• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bencede janetcim çok haklısın okuyunca birden yuuh dedim kaynanana inan insan ne olursa olsun durup dururken evladını başkasına verirmi hiç:1no2:daha onlar ana kuzusu anneye ihtiyacı olan çocuklar hemde...benim kaynanam da birkaç kere demişti kızımı bana verin diye ama ben de dedim benim bir tane çocuğum var onu da sana verince ben kafayımı yiyeyim dedim...ben oğlumdan uzaktayken hiç kafayı yemiyorum ama demişti...CADIARZUbence bunlar delirmişlaelaelaelaelae

bende yalnız değilmişim herkesi çok farklı yaşıyor sanırdım maalesef benim eşimde askeri personel olduğu için yorgun gelir yemek yer bakarsa tv yada pc ama genelde uyku bende yalnızları oyanrım ama naapsın çok yoruluyo :1no2:

istiyor iste arkadaşlar yaptıkları bazı seyleri görseniz benim adım evliyaya cıkar ama
ya allah sabır cekiyorum her gün allah sabrını veriyor bu en basitlerinden birisi

bende yalnız değilmişim herkesi çok farklı yaşıyor sanırdım maalesef benim eşimde askeri personel olduğu için yorgun gelir yemek yer bakarsa tv yada pc ama genelde uyku bende yalnızları oyanrım ama naapsın çok yoruluyo :1no2:
hoşgeldin canım ama bak seninki yeni böyle alışırsa böyle kalır bence sen pekte alıştırma görevde olsa uyayacakmı bence onuda incitmeden cilveyle işveyle biraz sana vakit ayırması sagla yoksa ömür boyu böyle olur ve yıllar gectikce dayanılmaz bir hal alıyor

günaydın arkadaşlar insallah hepinizin keyifleri iyidir
bu gün benim icin güzel bir gün hihoyyyt
biliyorsunuz kaynanam benden kücük :emir_bebek:kızımı istiyordu gene hafta sonu onlara gittik ve klasik kızımı isteme merasimi başladı artık büyümüş o bakacakmış bana açık açık söyledi kahvaltı sofrasında
bende ben bilmem kocam bilir kaydirigubbakcemilediye topu onun üstüne attım tabi eşimde cocuk büyeyene aklı yetene kadar baska bir yerde kalamayacağını eşim ben cocukları cok özlerim gündüz bile dayanamıyorum sana nasıl vereyim dedi ama kayın validemi görecektiniz ben senden nasıl ayrıldım nasıl vermezsin bir sürü laf söyledi ama nasıl bozuldu
oğluna herseyini yaptıran bir anne olarak bu sefer ters tepmesi kaynanamı cok bozdu bende için için oh dedim ama benim üstüme cok geliyordu dünden beri aklıma geldikce ohhh diyorum
cokmu kötüyüm ben-tatlicadiarzu-

cnm çok iyi demiş eşin ya one sankı o doğrmuş tammagidip bir kaç gün kalbılır ama uzun süre asla olmaz bence sende çok iyi yapmişin cnm hiç üzülme eşinde söyle ben ayrı kalamam kızlarımdan iyice kafasın sok cnm onda söyle ben bakarım kızıma delimidir nedir ya cnm benim

bencede janetcim çok haklısın okuyunca birden yuuh dedim kaynanana inan insan ne olursa olsun durup dururken evladını başkasına verirmi hiç:1no2:daha onlar ana kuzusu anneye ihtiyacı olan çocuklar hemde...benim kaynanam da birkaç kere demişti kızımı bana verin diye ama ben de dedim benim bir tane çocuğum var onu da sana verince ben kafayımı yiyeyim dedim...ben oğlumdan uzaktayken hiç kafayı yemiyorum ama demişti...CADIARZUbence bunlar delirmişlaelaelaelaelae

belinaycım bu kaynanna cnm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüsodelikafaduldendelikafadulden
kafayı yemişkine yemiş bunlar ya madem o kadra oğllarını seviyolarsa evlendirmesinlae dem yane sabah sabah sınırım bozuldu dengesizler.

hoşgeldin kader arkadaşim .a.s.a.s.a.s.a.s.

niye bozuluyon canım benim yerime kocam intikamım aldı adama sarılıp öpemedimde sevincimden kaynanam kalp krizi gecirir diye
ciddi ciddi aranıyor bu kaynanalar kuzum sonrada lafı yiyip melek gibi oluyorlar

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) misafir hoşgeldin ama böyle olmaz kayıt ol bence aramızda görmeye cok seviniriz :))))))

niye bozuluyon canım benim yerime kocam intikamım aldı adama sarılıp öpemedimde sevincimden kaynanam kalp krizi gecirir diye
ciddi ciddi aranıyor bu kaynanalar kuzum sonrada lafı yiyip melek gibi oluyorlar

kız öpedın iyice delireydi:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle cnm lafı yiyince ne olduğunu şaşiriyolardelikafaduldendelikafadulden

günaydın hanımlar temizlikten önce bir uğrayım dedim ama topic yalnız kalmış -tatlicadiarzu-

56uk1.gif

sana da güzel günler canım günaydıın kaydirigubbakcemile2

Back