• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

cumajv8.jpg

iyiyiz canım ama bana bu gün yine yol gözüktü eniste bey hastaneden cıkacak iki üc gün yokum yine onların isleri görümceyi köye götür derken baya bir sey bizi bekliyor
kendinize iyi bakın
kafanızada tokadan baska bir sey takmayına.s.a.s.

tinkimi sıkma canını zaten böyle olacağını biliyorsun.salla gitsin.:teselli:

benimkide ne yazıyorum diye okumaya çalışıyorda birtürlü bulamadı..hepsi aynı ya.ama takma isimlerimizi google da aratırlarsa yazdığımız tüm yorumlar çıkıyor.aman dikkat et
de kullanıcı adını bilmesin...kafamçokkarıştı

janetcim bizi ancak gün paklar galiba biraraya gelemedik gitti.:nazar:kaydirigubbakcemile5

hepinizi öpüyorum kızlar a.s.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
bugün pazar koçişlerle geziyorsunuz heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaslar kimsecikler ugramamıs buralara yine uyuyormusunuz yoksa

slm kızlar nasılsınız bakalım...ben bu aralar biraz meşguldümde pek bilg.giremedim.

kimsecikler yine yok..:sm_confused:

hepinizi öpüyorum.sositososito

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
keyifler nasıl benimki malum biliyorsunuz işte :mymeka:

slm kizlar nasilsiniz.ben cok kötü hissediyorum kendimi evde yalnizim günlerdir uyuyamiyorum sabaha kadar oturuyorum,aglamak geliyor hep icimden sabaha kadar oturup agliyorum senağlama
kizimida coooooook özledim senağlama

offff offfff senağlama

kendi adıma söyliyeyim ben iyiyim canım sen nasılsın?niye yanlızsınki canım kızın nerde?ben biraz fransız kalmışım herhalde...

slm kizlar nasilsiniz.ben cok kötü hissediyorum kendimi evde yalnizim günlerdir uyuyamiyorum sabaha kadar oturuyorum,aglamak geliyor hep icimden sabaha kadar oturup agliyorum senağlama
kizimida coooooook özledim senağlama

offff offfff senağlama

canım ya ağlama ya hiç arkaadaşın yokmu gelsin kalsın yalnızlık zor eşininde gelmesine çok var herhalde daha üzülme arkadaşım allah sağlık verisn

günaydın canlarımmm
nasılsınız inşallah iyisinizdir
ben hastayım boğazım indi
yılbaşında da yalnızım malesef
eşim gene yanımda yok
offffffffff offffffffff bitmeyen bi çile bu Allah'ım
herkese yeni yılde sağlık mutluluk huzur diliyorum
sizi çokkk seviyorum
öptüm herkesi kocaman

esim is icin 3 haftaligina yurtdisina gitti.kizim türkiyede annemin yanina biraktim 1 ay oldu senağlama

canım ya özlemişsindir tabiki çalışıyormusun
o yüzden mi annenin yanında kızın canım benim

günaydın canlarımmm
nasılsınız inşallah iyisinizdir
ben hastayım boğazım indi
yılbaşında da yalnızım malesef
eşim gene yanımda yok
offffffffff offffffffff bitmeyen bi çile bu Allah'ım
herkese yeni yılde sağlık mutluluk huzur diliyorum
sizi çokkk seviyorum
öptüm herkesi kocaman

canım benim geçmiş olsun
sıcak birşeyler iç dikkat et kendine
bizde seni çok seviyoruz öptüm canım :1hug:

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

calismiyorumcanim almanca kursuna gidecegim,türk pniversitesine basladim acik ögretim,ehliyet yapiyorum direksiyon dersine giderken birkacak kimsem olmadigi icin anneme biraktim

Back