Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

KIZLAR MUTLU YILLAR hepinize
hayatımda neyi kıskandım biliyormusunuz eşiyle elele gezen insanları gençliğim hep yol gözlemekle geçti özlem duyduğum o sahneyi yaşayamadım evet evliydim kocam yoktu ...şimdimi boş ver ne manası kaldıki .

tinkimi canım geldinmi seni burda görmek güzel kaydirigubbakcemile5
kapris canım gecmis olsun kendinize dikkat edin bu grip baya etkiliyor insanı ben nerdeyse iki gün hic kendimi bilmeden yatmısım cocuklarla dinlenemiyorda insan
onlarda rezil oldular zavallılar en cok onları düsünüyorum hasta olunca cocuklar ne olacak diye
kocalarda sagolsun canım karıcıgım hastamı oldun ne istiyorsun ne ihtiyacın varmı türünden
resmen benle kavga ediyo:mymeka: kendine bakmıyorsun diye ama tüm isler size bakarken nasıl bakacaksınız kendinize delikafadulden
acaba bir gün bize azıcık ilgi gösterseler söyle sıcak corbalar evi filan temizleseler cocukları gezmelere götürüp evde sakince dinlensek
biraz fazlamı hayal kurdum kızlarsenağlama

iyi akşamlar canlarım
herkesin derdi hemen hemen aynı
evliyiz ama kocalarımız yanımızda yok
malesef yeni yılda da koçişim yanımda olmuyacak benim

Bencede biraz fazla hayal kuruyosun janetcim bizim kocalar asla öyle şeyler yapmazlar,cumartesi günü akşama kadar hasta yattım yataktan kalkamadım aradım eşimi çok hastayım erken gelicekmisin diye,beyefendi işten erken çıkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş gece 12de geldi.:1shok:ben evde hastalıktan ölüyorum o gezmede vede gelmiş bana tavır yapıyor hala benden hizmet bekliyor yaa...halimi hatrımı sormadı bile....

gecmiş olsun canım benimm
bizim kocalar böyle anacım atsan atılmaz satsan satılmazlar
kendileri hasta olsalar bin naz ederler çocuktan beter olurlar
biz oluncada bişe olmaz iyi olursun derler klava:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:böyle dövelimmi valla fazlasıyla haketmis kocan bulmuslar bizim gibisini sözde kocalık yapıyorlar halbüki onlar hasta olsa nasıl bakarız biz

ya kızlar ooooooffffffff insan kendi derdini büyük sanır allah yardımcınız olsun onlarıda ıslah etsin
benimkide sizinki gibi sayılır sır küpü herşeyin iyisini o bilir kendi kafasından yapar gerek duyarsa bana söyler pek konuşmaz
ama bende ne mi yaptım sana muhtaç değilim istediğini yap dedim bende o arkadaş senin bu arkadaş benim geziyom hafta içi üç buçukta eve geliyom yemek bulaşık pc derken zaman geçiyo sonra tv izliyom enerjimi dışarda harcıyom konuşursa konuşuyom
ama o lafımın üzerine eve erken gelmeye başladı
hep işleriyle meşgul bizim için çalışıyomuş biz derken ikimiz tekiz bende bi gece ona bi çocuk yapıyım senin suratına mı bakarım demiştim olfta ağır gelmiş çocuğumuzu ben büyütcem diyo gelde inan
herkesin yeni yılı kutlu olsun bu arada kocalarınız yeni yılda süper olurlar innnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

hepimizinki aynı işte malesef canım
bende gözüm için dr gittim tabiki yalnız başıma
yanımda gelmeye zahmet etmedi bile :1no2:
neyse gittim muayne oldum dışarı çıktım
eve gelecek dolmuş bulamadım tranvay yüzünden
trafik berbat gel beni al diye tlf ettim kendin gelemiyonmu dedi
bende gelebilsem aramazdım dedim neyse geldi beni aldı arabaya bindim
dr ne dedi dedi bende göz tansiyonu damlasını bıraktık şimdilik dedim
iyi gözün aydın dedi :1shok::1shok:
bu kadar işte sadec bu kadar :mymeka::mymeka:Çok üzgünüm çoook

tinkimicim çok üzüldüm tatlım ya erkekler niye böyle odun olurlarki anlamıyorum.
beninkide hastalanınca hemen doktora götürür hemde zorla..
ama sanmayınki beni düşündüğünden ben hasta olunca perişan oluyorlar onun için..
gerçi günahınıda almayım ya evdede ilgilenir..

ya sizde onlar hasta olunca allahın bir suyunu vermeyin belki kafaları ozaman basar hani onlar hasta oldumu tam çocuk oluyorlar ya o bakımdan.......

iyi akşamlar canlarım
herkesin derdi hemen hemen aynı
evliyiz ama kocalarımız yanımızda yok
malesef yeni yılda da koçişim yanımda olmuyacak benim

bakalım bizimki evde senden farkımız olacak mı? güzelim çok merak ediyorum..
en azında yok dersin umudunu kesersin ya evde olupta olmayanlar ne olacak..
kaydirigubbakcemile5

şimdiden HEPİNİZİN yeni yılın kutlu olsun KIZLAR.

belinay tikimi janet geçmiş olsun valla halmize güldüm aynı hepsi ya hasta olsak şikayet ederler nassılsınız diye sormazlar
kızlar ben hamileliğimi bile yalnız geçirdim be boşverin ya bugünde doğumgünüm yine yalnızım artık onu takmıyorum başka odaya geçip buraya takılıyorum

hehhehe meraba tatlımmmmmmmm öpüyorum seni kocamanŞeniz

selam kızlar nasılsınız kimse yok bu gün topiğimizde
biz akşam şahaneeeeeeeee yılbaşı geçirdik anlatamam size
gece 11.30 kadar uyudu koçişim sonra adet yerini bulsun diye kalktı
saat 12 den sonra hepinize iyi yıllar dedi biraz meyve çerez yedi
birazdaha oturdu kızım okey oynamak istedi saat oldu 1.30 eşimde
oynayalım dedi bende oynamıycam saat kaç uykum geldi benim dedim
uyumasaydında adam gibi oynasaydık dedim gittim yattım
o kadar şahane bir yılbaşıydıki süperrrrrrrrr yani :mymeka:

biricik50 kızkulaesi özloş06 nasılsınız niye yazmıyosunuz kızlar

biz dün akşam görümcemlerleydik.oturduk oturduk geldik.
yani normal birgünden hiç farkı yoktu..tek heyecanlı yanı çocukların sürekli kavga etmesiydi.

a tombala oynadığımızı unuttum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz dün akşamı bi arkadaşın evinde geçirdik...ordanda gecenin1:30 da kalktık...zaman nasıl geçti anlamadım bile evde olsaydık kös kös otururduk eşim hep laptopunun üzerinde,bende bakıyorum o hep oraya takılıyo,bende masaüstündekine takılıyorum...galiba bu erkeklerin çoğu böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…