Ben eşimin ailesine karşı iyi biri olmak istiyorum lütfen desteğinize ihtiyacım var.

Eşinizi kullanıyorlarsa bu onun problemi, farkında olmadan onun yükünü yükleniyorsunuz.

Eşiniz bir iş yükleniyorsa siz on iş verin. Git o senin ablan tabi götüreceksin diyin. Sonra da siz arkadaşlarınızla plan yapın. Belki işe yarar
Yaramaz. Bu tarz insanlar seviyor kullanılmayı. Benim eşim de biraz öyle. Bıraksam tuvalette bile yardım etmeye kalkacak. İlk zamanlara göre daha iyi ama sonuç olarak onları muhtaç görüyorlar.

Valla söylemeyip size dert olacağına söyleyin onlara dert olsun. Genel hayat politikam bu

Beklentiniz yalnis. Onlar degismedikce siz kafanizda ne kadar polyana takilmak isteseniz de faydasiz. Ha onlar degismis olsa sizinle iyi gecinmek istese o zaman ok. Ama böyle sadece kendinizi kandirip, kendinize saygisizlik yaparsiniz. Realist olun. Onlari oldugu gibi kabul edin ve görüsmeyi en aza indirin ve size bulasmak isteseler keskin bir sekilde sınır koyun

İyi olmak değil de hak edene hak ettiğinini vermek gerek. İçinize attıklarınız için anksiyeteniz var. Siz iyi oldukça insanlar "daha daha daha" diyecek. Sömürülüp duracaksınız ...

tüm bu yaşadığınız şeylerin hepsi eşiniz kaynaklı. anksiyeteniz de eşiniz kaynaklı. görüşmek zorunda değilsiniz, iyi olmak zorunda değilsiniz. araba alırken size destek olmak zorunda değil kimse ama şöförlük yapmanız için de emrivaki davranamazlar.

Size evlilik icin bi yardimda bulunma zorunluluklari yok. Su tadilat islerini falan yap dediklerinde de silah zoruyla yaptirmadilar. Bunlarin disinda size karsi kotuluk dediginiz seyleri varsa ki bence igneleme falan bile yeterli sebep cikarin hayatinizdan. Niye gecmise sunger cekecekmissiniz ki. Hoslanmiyorsaniz merhaba merhaba. Ciddi travmalar yarattilarsa sizde merhabaya da gerek yok. Herkesi, her seyi affetmek zorunda degiliz. Affetmek buyukluktur denir ama her seyde gecerli degil o laf da. Ben boyle bakiyorum beni uzen insanlara, affetmiyorum, yapmasalarmis... haa tabii sizden ozur dilenir, o zaman baska, affetmek evet buyukluktur. Ama beni kirana ben sahsen ilk adimi atmam

Soforluk isteyen ablaya da direkt soylerim ne bu derim boyle emir verir gibi. Bizim de isimiz, gucumuz var. Kusura bakmayin de. Kapa konuyu. Zaten araniz iyi degilmis, bi sey kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…