Ben dulum bana bakılacak

Okuyamadim ama teyze yenge kiyaslamasiyla kimi bulacagiz onu da anlamadim

vay anam vay parmaklarina kurban ben okumaya useniyorum sen yazmaya usenmiyorsun hem konun hem yorumlara cevabın destan niteliğinde helal olsun ne diyim
bu yoruma cevabım da ben senin yerinde olsam Amman banane Sevgilimin teyzesinden ne hali varsa görsün onla mi ugrascam sanki başka isim yok olurdu ama sen sanki birinci dereceden akrabanmiscasina kadının seni ilgilendirmeyen her şeyiyle ilgilrniyorsun çok degisiksin

Cunku kadin ugrasip durdu.
Dugunumuzun nerde yapilacagindan tut enistesinin yani kp adayimin bana alacaginin hediyesine kadar aldirmadi.
Bos yere bana sevgilimle foto attiriyor. Sonra ickili bir sekilde yattik kalktik ayni odada diyor.. Bende evlencem ama size ayip olmasin ilk once siz evlenin diyor.
Ben ona oglunuzu sevdim ama bunlar fazla diyorum o cvp olarak sizin ask maceralarinizi dinlemedim dinlemiyorim diyor?
Bana sevgilimin aldigi hediyeyi teyzecigine de alsana diyor. İliskimizw burnunu soktu.
Sevgilimde bana teyzem beni koruyor dedi..mutlulugumu istiyor ondan seni istemiyor dedi.
Sevgilim malum kendisi karar veremez ya benimle mutlu olup olmiyacagi...
Bende acemeligine verdim bu kafadan ciksin istedim. Cikmadi bende teyze anlasin dedim. Kadin kotu niyetli degil caresizlikten tutuncak dal aradi ondan bu sacmaliklari yapti diye dusundum..olay budur...

Artik nekadar dolduysam makineli tufek gibiyim
İkimiz 24 yasindayiz..utanc verici degilmi :)
Hem sevgilim anlatiyor hem benim yanimda veya birebir teyzesi soyluyor bana.
Sik bir araya gelmek istemezdim ama sevgilime ilk zamanlar mesafeli olalim dedigimde olmak istemedi. Bakarsin teyzemle kanka bile olursunuz dedi..
Gorusmemizin nedeniyde benim teyzesini yanlis anlamam mis..onun iyi niyetli oldugunu gorustukce anlarmisim vs..

Ay bilmiyorum da çok garip bir ilişkileri var, teyze teyze değil sanki sevgilinizin eski manitası. Evlenince daha beter olur, zaten evlendikten bir süre sonra aşktan ziyade sevgi ve saygının önemi kalıyor. Böyle bir ailede de sevgilinize saygınız bir süre sonra bitecek belli ki. "İçkili bir şekilde sevgilinle aynı odada yattık kalktık" diyen teyzenin ya akli dengesi yerinde değildir ya da sapkın düşüncelere sahiptir. Sevgilinizin teyzesinde bir sorun görmemesini işin içine katmıyorum bile, hatta teyzesine hak veriyor. Yani bu kadar net yaftalamak istemiyorum ama durumu çok da sağlıklı bulmuyorum. Bu sizin hayatınız şunu bunu yapın diyemem ama ben olsaydım böyle bir aileyle hayatımı geçirmek istemezdim.

gerçekten sevgilin de normal değil ne yalan söyleyim ifrit olarak okumuştum ilk önce konunu ancak yorum yapmadan gecemedim bence gerçekten bir an önce ayrıl senin şu yaşında teyzeyle yengeyle vs ugrasmaman lazım ikili iliskine bakman lazım
haa ben de senle aynı yastayim evliyim ve gerçekten seninki kadar ne yengeyle ne teyzeyle görüşüyoruz esiminkini bile kast etmiyorum bak kendi yengemi teyzemi bu kadar görmüyorum sohbet etmiyorum yeminle
kurtul sunlardan gençliğini harcatiyorsun bu sacmaliklarla

Canım çok karışık olmuş
En iyisi ben gündüz gözüyle okuyayım
Umarim halledersin sorununu

Teyze,yenge kimgillerden :) uşak kimin tarafinda ?içim geçti okurken :) dallastan hallice

Tek yapmaniz gereken o yengeyle de teyzeyle de irtibati kesin. Merhaba merhaba maksimum o da. Yoksa size cok zarar verir bu iki dengesiz. Araniz bu tipler için bozulmasın. Kötü şeyler yazasim var ama banlanmak istemiyorum. Nisanlin bunları nasıl göremiyor yahu. Objektif baksın biraz.

Yazmadan geçemeyeceğim; anlatımınız berbat. 1/10 unu ancak okuyabildim. O dedi bu dedi şu dedi. Çok karmaşık kurgulanmış...Sevgilinizin teyzesi normal değil bu bir. Yengeniz hiç normal değil bu iki. 3 ve en önemlisi, sizin ilişkinizde teyze yengenin ne işi var? Keskel alaka? İkisini de ait oldukları yere bırakın muhatap olmayın, kendi keyfinize mutluluğunuz bakin

Canım ima ettiğin şey çok ağır bir itham. Sevgiline direkt sordun mu teyzen içkiliydik aynı odada yattık kalktık diyo bu ne manaya geliyor çok garip diye. Eğer böyle bir şeyden şüpheleniyosan bir dakika durma derim çok çok ters ne ahlaka sığar ne örfe ne adete. Kendini kurtarırsın eğer gerçekten böyle bir şey varsa

Tövbe estağfurullah hiç normal değil bikini yan yana uzanmak falan.o teyze hasta diyeyim ben sana canım. Allah muhafaza kendini atese atmaa

su adamdan ayrıl . ilerdede basına gelir bu konular . evlendiktwn sonrada devam eder sammimiyet belki biraz azalır . hele adamlar evlendikten sonra hödükşesiyor. el kızı için teyzemden vazgecmem diyebilir

Yarabbim ne kadar karışık anlatmışsınız! Tek anladığım sevgilinizin teyzesi dul, diyor ki bana bakmak zorundasınız. Bir de yenge ve enişte var para istenen sanırım. Her neyse. Çok sorunlu bir aileye gelin gideceksiniz anlaşılan. Ayrıca o teyzenin dul maaşı vardır, milletten niye yardım bekliyor ki? Bu aileyle perşembenin gelişi çarşambadan belli. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Yani ben dulum bana bakilacak diyor kendine bunu hak goruyor bana gelincede sevgilimin babasi ev alacagim dugunuzu yapacagim diyince sana ev sozu vermedik zaten simdiki evleri sevgiline kalacak ilerde diyor.
Ben ev beklentisinde bile degildim kirada otururum bile dedim. Ama kadin kendisini benimle mi kiyasliyor gaza mi geldi anlamadim bu curreti. Herkes akrabasina yardimci olur ama bir akrabam kalkip dese tabi bakilacak bana benim hosuma gitmez bu laf. Bir yandan da diyor banane sizden ekmegimi suyumu yigenim vermiyor. Oteki yandan ben dulum tabiki bakacaklar diyor?

Hicbirsey anlamadim vallahi ben bu isten..

Sevgilimin de basireti mi baglanmis nedir. Yengeme mesaj atmistim sonra mesaji teyzeye gostermis teyzede bana hakaret tarzinda mesaj atti.. Kapa ceneni vs dedi son kez uyariyorum dedi..sevgilim ise bak oda seni uyarmis yengene anlatma hicbirsey yazma dedi bana kadin orda agzima mikti sevgilim seni uyarmis diyor bana pes yani..

Veya teyzesi o yattik kalktik cumlesini anlatti dedi ki bizde oyle seyler olmaz ben enisteme bile mayomu sallarim bu nasil diye
Benim icin enisteme mayomu sallarim ve ickili ayni odada uyandik cumleleri arasinda bir fark yok..ikiside sacmalik..aile iliskilerini farkli da anlatabilir bana. Sevgilime ayri bi vakitte sordugumda oda yok oyle birsey dedi..o sadece sana biz ailecek rahatiz aramizda pislik olmaz manasina getirmis dedi. Ama pardon da bunu binbirturlu soyleme sekli var degilmi yahu? Bu kadin mesela ailemin yaninda oyle konusacagini hic dusunmem. Nerde kimimle nasil konusacagini bilen biri..bana karsi anlatim sekli cok cirkinc

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…