• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginizden dolayı
hepinizi çokk seviyorum öptüm kızlar hepinizide

6b1mv02.gif

bende varımarkadaşlar aynı evin içinde kaynanamlar eşim kızım yaşıyoruz ama o kadar yalnız hissediyorumki kendimi anlatamam ne varsa aralarında konuşuyolar bende dünyadan bi haber yaşıyorum adam yerine koymuyolar beni bende varım yanı

bencede
söyleyin bakim ne yapıyonuz kocislerle sesiniz cıkmadığına göre:utangac:

valla benim heeep aynı işten geliyor morali bozuk hiç birşey söylenmiyor benneyaptımkikavga etmeye yer arıyor :mymeka:bende hiç takmıyorum onu:delphin:işte böyle dediim gibi aynı tas aynı hamam....

bende varımarkadaşlar aynı evin içinde kaynanamlar eşim kızım yaşıyoruz ama o kadar yalnız hissediyorumki kendimi anlatamam ne varsa aralarında konuşuyolar bende dünyadan bi haber yaşıyorum adam yerine koymuyolar beni bende varım yanı

hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5

valla benim heeep aynı işten geliyor morali bozuk hiç birşey söylenmiyor benneyaptımkikavga etmeye yer arıyor :mymeka:bende hiç takmıyorum onu:delphin:işte böyle dediim gibi aynı tas aynı hamam....

peki ne yapıcaz bir ya bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum açıkcası kalabalık bir ailede tek yaşıyor gibiyim sanki ben ilgi sevgi bekliyorum :Saruboceq:senağlama

Cuma'nız Mübarek Olsun Arkadaşlar.....
Herkese Hayırlı Cuma'lar....
Allah'ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun...
Sağlık ve Mutluluklar sizinle olsun...
Kalbinizden ; Sevigi, Huzur, Mutluluk ve Dürüstlük eksik olmasın..

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :Saruboceq::Saruboceq:
aşk böcüğü hoş geldin canım :1hug:

benimde en cok canımın yandığı bir konu bu biz ayrı yasıyoruz kaynanamgille ama ayrı bir dünyadalarsanki ben hep basklarından öğrenirim herseyi ve tabi ne kadar doğru olursa esimde hep o tarafı tutar sanki tek ailesi o bazan cok canımı sıkıyor bu konuda

10854d1217719976-umut-cicegim-umut-cicegim.jpg
Umut Çiçegim

Bu kışta üşüyorum.
Kimbilir kaç kış daha üşüyeceğim.
Sana yanacağım bu yazda.
Ve kim bilir kaç yaz daha.
Kaç bahar seni açacak bütün çiçekler,
Senden uçacak bütün böcekler.
Arılar seni koyacak kovanlarına,
Kaç ülke gezecek seni göçmen kuşlar...
Ama sen hep umut çiçeğim olacaksın.
Yaşayacağız yaşlanacağız seninle.
Sürekli değişen dünyamda değişmeyecek tek gerçeğim olacaksın ömür boyu.

kimse ugramamıs bu gün binde giremedim esimin dedisi vefat etti bu gün mevlit okuttular oradaydık sonra kozan derken ordan ora yoruldum iyce eve geldik allah sükür dinlenmeyi düsünüyorum ama burayada bakamadan edemedim ama hic ugramamsınız:1no2:

kimse ugramamıs bu gün binde giremedim esimin dedisi vefat etti bu gün mevlit okuttular oradaydık sonra kozan derken ordan ora yoruldum iyce eve geldik allah sükür dinlenmeyi düsünüyorum ama burayada bakamadan edemedim ama hic ugramamsınız:1no2:

canım bende dün hiç giremedim
başınız sağolsun allahım mekanını cennet
eğlesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım cok yaşlıydı ve artık hastalıktan cok yıpranıyordu allah mekanın cennet eylesin cok iyi bir insandı

Back