• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

pericik55 canım sıkma canını
offffffffffff yaaaaaaa neden bu erkekler böölelerkötükedihüso

yav aslında takmamak lazım ama insan bi buruk oluyor işte :çok üzgünüm:
halbuki evlenmeden önce o gün ellerim hediyeyle dolardı...

tünaydın kızlar...herkez nerelerde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.fisfisfis

koçişler mi düzeldi yoksa....kaydirigubbakcemile3 sizmi pes ettiniz...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz...giderek çoğalıyoruz galiba.buna sevinmelimi yoksa üzülmelimiyiz...CADIARZU

İlginç bir başlık. Acaba neyi kastetmişler diye bi bakim dedim... Ben de evliyim ama işkolik bir kocam var. İşten fırsat bulsa çok güzel vakit geçircez ama ne yazıkki yok... Bizim hafta sonu tatilimiz, yıllık iznimiz bile yok. Her gün iş her gün iş. 365 günün 365 günü çalışıyor kocam... senağlama... Uyar mı topicinize bu durum kızlar... yerimseniben

bende aynı durumdan muzdaripim hem çok çalışıyo hem çalışmadığı vakit evde ya tv izliyo yada internette takılıyo sohbet falan yok hiç konuşsamda dinlemez tamamen yalnızım bide küçük bebeğim var zorluk içinde büyütüyorum yalnız başıma dr.a götürüyorum aşıya falan bide gurbetteyim hiç tanıdığımda yok bu klup tam benlik herhalde :))

bende aynı durumdan muzdaripim hem çok çalışıyo hem çalışmadığı vakit evde ya tv izliyo yada internette takılıyo sohbet falan yok hiç konuşsamda dinlemez tamamen yalnızım bide küçük bebeğim var zorluk içinde büyütüyorum yalnız başıma dr.a götürüyorum aşıya falan bide gurbetteyim hiç tanıdığımda yok bu klup tam benlik herhalde :))

Benim şim de çok yoruluyo. Ben evde yalnız başıma çok sıkılıyorum. Bütün gün konuşmayınca konuşacak birini arıyo insan. Ama konuşmaz eşim. Eve gelince ilgilidir ama sohbet etmekten hoşlanmaz... :dilcikar: vardiyeli çalışıyo. Bir hafa günlük tam 13 saat çalışıyo. Diğer hafta 10 saat falan... Of ya birbirimize ayıracak hiç vaktimiz olmuyo. Vakit bulsak bile gezmeyi sevmez, alışverişi sevmez, konuşmayı sevmez... Meşgul olacak bir çocuğum da yok. Yalnızım yalnız... :1no2:

iyi akşamlar...ecrin_ceylin ve ayşegül çelik aramıza hoşgeldiniz kızlar...a.s.

aksam annemgil gitti kızlar öyle bos bos oturuyoruz aksamdan beri bizim bey bilgisayarın basında köyünü koruyor bende öyle seyrediyorum normal bir ailenin yanında hos sohbet sonrası bu sesizlik hic cekilmiyor böyle bir hayat gecermi ya yoksa düzelirmi:a015::a015:

kızlar tinkiminin kaynanası vefat etmis allah mekanını cennet eylesin kalanlarada sabır versin

tünaydın kızlar...herkez nerelerde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.fisfisfis

koçişler mi düzeldi yoksa....kaydirigubbakcemile3 sizmi pes ettiniz...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz...giderek çoğalıyoruz galiba.buna sevinmelimi yoksa üzülmelimiyiz...CADIARZU
buldun canım düzelen kocayı ormantik bunlar düzelirmi iki günlügüne annemgil geldi adam bir gününü avda bir gününü iste gecirdi ben yapsam ailesine bunu kıyamet kopardı amann:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:böyle yapmak lazım bunlarıda eli maşalı olabilsek

dün benimkide nöbetciydi asker kendisi yoktu ama kız kardeşi vardı artık her hafta gelcekmiş stajı çıkmış buraya çok sevindim ya ses soluk olcak bana bebeğimede yardımcı oluyo allahtan çok iiyi anlaşıyoz offf offf ama eşinin yerini tutmuyo tabiki kardeşide aileside şikayetci konuşmuyo diye nolcak bilmiyorum bu işin sonu çok çaba veriyorum ama kızıyo bana üstüne gidemiyorum bende bebeğime verdim kendimi napıyım

biraz bebegin büyüse canım hayatını dolduracak zaten belki o zaman biraz degisir hem cocuk öyle bir seyki bugün böyle yaptı sunlar oldu derken zaten biraz insan sohbet ediyor zaten

inşallah canım ya çok zor böyle bi hayat napalım bekleyip görcez artık

inşallah canım ya çok zor böyle bi hayat napalım bekleyip görcez artık

Sana katılıyorum. Benim eşim de konuşmayı sevmez. 24 saatin yarısını zaten çalışarak diğer yarısını da uyuyarak geçiriyo... Off yaa.. Gençliğim dört duvar arasında kocamın eve dönüşünü beklemekle geçiyo zaten... :çok üzgünüm: senağlama Hiç değilse evde olduğu vakitlerde muhabbet etsek biraz. biyerlere gitsek, gezsek... Ama nerdeeee! :çok üzgünüm:

canım çok zr bir durum olsa gerek. allah yardımcın olsun. ama eşinin sana daha fazla zaman ayırmasını istesen ondan. daha genciz, şimdi kocamızla gezip tozmayacaksak başbaşa vakit geçirmeyeceksek ne zaman geçiricez. denedinmi bilmiyorum ama bence eşinle açıkça konuşmayı dene.

burdaki bir cok insan bir cok zaman konusmayı denemistir ama ise yarasa burada olmazlardı diye düsünüyorum baska taktikler uygulamak lazım eger deneyipte ise yaradıgını düsündügünüz seyler olursa paylasırsanız seviniriz

erkekler17bf.jpg

Back