• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

aaa nerelerdesiniz kızlarrr
GÜNAYDIN[COLOR="hepimiz için güzel bir gün olur inş.
görüşmek üzere
[/COLOR]

000184gz3vf51dp4.jpg

günaydııın herkese nasılsınız bugün hanımlar adercim sendemi buraya geliyosun kız yeni gördüm bak benimi takip ediyon yoksa :)

Selamlar kızlar...nerelerdesiniz...janet nerdesin nasıl topik sahibisin sen ortalarda yoksun,tinkimi de kaç gündür giremedi cenazeye gelen misafirleri vardı daha gitmediler herhalde...

bilgisayara format attılar canım sabahtan beri yoktu genede sorunlar var ama dayanamadım girdim hemen bir iki gün sürer heralde sorunları yoksa vazgecemem kk ve sizden

nereye gittin simdi senkaydirigubbakcemile4 bide bana sesleniyor sonrada kaydirigubbakcemile4:1closedeyes:hıh bende küstüm sana-tatlicadiarzu-

gene kimsecikler yok burada ben süpelenmeye basladım ya ormantik kocalar romantiklesmeye basladı yadakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekocalarınız bilgisayarın basından böyle kaldırıyor sizi

nereye gittin simdi senkaydirigubbakcemile4 bide bana sesleniyor sonrada kaydirigubbakcemile4:1closedeyes:hıh bende küstüm sana-tatlicadiarzu-

Küsme yaaa koçişim geldi başımın etini yedi kalk diye kendisi oturdu ne yapayım...işte dediğin gibikaydirigubbakcemile böyle kaldırdı.

bilmemmi benide hepkaydirigubbakcemile aynı sekilde kaldırıyor

:1hug: selam kızlar hepinizi çok özledim giremiyorum
nete biliyorsunuz durumu kayınvaldeyi kaybettik
eşimde evde şimdi nete girsem yanlış anlıycak
iştende çıktı :çok üzgünüm:
akılmda sizlerde
hepinizi çok seviyorum fırsat bulduğumda
burdayım görüşürüz kızlar :1hug::1hug:

slm benide aranıza alırsanız sevinirim.

hoşgeldin canım günaydın herkeseeeeeeeee bütün kıymeti bilinmeyen değerli güzel hanımlaaaarrrrrrrrrrra senağlama bugünde sallayalım boşverin yav kendimizi çok sevelim biz olmazmı kaydirigubbakcemile5

nasılsınız canlarım benimm
kızlar hepinizi çok özledim anacım giremiyorum buraya işler yüzüne
ev hanımların bitmek bilmeyen ev işleri bıktım valla
hepinizi kocamannnn öpüyorumm

burdaki bir cok insan bir cok zaman konusmayı denemistir ama ise yarasa burada olmazlardı diye düsünüyorum baska taktikler uygulamak lazım eger deneyipte ise yaradıgını düsündügünüz seyler olursa paylasırsanız seviniriz

janetcim o kocaman iğne nerelere gitti...şimdilik elde ondan başka bir şeyimiz yokki......
kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

:1hug: selam kızlar hepinizi çok özledim giremiyorum
nete biliyorsunuz durumu kayınvaldeyi kaybettik
eşimde evde şimdi nete girsem yanlış anlıycak
iştende çıktı :çok üzgünüm:
akılmda sizlerde
hepinizi çok seviyorum fırsat bulduğumda
burdayım görüşürüz kızlar :1hug::1hug:

canım başın sağolsun..kayınvalidenede allah rahmet eylesin.CADIARZU

Back