• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

kimse ugramamıs bu gün binde giremedim esimin dedisi vefat etti bu gün mevlit okuttular oradaydık sonra kozan derken ordan ora yoruldum iyce eve geldik allah sükür dinlenmeyi düsünüyorum ama burayada bakamadan edemedim ama hic ugramamsınız:1no2:

başın sağolsun canım
allah mekanını cennet etsin

janetcim başın saolsun göruşemiyoruz bayanlar eltim ameliyit oldu 2haftaya toparlar inş bana sabır dileyin sadece iyice bunaldım kendinize iyi bakın ben sizlerı çok özledim benım kader arkadaşlarım dert ortaklarım tekrar işe döndüğümde size bol bol yaşadıklarımı anlatırım öptüm hepinizi bye

268159bpxyomgy0g.gif

cnm tekrar başiniz sağolsun kızlar bu aralar pek zmanım olmuyo
oğlumdan bana zaman kalmıyo
kızım desen o ayrı ılgı istiyo
sizlerel sohbet etmeyi özledim
görüşmek üzere
hepinizi öptüm
sevgiler

bizdede durum aynı sadece ara sıra girebiliyorum ondada ya siz gitmis yada gelmemis oluyorsunuz görüsemez olduk sadece selamlarla gidiyor bu topik

cnm tekrar başiniz sağolsun kızlar bu aralar pek zmanım olmuyo
oğlumdan bana zaman kalmıyo
kızım desen o ayrı ılgı istiyo
sizlerel sohbet etmeyi özledim
görüşmek üzere
hepinizi öptüm
sevgiler

bizde seni özledik canım
kendini fazla özletme.melek kız topiğinede pek uğramıyosun galiba
arayı açma canım:1hug:

iyi günler arkadaslar nerelerdesiniz hic sesiniz cıkmıyor
biz hastalıkla mücadele ediyoruz kücük kızım hasta yine cocuk cok kötü öksrüyor yoruldum artık ne yapsam hata oluyor niye bir türlü iylesmiyor kac gecedir uykusuzum gece öksürmeye baslıyor sabaha kadar hic böyle olmamıstı siz ne yapıyorsunuz böyle durumda bana fikir verin

iyi günler arkadaslar nerelerdesiniz hic sesiniz cıkmıyor
biz hastalıkla mücadele ediyoruz kücük kızım hasta yine cocuk cok kötü öksrüyor yoruldum artık ne yapsam hata oluyor niye bir türlü iylesmiyor kac gecedir uykusuzum gece öksürmeye baslıyor sabaha kadar hic böyle olmamıstı siz ne yapıyorsunuz böyle durumda bana fikir verin

geçmiş olsun canım
dr götürdünmü ne dedi dr
düzenli ilaçlarını kullan canım.benim kızlarımdada ara ara öksürük olur ama senin dediğin kadar kötü değil
ilaçlarını veririm geçer
senin kızında tez zamanda düzelir inş.:Saruboceq:

selem kızlar kimseler yok ama benyazayım yinede
janetcım çok geçmiş olsun tatlım meleğine aynı durum bizdede var cnm bu aralar herkes hasta cnm
tekrar çok geçmiş olsun

bizde seni özledik canım
kendini fazla özletme.melek kız topiğinede pek uğramıyosun galiba
arayı açma canım:1hug:

cnm benim bende sizleri özlüyorum ama oğlumdan bana zaman kalmıyo cnm
zamanım oldukça bir iki bişey yazanakadar kızım kalkıyo cnm seni ve meleklerini öpyorum

iyi akşamlar canlarımm
nasılsınız bakım ormantık kocalarınız inşallah romantik olmuşlardır
janetcim canım çok gecmiş olsun benim çocuklarda öyle olurlar sürekli ben gece yatarken 2 çorba kaşığı süzme balın içine 2 çorba kaşığı limon sıkıyorum onu içirip yatırıyorum tüm gece hem çocuklarım hemde ben rahat uyuyorum
sende dene bitanem belki senin çocuğunada iyi gelir tekrar gecmiş olsun öptüm bitanem sizleri

iyi akşamlar kızlar...janetcim geçmiş olsun canım...benim kızımda da alerjik bronşit ve astım olduğu için öksürükten çoook çeken bi anneyim...sana tavsiyem akşamdan kara turpun içini oy içine bir kaşık bal koy, sabah ve akşam 1 kaşık içir ve her gün taze taze yap içir birkaç gün içinde hiçbirşeyi kalmıcaktır...

iyi geceler hatunlarımm
nerdesınız leyn anam tabi kocişlerinize sarılıp uyudunuz demi
vahh vahh bi benmi garip kaldım uleyn burda
koçişkocum nerdesın beni öksüz bıraktın buralarda
öptüm hatunlarım hepicinizide
bende yastıma sarılıp uyurum ne edem

günaydın herkese
benim kociş evde hasta bana ettıklerını çekiyo ama yınde üzülüyorum
neyse sonra konuşuruz hepiniz öptüm

iyi geceler hatunlarımm
nerdesınız leyn anam tabi kocişlerinize sarılıp uyudunuz demi
vahh vahh bi benmi garip kaldım uleyn burda
koçişkocum nerdesın beni öksüz bıraktın buralarda
öptüm hatunlarım hepicinizide
bende yastıma sarılıp uyurum ne edem
ne kadar sansınlısın keske benimkide dısarda olsa azıcık özlesek belki daha az sinir strese maruz kalırız delikafadulden

günaydın herkese
benim kociş evde hasta bana ettıklerını çekiyo ama yınde üzülüyorum
neyse sonra konuşuruz hepiniz öptüm
gecmis olsun canım ama kocandan önce sana erkeklerin hasta olması bir olaydır evde her sey alt üst olur bir an önce iyilesir insallah

Back