• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

“ıki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar...

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar...

seninde cuman mübarek olsun canım
öyleyse birbirimizden duamızı esirgemeyelim

iyi hafta sonları iyi calısmalar arkadaşlar annelerin en yoğun iki günü

ben migrenle ugrasıyorum canım kac gündür beni mahvetti hemde kocam yasak koydu artık pc ye bakmaya migreni tetikliyor diye

günaydın cnm nasılısn birdaha iyimsin bende dün geceden beri biraz ağrı var şimdi ilaç alıp uyuyacağim
tabu kafamdakı düşüncelerle nasıl olcaksa ? of offf
seni ve meleklerini öpyorum

günaydın arkadaşlar
allaha sükür benim koca ve ailesi beni migren hastalığınada yakalandırdı ve görünüyorki bu tür kocaları olan bayanların ortak hastalğı
ve kocamın başımın ağrısından ölürken hastanede iğne yaparken söyledigi söz birde migren cıktı başımıza tesekkür ederim kocacığım dedim
ve ben onun ailesi icin kızlarıma bile hasret gitdim başlarına kaza geldiginde kac gün hastanelerdi kaldım kendiler icin bir gecmis olsun ne var canım bile demediler yani baskaları icin yapılan her sey bos bu dünyada aileni ve cocuklarından baska kimseyi düsünmeyeceksin
ögreniyoruz ama böyle ögrenmek insanın canın acıtıyor

demezler cnm niye desinlerki sen el kızısın cnm onlardında işine geliyo aynı durum bendede söz konusu cnm
onların bir yeri ağrdği zaman hemen dr koşarlar bize gelincede söyl söyle öyle götürüyolar cnm bence onlar için kendini feda etmeye değmez cnm benim.
allah emanet ol cnm arkadaşim

sagol canım aslında biliyoruzda ğenede kendimize ediyoruz iste sen nasıl oldun canım

Cumanız Mubarek olsun canlarım
gecmişi okuyamadım kızlae hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum
janetcim üzme kendını bitanem sana senden başka kimsenın faydası olmaz bu lafımı sakın unutma
eşinin ailesi içinde kendını paralama bazı insanlara değmiyor cünkü
sadece kendini vede cocuklarını düşün hayatının tadını cıkarr
kızlar değmez başkaları yüzüne kendinizi üzmeyin aslaa cünkü sonucta olan hep bizlere oluyor
hepinizi kocaman öpüyorum canlarımm

kaprscım sağol cnm seniinde cuman mübarek olsun balımm
teşekürederim ayrıca çok haklsın cnm ama insaniz desekte yapamıyoruz işte sonuç kendimzden başkasin zarar vermiyoruz cnm

günaydın arkadaşlar insallah hepinizin keyifleri iyidir
bu gün benim icin güzel bir gün hihoyyyt
biliyorsunuz kaynanam benden kücük :emir_bebek:kızımı istiyordu gene hafta sonu onlara gittik ve klasik kızımı isteme merasimi başladı artık büyümüş o bakacakmış bana açık açık söyledi kahvaltı sofrasında
bende ben bilmem kocam bilir kaydirigubbakcemilediye topu onun üstüne attım tabi eşimde cocuk büyeyene aklı yetene kadar baska bir yerde kalamayacağını eşim ben cocukları cok özlerim gündüz bile dayanamıyorum sana nasıl vereyim dedi ama kayın validemi görecektiniz ben senden nasıl ayrıldım nasıl vermezsin bir sürü laf söyledi ama nasıl bozuldu
oğluna herseyini yaptıran bir anne olarak bu sefer ters tepmesi kaynanamı cok bozdu bende için için oh dedim ama benim üstüme cok geliyordu dünden beri aklıma geldikce ohhh diyorum
cokmu kötüyüm ben-tatlicadiarzu-

janetcim hiç kötü değilsin canım hatta çokda sabırlıymışsına.s
belki kaynanan her istediğini oğluna yaptırıyodu ama bu isteğide çok saçmaymış canım
hangi insan keyfi evladını başkasına bırakabilirki.:1shok:kaynanan hangi akla hizmet bunu istemiş anlayamadım:uhm:

Back