• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

nasılsınız canlarım benimm
kızlar hepinizi çok özledim anacım giremiyorum buraya işler yüzüne
ev hanımların bitmek bilmeyen ev işleri bıktım valla
hepinizi kocamannnn öpüyorumm
ah keske yaptıgımız gibi kalsa anında tekrar eski haline dönüyor helede evde kücük cocuklar olursa

ewet bende evliyim ama yalnızım özellikle bu memelekette kadın olmak çok zor ben aslen istanbulluyum kilise gelin geldim benim eşim buranın erkeklerine nazaran daha sosyal daha medeni ama ben yine yalnızım işi çok yoğun akşamlarıda bağ evinde toplanıp vakit geçiriyolar anlamadığım şey senelerdir birbirlerinden sıkılmıyorlar çok enteresan hayat işde zaten evdede oturduğunda bihayır yok yalig tv yada belgesel amaaaann işde yaşıyoruz....

amanın da aman ben yokken kimler gelmiş topiğimize
ader kız senin ne işin var bu topikte kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım
ecrin-ceylan
ayşegül çelik
sonbaharizmir
dilairem
hoşgeldinizzz canlarım ya kızlar sizler nasılsınız
hepinizi çok özledim misafirden fırsat bulamıyorum
birde eşim evde homur homur :mymeka:
iştente çıktı offf ki offff
fırsat buldukça gelirim öptüm hepinizi :1hug::1hug::1hug:

ah bacım ah gecenin kacında girmissin bu herif milleti böyle isti ya onlar uyuyunca ya evden gidince dün benimki sinir etdi tvde hic bir sey yok konusma yok arkasını dönmüs köyüne komut veriyor ha bire bende actım ask ı memnuyu izlemeye basladım beyefendi bir sinirlendi bir iki ileyecekmsim sonra tirkayakisi olup sürekli izleyecekmisim bana böyle kızıyor bende sinirlendim ya sen bilgisayarına dön isine bak bir sey yok iste bunaldım elinden gelse dizi izletmeyecek takipcisi olurum diye sinirr

günaydınn canlarım benim nasılsınız bugün bakalım
erkek milleti anacım biz bişeye bakınca kabahat onlar bakınca hiç bişe yokk
bunların hepsını bi yere hapsetmek lazım aslında :):):)):)

kızlar nabersiniz ,
tinkimi canım arada gelip yokluyorum şekerim sizi ihmal etmemeye çalışıyom bitanem
görüşmek üzere şekerlerr

selam kızlar eşimi evden yolladım :Saruboceq:
arkadaşı gel dolaşalım dedi hadi git açılırsın dedim :jeyyar::jeyyar:
ay azıcık kafamı dinleyim ya homur homur geziyor evin içinde
pc yasak tv yasak huysuz şey :mymeka:
öptüm görüşürüz kızlar :1hug:

selam kızlar eşimi evden yolladım :Saruboceq:
arkadaşı gel dolaşalım dedi hadi git açılırsın dedim :jeyyar::jeyyar:
ay azıcık kafamı dinleyim ya homur homur geziyor evin içinde
pc yasak tv yasak huysuz şey :mymeka:
öptüm görüşürüz kızlar :1hug:
benim esiminde iki yıl önce babası öldü sanki ben öldürdüm adamı bir sinir bir sinir gececek canım ama sen kriz gecireceksin adam seni görüp rahatlayacak tamam oldu bu diye ondan sonra melek olacak yakındır sen azıcık sabret

ayyyy kızlar sizi görünce halime şükrediyorum benimki hiç karışmaz bana elime istediğim zaman alırım kumandayı beğenmezse çeker gider diğer tvye pcdede istediğim zaman takılırım benim derdim adamın sadece böyle olması söz dinliyo ama konuşmuyo sohbet yok tıp oynuyoz resmen evde zaten çok yoğun işide yüzünüde doğru dürüst görmüyorum konuştuğum zamanda dinlemez beni kapatır konuyu bişekilde ilgilenmez zaten bu şehirde kimsem yok konuşcak dertleşcek allahtan bebek yapmışım oğlum bana can yoldaşı oluyo o olmasa kafayı yemiştim

slm kızlar.yeni bayanlar sizde sefalar getirmişsiniz.

ya kızlar burda bazı şeyleri okuyunca halime şükredesim geliyor.benmi anormalleştim ne.:uhm: evde bu aralar hiç tartışma yok çıkaracam diye uğraşıyorum.:teselli: benimkide sanırsınız melek beni sakinleştirmeye çalışıyor.:1shok: ay buda çok sıkıcı canım...
ben kavga etmek istiyorum.Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

aynen canım ya hiç ses yükselmez bizde bişey olsa hep haklısın der öyle diyince üstüne bişey denmiyo yorum yapılmıyo konu kapanıyo azcık bi tartışma olcak demi alevlencek iki taraf sonra öpüp barışılcak heyecanlı olurdu bence

slm kızlar.yeni bayanlar sizde sefalar getirmişsiniz.

ya kızlar burda bazı şeyleri okuyunca halime şükredesim geliyor.benmi anormalleştim ne.:uhm: evde bu aralar hiç tartışma yok çıkaracam diye uğraşıyorum.:teselli: benimkide sanırsınız melek beni sakinleştirmeye çalışıyor.:1shok: ay buda çok sıkıcı canım...
ben kavga etmek istiyorumÇok üzgünüm çoook

hey allahım ya üzüldüğün şeye bak
allah seni ne yapmasın emi :roflol:
sen gel siniri bizde görrrr :mymeka:
ikimizde pimi çekişmiş bomba gibiyiz evin içinde
her an patlayabiliriz yani :tomato::tomato::tomato:

iyi akşamlar canlarımmm
nerdesiniz huuu huuu
anam koçişleri evde olunca topikte boş kalıyo
bi benım koçiş yok evde
sıkıldım kavga edecek kimse yok evde yaaaa
cumartesi bi gelse :)))

iyi akşamlar...ben burdayım kapris...kız insan kavga etmeyince sıkılırmı allah iyiliğini versin...

belinay cım bitanem valla sıkılıyom ben yaa
haftanın sadece 2 gecesi 1 gündüzü eşim yanımda oluyo o yüzden kavgada olmuyo
azcık atışmalıki barışması güzel olsun :))
kafayımı yedım ne yalnızlıktan :):):):)

Back