ayşegülcüm canım benim bebişin çok tatlı valla zamanı geldiğinde rabbim banada sizlerin bebişleri gibi güzel tatlı bebekler nasip eder inş.kız dün kayınpederle konuştum kocamla konuşmanın boşa olduğunu düşündüm ve tüm cesaretimi toplayıp eşimden ayrılmak istediğimi söyledim sebep dedi bende kaynanamın ve eltimin sözlerinden rahatsız olduğumu söyledim sen fazla alıngansın dedi seni ayırırsak kimi kimsen yok dedi ama madem istiyorsun kocanla konuş ayrılmak isteyeni tutamam ama zorlanırsınız geçinmekte diyor yani dükkanda bi ortaklığı olmaz ya gider dışarıda çalışır yada benimle askeri ücretle çalışır akşam kocamla konuştum hemde tarihe yazın kavga etmeden konuştuk dinledi sustu ilk defa istanbula gidemem tanımadığım bir artam başkasının işinde ilk çalışmöam seni götürmem mebalini almam zor ama burda ayrı eve çıkmak istiyorsan çıkalım madem ama bu rahatlığı bulamazsın dedi (sanki çok rahatımda babaıs mobilya falan almazmış beyaz eşya çamaşır makinesi bile aldırmıcam elinde yıka gör zorluğunu dedi bende tamam kabul dedim kendi anneme söylerim ikinci el çamaşır makinesi alırım gerekirse umrumda bile değil çok mutluyum bugün babasıyla biz ayrılmaya karar erdik evi ayıracağız diye söyleyecek bakalım ne olacak yazarım size he bide beyfendi bak evi ayırıyorum sorun istemiyorum bidaha kavga etmek yok yoksa biletini alırım annenin evinede gönderirim dedi bütün sorun madem bu evde kalmaksa dedi tamam ayrı eve çıkacağım ama daha sorun istemiyorum dedi bende kabul ettim:) iyimi ettim kötümü bilmiyorum burda ev kiraları çok ucuz 150tl felan bilmioyrum en azından çok lüks olmasada geçiniriz diye düşünüyorum çünkü şimdi ben biliyorum ayrı eve çıkıyorsanız biz hiç bişeye karışmayız herşeyinizi kendiniz alın diyecekler varsın desinler kurtulcamya onlardan yuppi:)