cnm değişir ümüdiyle hep bekledım ama malesef yok bir insan yedisinde neyse 70 öyle olurmuş cnm bizi en çok etkiliyen eşimin çok anneye bağlı olması
bende eşmle doğru dürüs hiç birşey paylaşamiyorum çünkü artık kendim halletmeye çalişiyorum tek teselim ise oğlum ve kızınm onlar aile ortamında yaşasın diye kendim hep ezdrdım ne dedyse hep sustum ama hep ALLAHIM DEDİM MUTLKA BİRGÜN BENDE GÜLERİM DİYE SABREDİYOM
cnm bide sakın eşinle aynı evde kardeş gibi yaşam güzelim sakın bunu teklıf etmeyoksa üzülen sen olursun cnm benım allaha emanet ol bitanem çok öpyorum kader arkadşim

frezyacım insanların değişmeyeceğine ben pek inanmıyorum canım ya
benim eşim 7 yılda çok yol katetti.belki karayken ak olmadı ama çok sinirli ailesine çok düşkün bir insandı herşeye hemen parlardı ama şimdi öyle değil.yine sinirli ama eskisi gibi değil.yine ailesine düşkün ama eskisi gibi asla değil.önceden ben ailesi ile ilgili ne desem hemen ters anlardı kavga ederdik şimdi ne dersem diyim kesinlikle kavga etmiyoruz.:nazar:daha ılımlı davranıyo şimdi daha çok alttan alıyo
bilmiyorum belki ben çok şanslıyım yada benim sabrım aklım tatlı dilim onu yola getirdi
ama insanların değişebileceğini yada yumuşayabileceğini ben eşimde gördüma.s
inşallah sizlerin eşide yola gelir canım

he he bacım doğru diyon demın işklar sonuktu şimdik yanıyo:CüvCüv:

kalpler gönüller karderler bir cnm benim

h.b janetçim bende kocişi bekliyorum ya siz napıyorsunuz

belkide senden dolayı değisti canım benimki hala sinirli hala ailesine laf söyletmez haklı olsamda
ama ben eskisi gibi sabırlı değilim ve belkide onların canımı acıtacak sözlerine duyarsız kalamıyorum artık ben cevap veriyorum ne yapayım artık hatalarını anlasılar yoksa hersey daha kötüye gidiyor

bende kocamı bekliyorum
ah ahhhhhhhhhhh heb bekliyorum ama bir türlü değismiyor

frezyacım insanların değişmeyeceğine ben pek inanmıyorum canım ya
benim eşim 7 yılda çok yol katetti.belki karayken ak olmadı ama çok sinirli ailesine çok düşkün bir insandı herşeye hemen parlardı ama şimdi öyle değil.yine sinirli ama eskisi gibi değil.yine ailesine düşkün ama eskisi gibi asla değil.önceden ben ailesi ile ilgili ne desem hemen ters anlardı kavga ederdik şimdi ne dersem diyim kesinlikle kavga etmiyoruz.:nazar:daha ılımlı davranıyo şimdi daha çok alttan alıyo
bilmiyorum belki ben çok şanslıyım yada benim sabrım aklım tatlı dilim onu yola getirdi
ama insanların değişebileceğini yada yumuşayabileceğini ben eşimde gördüma.s
inşallah sizlerin eşide yola gelir canım

cnm benim bizde kvga etmiyoruz
cnm am benim tek derdim eşimin çok sinirli oluşu ve konuşamamız cnm
yoksa çocuklarına çok düşkün bir dedklerin iki etmez hiç bir şeyimi eksik değil am diyorum ya azcık sayğı ve sevği başka bişey yok hep tek taraflı olmuyo be gülüm
bence sen çok şanslısın cnm allah bozmasın bitanem maşllah :nazar:inşallah bir gün benim eşimde yola gelir öptüm cnm:Saruboceq::Saruboceq:

hangi erkek ailesine laf söyletiyor ki canım hep aynı haksız olsalar da hep onlar haklı hep onlar doğru :kızgın:

Back