Bencede biraz fazla hayal kuruyosun janetcim bizim kocalar asla öyle şeyler yapmazlar,cumartesi günü akşama kadar hasta yattım yataktan kalkamadım aradım eşimi çok hastayım erken gelicekmisin diye,beyefendi işten erken çıkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş gece 12de geldi.:1shok:ben evde hastalıktan ölüyorum o gezmede vede gelmiş bana tavır yapıyor hala benden hizmet bekliyor yaa...halimi hatrımı sormadı bile....
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:böyle dövelimmi valla fazlasıyla haketmis kocan bulmuslar bizim gibisini sözde kocalık yapıyorlar halbüki onlar hasta olsa nasıl bakarız bizBencede biraz fazla hayal kuruyosun janetcim bizim kocalar asla öyle şeyler yapmazlar,cumartesi günü akşama kadar hasta yattım yataktan kalkamadım aradım eşimi çok hastayım erken gelicekmisin diye,beyefendi işten erken çıkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş gece 12de geldi.:1shok:ben evde hastalıktan ölüyorum o gezmede vede gelmiş bana tavır yapıyor hala benden hizmet bekliyor yaa...halimi hatrımı sormadı bile....
Bencede biraz fazla hayal kuruyosun janetcim bizim kocalar asla öyle şeyler yapmazlar,cumartesi günü akşama kadar hasta yattım yataktan kalkamadım aradım eşimi çok hastayım erken gelicekmisin diye,beyefendi işten erken çıkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş gece 12de geldi.:1shok:ben evde hastalıktan ölüyorum o gezmede vede gelmiş bana tavır yapıyor hala benden hizmet bekliyor yaa...halimi hatrımı sormadı bile....
iyi akşamlar canlarım
herkesin derdi hemen hemen aynı
evliyiz ama kocalarımız yanımızda yok
malesef yeni yılda da koçişim yanımda olmuyacak benim
ya kızlar ooooooffffffff insan kendi derdini büyük sanır allah yardımcınız olsun onlarıda ıslah etsin
benimkide sizinki gibi sayılır sır küpü herşeyin iyisini o bilir kendi kafasından yapar gerek duyarsa bana söyler pek konuşmaz
ama bende ne mi yaptım sana muhtaç değilim istediğini yap dedim bende o arkadaş senin bu arkadaş benim geziyom hafta içi üç buçukta eve geliyom yemek bulaşık pc derken zaman geçiyo sonra tv izliyom enerjimi dışarda harcıyom konuşursa konuşuyom
ama o lafımın üzerine eve erken gelmeye başladı
hep işleriyle meşgul bizim için çalışıyomuş biz derken ikimiz tekiz bende bi gece ona bi çocuk yapıyım senin suratına mı bakarım demiştim olfta ağır gelmiş çocuğumuzu ben büyütcem diyo gelde inan
herkesin yeni yılı kutlu olsun bu arada kocalarınız yeni yılda süper olurlar innnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?