Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :1hug::1hug:a.s.

eski avatarın daha güzeldi neden degistirdin bekleyen bir kız
yoksa imaj degistirip hayallere kavusma zamanımı diyorsun insallah canım bu sene sendende müjdeli haberi duyarız dualarım seninle minik melegi beklemenin ne demek oldugunu iyi bilirim sende bu duyguyu tadar bebegini kucagına alırsın insallah

arkadaşlar bu klübü yeni gördüm bende katılmak isterim:)evliyken yanılz kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim 18 yaşımda evlendiğimden beri eşim var ama yok yanımda ama hiç bir şeyimiz ortak değil,aslında severekte evlendik ama birtürlü benim karakterime uyuşamadı eskiden çok üzülürdüm ama artık çocuklarım büyüdüve üzülmüyorum onu öyle kabul ettim gitti ama zaman zaman çok acı veriyor hala ama ben onun benden 10 yaş büyük olmasına ve uzun bir süredir maddi manev isağlık açısından yaşadığımız sıkıntılar yüzünden olduğuna veriyorum yoksa karakterinin böyle olduğunu kabul edersem yürümez bu iş:):)

hos geldiniz arkadaslar kulübümüze gönül isterdiki bu kulüpte esini övüp benim kocam böyle degil diyen kadınlarda yazı yazsaydı ama bu konuda bircok kadın aynı malesef ama genede kulübümüze hos geldiniz

a.s.slm kızlar nasılsınızz
tinkimi canım avatarını değiştirmişsin yeni farkettim canım
kusura bakma ama yorum yapmıycam.......................

iyiakşamlar kızlar...ben geldim herkesler gitmiş...yeni gelen arkadaşımız gülzilan hoşgeldin aramıza...ader kız senin ne işin var burda yoksa senin koçişte bizimkiler gibi mi??????

bende modaya uysamda avatarımımı degistirsem bana fikir verin kızlar ne yapayım avatarımı

selam janetcim...arada bir değişiklik yapmak gerekiyor...dün akşam bütün gece avatar aradım seçenek çok olunca insan karar veremiyor,değiştireceksen kolay gelsin,karar vermek zor oluyor...

iyiakşamlar kızlar...ben geldim herkesler gitmiş...yeni gelen arkadaşımız gülzilan hoşgeldin aramıza...ader kız senin ne işin var burda yoksa senin koçişte bizimkiler gibi mi??????

canım erkek milleti değilmi
en iyisi bile ..........................
benimki neyseki burada okuduklarım kadar değil canım benim
idare ediyoz işte
gezerken uğrayıp slm veriim dedim canım

janet canım bebiş resmi olabilirmi
acaba canım bilemedim yaww
öpüyorum kızlar hepinizi:1hug:a.s.

hımm belinay canımcıım avatarın çok hoş canım mucx

ben dün imza icin cok ugrastım bir türlü yapamadım

janet canım bebiş resmi olabilirmi
acaba canım bilemedim yaww
bende iki bebis var canım onlardan kacmaya ugrasıyorum daha orjinal yokmu iyi bir düsünüp arastırmak lazım

kızlar dün annemgil bir süpriz yaptılar kapıyı actım karsımda annem babam dünyalar benim oldu bu gün onlarla ilgileniyorum
ormantik kocamda ava gitti bazen bogasım geliyor babamğil en fazla bir iki gün kalır ondada adam ya balıga gidiyor ya ava onlar süpriz yapıyor benimki önceden planlıyor sonrada planı bozmuyor ben annesine babasına aynı seyi yapsam burnumdan getirir ilgilenmiyorsun diye ama bende bunun intikamını alırım görür gününü o:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

gözün aydın janetcim...güzel bir sürpriz olmuş senin için...eşin de ayıp etmiş gerçekten annenle,babana...kendileri yaparlar ama kendi yaptıklarını unuturlar bizler yapsak kıyamet kopar....

ayy ben bu kulübe bayıldım...
şöyleki ; bugün doğum günüm eşim kutlamadı bile üstelik tatil günü olmasına dağmen ben çalışmaya gidiyorum deyip çıktı...hem yalnız hem bahtsızım anlıcanız klava:

kızlarr herkese güzel bi hafta sonu diliyorum şekerlerrrr
janet canım haklısın iyi bi araştır bakalım avatar resmini canım
gözün aydın canım annenler çok güzel bi sürpriz yapmış. tadını çıkar güzelim annenlerle güzel zaman geçir bebeğim
nasılsa öcünü alıcaksın tatlım eşinden şimdi düşünüp tadını kaçırma canım
görüşmek üzere

belinay canım imzan müthiş olmuş nasıl yapılıyoo yaa kıskandımmmm

pericik55 canım sıkma canını
offffffffffff yaaaaaaa neden bu erkekler böölelerkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…