Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kusura bkmayın pek uğramaz oldum ama iç zamanınm yok
bu arlar hepimiz hast aolduk baz arkadaşlarım biliyo
neyse artık uğrarım
aşeğülcüm cnm seni çok merak ettim ya hoşgeldin mesajını görünce direk yazdım cnm öptüm
arkadaşlar hepiniz öptüm allaha emanet olun
geçmiş olsun canım iyi akşamlar herkese :1hug:
ah ah cnm arkadaşlarım
aşeğülcüm cnm benim seni çok iyi anliyorum sankı benim haytımı yaşayıp satırlara dokmüşün cnm benim allah aşkina yapam bebğim bak küçük çocuğun var cnm sen onsuz o senzız olmaz bende yıllar önce çok çektim halada çekiyorum cnm benim herşey yavrularımız için diyip kendimizi feda ediyoruz
bitanem kaç yıllık evlisin bilmem ben 15 yıldır cnm değişir ümüdiyle hep bekledım ama malesef yok bir insan yedisinde neyse 70 öyle olurmuş cnm bizi en çok etkiliyen eşimin çok anneye bağlı olması
bende eşmle doğru dürüs hiç birşey paylaşamiyorum çünkü artık kendim halletmeye çalişiyorum tek teselim ise oğlum ve kızınm onlar aile ortamında yaşasın diye kendim hep ezdrdım ne dedyse hep sustum ama hep ALLAHIM DEDİM MUTLKA BİRGÜN BENDE GÜLERİM DİYE SABREDİYOM
cnm bide sakın eşinle aynı evde kardeş gibi yaşam güzelim sakın bunu teklıf etmeyoksa üzülen sen olursun cnm benım allaha emanet ol bitanem çok öpyorum kader arkadşim
iyi akşamlar sanadaiyi aksamlar arkadaslar
mihrişim slm ncm nasılsın
hosbulduk canım
ne yapıyorsunuz
kalbler bir olunca bulustuk bak böyle
frezyacım insanların değişmeyeceğine ben pek inanmıyorum canım ya
benim eşim 7 yılda çok yol katetti.belki karayken ak olmadı ama çok sinirli ailesine çok düşkün bir insandı herşeye hemen parlardı ama şimdi öyle değil.yine sinirli ama eskisi gibi değil.yine ailesine düşkün ama eskisi gibi asla değil.önceden ben ailesi ile ilgili ne desem hemen ters anlardı kavga ederdik şimdi ne dersem diyim kesinlikle kavga etmiyoruz.daha ılımlı davranıyo şimdi daha çok alttan alıyo
bilmiyorum belki ben çok şanslıyım yada benim sabrım aklım tatlı dilim onu yola getirdi
ama insanların değişebileceğini yada yumuşayabileceğini ben eşimde gördüma.s
inşallah sizlerin eşide yola gelir canım
iyi akşamlar sanada
iyiyim canım sağol
sizede geçmiş olsun